Vaadinko liikaa?

  • Viestiketjun aloittaja kamala ämmä
  • Ensimmäinen viesti
kamala ämmä
Mieheni käy treeneissä 2-3 kertaa arkiviikossa ja lisäksi usein viikonloppuisin on peli. Mieheni on siis maksimissaan 4 iltana viikossa omissa menoissaan. (Ja tietty päivät töissä.) Minä olen kotona alle vuoden ikäisen lapsen kanssa, teen lähes kaikki kotityöt ja hoidan kaikki juoksevat asiat. Mieheni syyttää minua siitä, että en ole mihinkään tyytyväinen ja että hänellä ei ikinä ole omaa aikaa ja että minä määrään kaikesta.

Minun kantani on, että teen mielelläni kotityöt ym. hommat, koska en halua mieheni uhraavan aikaansa niihin, vaan että voisi mieluummin olla meidän kanssa. Mutta hän ei silti ole, vaan tuntuu, että aika tuhraantuu kaikkeen muuhun. Jos hän on olevinaan meidän kanssa, hän silti katsoo telkkaria samalla, eikä kuule, mitä me sanotaan tai huomaa, jos lapsi tekee kiellettyjä asioita. Tästä riitelemme jatkuvasti, ja teemme erilaisia sopimuksia, jotka eivät pidä ja minä palaan aina "nalkuttamaan" samasta asiasta. Ja mieheni mielestä minä en ole tyytyväinen mihinkään, vaikka minulle riittäisi, että olisi sen ajan, kun kotona on, niin satasella meidän kanssa. (Saattaa luvata, että huomenna on koko illan meidän kanssa, mutta ei kuitenkaan ole, vaan istuu esim. tietokoneella tai puhelimessa koko illan.) Jos vaadin aikaa, niin määrään häntä. Jos hän haluaa ottaa ihan omaa aikaa, niin sen pitäisi mielestäni olla pois harrastuksesta, ei meiltä. Jos minä harrastaisin yhtä aktiivisesti, päivät loppuisivat viikosta kesken. Kaikki aikakeskustelut (=riidat) päättyvät siihen, että mieheni huutaa pää punaisena, että "selvä, lopetan harrastukseni, sitten taidat olla tyytyväinen". Vaikka ei kyse ole harrastuksen viemästä ajasta, vaan siitä kaikesta muusta ajasta.

Kotityöt on myös kokeiltu tehdä tasapuolisemmin, mutta sitten käy niin, että mies unohtaa, ei huomaa, ei välitä (välillä mies sanoo, että minun pitää muistuttaa ja kun muistutan, hän sanoo, että nalkutan, ja että hän tekee homman sitten, kun se hänelle sopii, riippumatta siitä, että homman tekemättä jättäminen vaikuttaa minun tekemisiini). Siitäkin tulee riitaa.

Kun olen kärttyinen, ja sanon haluavani hänen tukeaan ja arvostustaan, että on todella rankkaa välillä olla vain kotona, ilman aikuiskontakteja esim. monta päivää peräkkäin (liikumme kyllä paljon lapsen kanssa päivisin, mutta lapsen ja lapsen rytmin kannalta on mielestäni tärkeää olla myös kotona ja elää tavallista arkea) ja siksi on niin tärkeää, että mies antaa aikaa minullekin, mies "päättää", että "selvä, sinä menet sitten töihin ja minä jään lapsen kanssa kotiin". Se siitä tuesta. Eikä minulla ole edes työpaikkaa, johon mennä. Samalla mieheni valittaa, etten ole kiinnostunut hänen työstään, että vaikka kuuntelen hänen työjuttujaan, en OIKEASTI ole kuitenkaan kiinnostunut. Olen minä.

Anopin kanssa en ole ylin ystävä, ja jos arvostelen häntä miehelleni, on riita varma. Minä olen sitä mieltä, että mieheni on vielä kiinni lapsuuden perheessään (olemme kolmikymppisiä), mieheni ei sitä myönnä, muttei osaa asiaa myöskään selittää. Syytä arvosteluun kyllä on, koska mielestäni anoppi ei määrää, miten meillä asiat tehdään, tai miten me lasta kasvatetaan.

