Vantaalta mameja

  • Viestiketjun aloittaja tytsykän äippä
  • Ensimmäinen viesti
Täälä yks 28v 5kk ikäsen pojan äiti. Kaikki on ollu PALJON helpompaa ku mitä alunperin ajattelin, syynä ehkä se etten taikonu itelleni liian ruususia unelmia. Ja ehkä siks synnytyksestäkin jäi hyvät muistot vaik ite synnytys tuli vastaan aika yllättäen (38+3). Poika kasvanu hyvin ja aurinkoisempaa lasta en oo tavannu (eikä tää oo ainoastaan vanhempien kommentti. :heart: Näillä eväillä eteenpäin päivä kerrallaan. Kuis teillä?
 
tytsykän äippä
:wave: Mulla tyttö puolivuotias.Synnytys oli pikkasen rankka,42+2 hätäsektiolla,luomuna yritettiin ensin 13,5h,mut aika nopsaa ne kivut unohtaa.Mukavasti meilläkin menny,mäkin aikalailla realisti niin en ihan ruusuilla tanssimista itsekkään odottanut :D Päivät kuluu ulkoillessa ja neidin temppuja seuratessa :) Nyt on ollut pientä känkkäränkkää kun taitaa alkaa neiti hampaita tekemään.
Ollaankos me ainoat mamit vantaalta :D
 
Tässä yksi -77 syntynyt äiti Vantaalta. Vauva on vielä masussa, la on kahden viikon päästä. Esikoinen syntyi rv 38 ja jotenkin sitä nyt ihan automaattisesti varautuu että josko tämäkin...

Meillä esikoinen aloitti juuri esikoulun eli reiluhko ikäero tuli. Tässä jo vähän jännitän tulevia esikoulu aamuja kun on se pikkuinenkin pakattava mukaan ja ehkä takana erittäin vähäunisia öitä mutta katsotaan... :)
 
täälä ois yks joka on tänä vuonna vauvan saanut.
elikäs tyttö syntynyt 4.6. 06 ikää 2 1/2kk, tämä on toinen tyttö.

esikoinen on kanssa tyttö ikää hällä 1v 4kk et aika pienellä ikäerolla ovat syntyneet.
me asustellaan seutulan suunalla.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 18.08.2006 klo 13:05 tytsykän äippä kirjoitti:
:wave: Korsosta ollaan me.Jo taitaa olla kaikki tuolla mitäs nyt palstal.Ei oikeen ottanun mun alotus tulta alleen :D
No mut nythän meil on sit oma jengi kasassa... :D Kerrohan sit ku hampaat tulee niin tiiän varautua mitä on odotettavissa. Mut täytyy kyl sanoo et poika on nyt aivan ihanassa iässä ku koko ajan lattialla kääntyy masulleen ja ensimmäiseks aamulla ( no, viime päivinä neljältä yöllä ) palkitsee korviin asti ulottuvalla hymyllä. :heart:
 
tytsykän äippä
No olihan tänne eksyny muutama lisää :D Joo nyt jo alkaa pikkasen helpottaa neidin kitinät,puhkes hammas ylös vasemmalle =) Mut nyt ne sit taitaa tulla aika lailla kun sienet sateella,koko ajan jyystää jotain suussaan,saa lelut oikeen kunnolla kyytiä :D Nyt se syksykin sitten tuli,joo mut tän kesän jälkeen ei voi olla muuta kuin iloinen noista viileemmistä keleistä.
 
Heissan!

Minulla 5,5kk ikäinen pojan nassikka ja Korsossa asustamme!
Kovasti ollaan konttaamaan lähdössä ja ensimmäinen hammaskin on jo putkahtanut esille =)

kauhean nopeasti aika vaan menee..alkaa jo vauvakuume nostamaan päätään (ekan kerran elämässäni) joten pitääpä katsella alammeko tekemään pikkukakkosta saman tien ;)
 
Älä Maarit muuta sano... Järkyttävää huomata et ku aina sanotaan et vauva-aika menee nopeesti niin se tuntuu menevän vähä turhankin nopsaa. Mut on kyl ihanaa huomata miten koko ajan tulee uusia taitoja ja ois jo kova halu päästä eteenpäin. Lattialla pötkötellessä on turha laittaa selälleen ku viihtyy siin ehkä sekunnin, samantien kääntyy masulleen et näkee paremmin maisemia. Poikkeuksena kirjan lukeminen. :D
 
tytsykän äippä
Mustakin kivaa kun muru keksii koko ajan uusia tapoja avartaa maailmaansa,mut kyl se haikeus on tännekkin jo ehtinyt.Muutaman tuttavan luona kun niiden ihan pieniä vauvoja pitänyt sylissä niin saa melkein itkua pidätellä kun tulee niin haikea olo,ja iltasin tulee katsottua tytön valokuvia joissa muutaman päivän/viikon ikäinen.Eli kyllä se aika menee ihan liian nopeasti :/ Mutta on myös sydäntälämmittävää kun tyttö alkanut ryömiä ja nauraa käkättää jo ääneen kun jotain hauskaa näkee,eli kaksi puolta tuolla kasvamisellakin =)
 
Monesti miettiny et ois ihanaa saada pojan nauru puhelimeen esim soittoäänex tai viestin äänex. Tosin jos ois soittoäänenä niin ei malttais vastata kun sitä kikatusta vois kuunnella miten pitkään vaan. Voiko ihanempaa ääntä ollakaan??? Ollu videokamera kovassa käytössä ku isi ja poika aina jossain vaiheessa päivää pitää kutitus-kikatustuokion ja siin nauraa kyl koko perhe vedet silmissä, voi näitä onnen hetkiä! :heart:
 
tääl ois mamma myrtsistä,muutettiin 1.7, tytöt 5v3kk, ja pian 7kk, nuorempi jo kova menijä, 6kk lähti kontaamaan ja hampaita 2, ne tuli 4kk iässä.. nyt saa kokoajan vahtia kun typy tykkää järsiä sähköjohtoja.. :x
joo ja mammalla ikää 26v..<br><br>
 
Täällä yksi itä-vantaalainen,jolla puolivuotias tyttö ja kohta kolme vee tyttö myöskin.Meillä kovasti hampaita ootellaan puhkeavaksi,kovasti niitä kaivelee ja kuolaa tulee,esikko tais olla vasta 8-kuinen,kun ekat puhkes,mut sit niitä alkoi tosiaan puhkemaan,kuin sieniä sateella... =)
 
perhoinen84
hakunilan suunnalta 22v mamma. tyttö elokuussa 06 ja poika kesäkuussa 04....
Meillä tyttö kovasti seurailee ja koittaa hymyillä :D Esikoinen hieman mustis,toivottavasti menee ohi :ashamed:
 
meillä typy täytti la 7kk, kauhea meno päällä, ekat hampaat tuli 4kk, masulteen oppi käänty 4kk, sit alotti jo pian ryömimään, otti otsalla lattiasta vauhtia, 6kk oppi konttamaan ja nyt pari vko hirveä hinku nousta pystyyn, tukea ottaa kaikkialta mistä vaan saa, ja jos esim. mummu "erehtyy" auttamaan pystyyn niin sit pitäs päästä harjottelee kävelyä..
 

Yhteistyössä