Varkaus-Jyväskylä välillä asuvat/tietävät, auttakaa polttarijärjestelyissä!

  • Viestiketjun aloittaja höpis
  • Ensimmäinen viesti
höpis
Suunnittelemme ystävällemme polttareita toukukuulle, ja olemme menossa Jyväskylään päin. Ei ole tarkoitus nolata eikä kaatokännit kuulu suunnitelmiin myöskään... Hemmotteluhoitoja morsian saa sitten perillä, mutta olisko tossa matkan varrella mitään, missä vois piipahtaa, tai oisko teillä ehottaa mitään pienen kiertomatkan päässä olevaa paikkaa? Esim. tehtaanmyymälöitä, sisustuskauppoja... jotain naisellista ;) ja mukavaa koo porukalle. Kiitos vallan kauheasti!
 
Matkan varrelta en tiedä mitään, mutta tehtaanmyymälöistä mieleen tulee Pandan tehtaanmyymälä Vaajakoskelta, joten sieltä sitten saa suklaata :) Lisäksi Leppävirralla ja Jyväskylässä viherlandiassa Iittalan tehtaanmyymälä.
 
ämsky
Kähverä on käymisen arvoinen paikka. Myymälässä kädentaitajien tuotteita : sisustusta, astioita, vaatteita ym. erikoistakin. Uutena Second Hand puoli, ihania löytöjä, järki hinnoin. Samassa myös lelumuseo ja taidegalleria. Keskeltä kaupunkia löytyy, joten ei tule kiertolenkkiäkään Varkaus-JKL välille. Hyviä polttareita !
 

Yhteistyössä