Seksi ei minua huvita, mieheni kyllä tahtoisi. Olen sanonut, että hänen pitäisi ensin saada minut tuntemaan suhteemme läheiseksi, hänen pitäisi ensin vaivautua pääsemään pääni sisään, ennen kuin minulle seksi maistuisi. Mieheni menee siis katsomaan pornoa.

Riidat ylipäätään alkavat aina niin, että minä sanon jonkin toiveen, vaateen tai ihmetyksen ja sen sijaan, että mies edes joskus kuuntelisi edes loppuun tai sanoisi, että "olet oikeassa, olen pahoillani, en tarkoittanut sitä noin", hän AINA hyökkää ja puolustautuu ja haukkuu.

Minusta tuntuu, että minä uhraan kaiken tähän perheeseen, mutta miehen ei tarvitse uhrata mitään, vaan kaikki menee täysin hänen ehdoillaan. Vaadinko siis liikaa, kun haluaisin jakaa tämän vastuun tästä ihanasta lapsiperheen arjesta hänen kanssaan, saada hiukan omaa aikaa ja ennenkaikkea saada arvostusta ja kunnioitusta ja TUKEA häneltä? Kokea, että hän on paras ystäväni ja tukijani ja olemme tässä veneessä yhdessä, koko perhe.

 
K76
Luin tuon kirjoituksesi.Ja mielestäni et todellakaan vaadi mieheltäsi liikaa . Auttaisiko asiaa jos menisitte jollekkin ammatti ihmiselle keskustelee parisuhteenne tilanteesta?! Tsemppiä sulle :hug:
 
Lähde muutamanpäivän reisulle ja otat lapsen mukaa.
Jätät jääkaapin tyhjäksi yms. Mietit kaikessa rauhassa mitä haluat teidän liitoltanne , mitä mieheltäsi ja etenkin itseltäsi.
Toi jääkaappi juttu kannattaa tehdä , siitä vasta huomaa ettei palvelu pelaa.
En kovin paljon usko terapiaan jos toinen nauttii täysihoidosta ja poikamiesmeinigistä ei hänellä ole mitään valitettavaa.Niin jos palvelu pelaa, vaatehuolto ruoka yms.
Valitettavasti tällä asenteella varustettu mies ei hevin muutu jos ei lainkaan.
Oma mieheni on samankaltainen aina on omat harrastukset etusialla.
Ei ole muuttunut ,yhdessä oltu yli 10 vuotta.
 
monitoimikone
Ymmärrän sinua täysin. Etkä minun mielestäni vaadi liikaa. Meillä tilanne on se, että me molemmat käydään töissä. Minulla on vielä vuorotyö. Minun mielestä miehelläni "pelaa palvelut". Pyykit on pesty (ei tosin kovin usein viikattu vaatehuoneeseen, mutta pesty kuitenkin). Ruoka on laitettu tai ainakin alan heti sitä laittamaan kun tulen noin puolituntia ennen miestäni töistä. Minä huollan/hoidan lapset kun olen kotona. Mieheni kyllä hoitaa ne kun olen iltavuorossa. Mutta... Ja ne harrastukset. Kolmena iltana viikossa ja lisäksi hän käy paljon tekemässä lisätöitä jossakin (miltei joka viikonloppu). Välillä sitä osaa asennoitua niin että ei odota mieheltään mitään. Eli kun hän sanoo että mulla menee vain vähän aikaa siinä työssä, niin ymmärtää että häntä ei näy moneen tuntiin. Mutta joskus sitä erehtyy toivomaan ja odottamaan kotiin ennen ilta yhdeksää... Siitä seuraa kauhea pettymys, mitä sitten monesti purkaa aivan syyttömiin lapsiin. Ja siitä tulee vain lisää paha mieli.... Nyt on taas aika pettynyt olo. Tästä asiasta ei vaan osaa miehen kanssa puhua. Riitahan siitä vaan tulee. Onko kellään mitään konstia asiaan????????
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 08.04.2006 klo 00:52 K76 kirjoitti:
Luin tuon kirjoituksesi.Ja mielestäni et todellakaan vaadi mieheltäsi liikaa . Auttaisiko asiaa jos menisitte jollekkin ammatti ihmiselle keskustelee parisuhteenne tilanteesta?! Tsemppiä sulle :hug:
Ajattelin ihan samaaa :\|
 
Haukkuminen, hyökkääminen jne. kertovat, että mies ainakin alitajuisesti tietää toimivansa väärin.

