Vantaa!!!

Vantaalla on ennätyskorkea ulkomaalaisten työttömyysaaste. Noin 5000 ihmistä. Kaupungin pormestari on ilmoittanut että puhutaan vierasta kielta puhuvista työttömistä. Tietysti erilliset Suomen kansalaiset puhuvat vierasta kielta mutta suurin osa on ulkomaalaiset. Monta vuotta suomalaiset työskentelivät ulkomaalaisten ja venäläisten mukana. Nykyisin heiltä riistetään työpaikkaa. Minusta tuntuu että tämä on tuloksia nykyisen hallituksen politiikasta. Ei ole vaikea ennustaa mikä meitä uhkaa ulkomaalaisten lisääntyessä ilman työtä ja ilman rahaa. Nyt Suomessa on paljon ongelmia ilman tätäkin. Tavalliset suomalaiset eivät voi löytää työtä. Vantaalla on eniten ulkomaalaisia. Monet heistä työskentelivät rakennusalalla joka on tällä hetkellä laskussa. Ulkomaalaiset ovat ensimmäisiä jotka menettävät työnsä. Me toivomme että avoimet ammattitaidottomat työpaikat menevät suomalaisille.
 
vierailija
Vaikea ongelma, johon en ota kantaa. Annetaan veden virrata Vantaan joessa jonkin aikaa. Suhdanteet vaihtelevat.
Ehkä kohtapuoliin naiset siirtyvät käyttämään matalia korkoja ja talous elpyy. Eilen joku muisteli yhdessä tilaisuudessa ettei entisaikaan voinut kävellä Helsingin keskustassa muuten kuin korkeilla koroilla. Kun tarkemmin muistelin, väite pitää paikkansa. Vähän väliä kävin silloin suutarissa korkolappuja uusimassa. Ehkä Suomen talous on kiinni kenkien korkolapuista.
Toinen hyvä idea olisi kulkea hintalaput vaatteissa kuten Antti Kaikkonen teki mediassa männä viikolla. Vaikka tili olisi tyhjä, hihassa roikkuisi luksusmerkin hintalappu. Mielikuvilla sitä on ennenkin selvitty päivästä toiseen ja kolmanteenkin.
 

Yhteistyössä