Vapaamuurari paikalla! Kysy rohkeasti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Jokainen hyväkin yhteisö voi muuttua mädäksi ja salailevaksi. Jeesus sanoo että kaiken pitää olla avointa, pitää "julistaa katoilta".

Mutta on eri asia semmoinen pulju joka PERUSTUU salamyhkäisyyteen.
Kunnon pyramidihuijaus.
No kun silloisia kattoja ei voinut ehdä ilman lakikiviä? Ja se täytyy kestää Lumimassojen/rankkasateiden/myrskyjen paino/vaikutus myös!
 
vierailija
Niin, valitettavasti Suomen kirkosta löytyy ainakin 80 vapaamuurarityöntekijää, papeista kanttoreihin, ilmeisesti John Wikström on/oli rappari.
Julin laittoi kirkon johdolle kyselyä että kuinka kirkko sallii moisen, vastausta ei tullut koskaan. Kertoo jotain kirkosta, kun vaikenee täysin.
On niitä kuulemma paljonkin vielä. Monikin tuntee monta. Mut siihen loppuu keskustelu
 
vierailija
On ne tavallaan, mut kaikki ei niihin enää kovin vakavasti suhtaudu. Koko "salainen" on vain termi millä pidetään jännitettä yllä hauskasti. Mitään sellaista ei meidän rappareiden tapahdu, mikä olisi kovin salaista tahi ei kestäisi päivänvaloa. Toki kaveria aina jelpataan ja silloin saatetaan liikkua ns. harmaalla alueella.

jotain tuollaista?
 
Netistä
-Juhani Julin käytti viimeiset kolme vuotta elämästään paljastaakseen kirkon johdolle vapaamuurariuden todelliset kasvot.

KIRJOITTANUT KAI KORTELAINEN

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon papistoa vapaamuurarien kanssa veljeilystä kritisoinut oululainen Juhani Julin on kuollut. Julin löydettiin torstaina Posiolta hänen kesäasuntonsa pihalta kaatuneen mönkijän alle menehtyneenä. Hän kävi viimeisinä elinkuukausinaan kirjeenvaihtoa piispojen kanssa tarkoituksenaan saada kirkko sanoutumaan irti vapaamuurariliikkeestä.

Lähes kaksikymmentä vuotta vapaamuurariliikkeessä vaikuttanut Juhani Julin erosi vapaamuurareista kolme vuotta ennen kuolemaansa. Hän alkoi pitää vapaamuurariutta väärää jumalaa palvelevana uskonnollisena liikkeenä sen jälkeen, kun hän oli kokenut hengellisen herätyksen.-
 
vierailija
Kaksi kysymystä. On yleistä tietoa että vapaamuurarit harrastavat "salaisia" palvontamenoja ja seksiorgioita, mutta ei niinkään mitä kaikkea niihin sisältyy, näistä on vain spekulointeja? Valaisetko hieman...
1) mitä entiteettiä niissä menoissa palvotaan ja liittyykö menoihin uhrit?
2) onko orgiat pakollisia kaikille?
 

Yhteistyössä