vaunut ja ratikka

  • Viestiketjun aloittaja mamamaria
  • Ensimmäinen viesti
mamamaria
Hei, ehkä joku tietää mahtuuko panther-junior comfort plus tai joku muu heidän 66cm leveistä vaunuista vanhan malliseen ratikkaan?
Meilkein jo ostimme vaunut, mutta mittaustemme mukaan ratikan oviväli on 65cm, mutta ehkä kolmipyöräiset saa jotenkin keploteltua sisään?
 
Hei!

Ei ole minulla kokemuksia kyseiseten rattaiden ratikkaan mahtumisesta. Mutta sitä vastioin olen aikoinani temppuillut jos minkä laisiin vanhoihin busseihin tuplarattaat sisälle.

Mutta sinulle annan nyt neuvon jotta soita YTV:n johonkin palvelunumeroon ja yritä sieltä saada tietoosi mikä on vanhojen ratikoiden ovien leveys ja etenkin se miten vaikuttaa ovella oleva tolppa.

Nimittäin vanhan mallisesta junasta on sen verran myös tietoa/kokemusta. Jotta jos junassa on se "iso" seisomatila rattaille niin silloin ei muista ovista mahdu sisälle tuplarattaat. Ei edes kapeat Emmaljugat ns. perhepäivähoitaja-malli. :eek:
 
Nykyiset kolmipyörät ovat 62 cm leveät ja menevät vanhojen ratikoiden ovista sisään. Edelliset kolmipyörät olivat 68 cm leveät ja niiden kanssa käytettiin myös ratikoita, mutta otettiin toinen takapyörä aina irti. Se onnistui vaivattomasti erittäin näppärän lukitussysteemin takia.

 

Yhteistyössä