Valkean edessä mielenosoitus, pelottavaa kun räikeästi huudetaan kuolemaa juutalaisille punalippujen ja palestiinalaishuivien liehuessa!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Voisiko ylläpito kiitos poistaa tämmöiset valheelliset postaukset! Ilmianto epätosien tietojen levittämisestä. Kyseessä oli me emme vaikene Oulun mielenosoitus rasismia vastaan! Poliisi paikalla ja kaikki meni todella rauhallisesti.
Käytä viestisi alla olevaa palkkia ”Ilmoita epäasiallinen viesti”.
Minusta on jo pitkään näyttänyt siltä, että tämä palsta on oululaisten häirköiden valloittama. A-studiossa esiintynyt oululainen miespoliisi antoi hyviä ohjeita.
 
vierailija
Huoh! Nyt pois täältä trollaamasta. Rauhallisesti sujunut mielenilmaus rasismia vastaan. Poliisiltakin tieto, että sujui täysin rauhassa.
Palstapesulla ja Echollakin lirahti, kun kuvittelivat, että saavat taas vihapuhua mielikuvituksellisista syistä. Se on heidän polttoaineensa, kun oma hormonitoiminta on ehtynyt.

t. setiksen veli, se komeampi ;:)
 
Palstapesulla ja Echollakin lirahti, kun kuvittelivat, että saavat taas vihapuhua mielikuvituksellisista syistä. Se on heidän polttoaineensa, kun oma hormonitoiminta on ehtynyt.

t. setiksen veli, se komeampi ;
Epäilen, että et ole setistä komeampi.

Laitapa linkki väitetyistä vihapuheista ja hormonitoimintaväitteistä.
 
vierailija
Voi Oulu..

"Poliitikot tuomitsevat rasismin ja rasistisen väkivallan, mutta kauniit sanat eivät lohduta Oulun keskustassa kauppakeskus Valkean ulkopuolella taukoa pitäviä ruokalähettejä.

– Kaikki tuomitsevat ja puhuvat paljon, mutta meille tässä on kyse elämästä ja kuolemasta, aasialaistaustainen ruokalähetti tiivistää.
Hän ja hänen afrikkalaistaustainen kollegansa eivät halua esiintyä Iltalehden haastattelussa nimillään tai kasvoillaan.
– Ymmärrät varmaan, miksi, aasialaistaustainen sanoo.
Lähetti täsmentää, että kyse on pelosta.

Ruokalähetit kertovat, että nyt tapahtuneet hyökkäykset ovat heidän näkökulmastaan vain jäävuorenhuippu Oulussa rehottavasta rasismista.
He sanovat välttyneensä itse väkivallalta, mutta molemmat ovat nähneet Oulussa ulkomaalaistaustaisiin kohdistunutta väkivaltaa. Se on saanut miehet varovaisiksi.
Koskaan ei voi tietää, milloin tulee puukosta, aasialaistaustainen sanoo.

Kauppakeskus Valkeassa on useita ravintoloita, joista tilataan ruokaa kotiin lähettipalvelun kautta.
Afrikkalaistaustainen lähetti tutkii puhelintaan.
– Nyt tuli juuri sinne, hän sanoo.
Tarjolla olisi ruokakuljetus yhdestä Valkean ravintoloista asiakkaalle, mutta lähetti ei pidä kiirettä. Aasialaistaustainen lähetti kertoo, että erityisesti Valkeaan meneminen arveluttaa.

Hänen mukaansa siellä on syytä olla koko ajan varuillaan.
– Minulla on vain kaksi silmää, mutta siellä pitäisi olla kymmenen, hän huokaa.

Ruokalähetit pitävät käsittämättömänä, että heidän pitää pelätä Oulussa.
– Me vain teemme työmme ja sitten menemme kotiin, mutta siinä voi kuolla, aasialaistaustainen lähetti sanoo
.
Miehet kertovat havainneensa, että kaupungilla liikkuu nuorisoporukoita, joilla on mukanaan teräaseita. Asia on ollut esillä aikaisemminkin nuorisoryöstelyn yhteydessä.
Tiistain puukkohyökkäyksen epäilty on alaikäinen."



 
vierailija
15-vuotias poika!! Ainakin rasistinen ja väkivaltainen liike Active Club toimii Oulussa(kin) ja värvää nuoria miehiä. Kannattaa katsoa vähän omien teinien perään, mitä he harrastavat tai kertovat harrastavansa.

"Poliisi selvittää nyt, onko 15-vuotiaalla kytköksiä äärioikeistoliikkeisiin tai onko poika ollut esimerkiksi itse jollain tavalla mukana toiminnassa.
– Tämä on nyt asia, mitä nimenomaan selvitetään esitutkinnassa, että kuinka laajasti on ollut tällaista radikalisoitumista, rikosylikomisario Markus Kiiskinen Oulun poliisista kertoo.
Vaikuttaako siltä, että taustalla olisi jonkinlaista pidempiaikaista radikalisoitumista?
Siltä vaikuttaa, että on ollut, mutta selvitämme nyt, millaista se on käytännössä ollut, Kiiskinen sanoo."


 

Yhteistyössä