Japani haalii mamuja asuttamaan Japania

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Meinaatko lähteä Japaniaan?
Pidetään peukkuja lähdön toteutumisen puolesta.
Tutustuin aikoinaan Suomeen muuttaneeseen japanilaiseen naiseen, joka oli saanut hyvin ikävää kohtelua lapsineen julkisissa liikennevälineissä ja muuallakin.
Yleisin kommentti oli ollut, että palaa sinne takaisin mistä tulitkin.
Ei Japanilla ole mitään hätää. Teknologian ihmemaa, joka varmasti ratkaisee
väestöongelmansa. Olen aina ihaillut Japania, mutta en tykkää asua saarissa.
Minulle riittä japanilainen viuhka, jonka ex-siippani toi sieltä tuliaisena työmatkaltaan. Myös saman asian ajaa Geisha-suklaa. Sulje aapee silmäsi, ja olet onnelassa kuten Meiju Suvas laulaa laulussaan.
 
vierailija
Japanissa on kasteja, joiden seurassa tavalliset japanilaiset eivät halua olla tai tulla nähdyksi. Maassa on asunut mm.korealainen vähemmistö 1500-luvulta alkaen, jolloin näiden esi-isät pakkosiirrettiin Koreasta. Näillä ei oikein ole kansalaisoikeuksia, kelpasivat kyllä 1930- 40 luvuilla sotiin. Kun Tokiossa tapahtui 1922 maanjäristys, kymmeniä tuhansia korealaisia miehiä ja jopa raskaina olleita naisia murhattiin koska jollakin ihmelogiikalla nipsit luulivat luonnononnettomuutta ja sitä seurannutta tuhoisaa tulipaloa korealaisten nationalistien attentaattina.

Sitten on burakut, joita pidetään saastaisina, ovat syntyperäisiä japanilaisia, jotka asuvat suurkaupungeissa omissa slummeissaan. Seuraansa kartetaan eikä tavallinen hyvä japanilainen saa esimerkiksi avioitua burakun kanssa tai edes syödä tai ryypätä samassa tilassa. Ja kuten sanoin jo, eivät saa asua samoissa kaupunginosissa tai olla työssä kunnon ihmisten työpaikoissa. Elävät teurastajina yms.
Semmonen maa Japani
 

Yhteistyössä