Ne ovat myös keino sivuuttaa asiat, uuvuttaa toinen ja mitätöidä toisen sanottavaa.

Loukkaavaa ja väärää miehesi käytös tosiaankin on. Missäs tasa-arvo, kunnioitus, yhdessä tekeminen, parisuhteen ilo jne.?
 
reissuun
Muksu mukaan, ja lähdet esim viikonloppureissuun jonkun sukulaisen, ystävän tai muun luo, joka asuu kaukana ja vaatii siis yökyläilyn...

Jätät kaupassa käymättä, tekemättä ruoan valmiiksi, pyykit pesemättä mielellään vielä niin, että likapyykkiä on ainakin viikon ajalta, likapyykkikorit täysiä. Tai jos kehtaat niin jätät miehesi pyykit pesemättä niin, että hänellä ko aikana loppuu vaikka puhtaat kalsarit kaapista ja jos niitä siis haluaa niin joutuu itse pesemään.

Minä olen näin tehnyt, mutta vaikutus oli lyhytaikainen valitettavasti. Jos minulla olisi sydäntä ja pokkaa niin järjestäisin itseni esim johonkin kurssille tai koulutukseen kauas kotoa, jotta mies voisi kunnolla kokea, mitä on käydä töissä, kuskata lapset aamuin illoin hoitoon ja sieltä pois, huushollata kaikki, kaupassa käynnit, ruoanlaitot, pyykit ja niiden "jälkihoito", siivoukset ymym.

Vielä en tuota voi tehdä koska lapsethan siinä varmasti vain kärsisi...
 
ei toimi aina
meillä tuo häipyminen ei toimisi varmastikaan...olen ikävä kyllä huomannut että mies ei välitä vaikka talo olisi huiskin haiskin ja tiskit lavuaarissa likaisina (vaikka tiskikonekin löytyy)...oon monta kertaa tehnyt ns siivouslakon mutta jos minä en itse siivoa niin meillä ainakin aamulla pöytä täynnä puppua,vanhoja lehtiä ja kaikki lasten iltapalan jätteet :( jos oon pois pari tuntia niin auta armias mikä v.....tutus iskee kotiin palatessa kun saa saman tien alkaa raivata lattioita ja pöytiä että pääsee ees eteistä pidemmälle...mies on imuroinut KERRAN viimeisen kuuden vuoden aikana...
 
Luin juttusi. Tule tunne, että sinulla on ahdistunut ja väsynyt olo. Uskon, että se johtuu vaan siitä, että sinä olet joutunut pakosta lapsen takia rajoittamaan oman elämäsi lapsen ja kodin ympärille. Miehesi ei ole vielä tätä hokannut. Meille kävi vähän samalla tavalla, kunnes mieheni sanoi minulle, että hanki oma elämä. Aloin harrastamaan kuntosalia ja lenkkeilyä. Sen jälkeen loppui äksyilyt. Sain itsellenikin omaa aikaa ja pienen oman hetken. Ja on hyvää tehnyt kropallekin...
Kotona mä siivoan., laitan ruuat, pesen pyykit, teen siis kaiken. Hoidan lapsetkin. Kun mies tulee töistä kotiin, hän antaa aikaansa lapsille. Hän käy kahdesta kolmeen kertaan viikossa salilla ja kerran pelaamassa. Niihin kertoihin menee max kaksi tuntia/ kerta. Meillä on perhe-elämä "harmoniassa", kun kummatkin saavat oman pienen hetkensä. Aviolliset "velvoitteetkin" ovat kokeneet reilun noususuhdanteen.
 
kamala ämmä
Kiitos vastauksistanne. Alussa "taistelimme" saman tyyppisistä asioista, mutta muutosta on tapahtunut parempaan ja paljon. Mies kävi yksin perheneuvolassa juttelemassa parisuhteen vaatimuksista yms. ja tosiaan, asiat paranivat paljon. Muuten en olisi tätä suhdetta koskaan jatkanutkaan (olimme erossakin jokusen kuukauden). Ehkä tämä, että nyt olen näin ärsyyntynyt, johtuu siitä, että vauvan synnyttyä tuli taas uusi tilanne (entisen, "vain" parisuhteen tilalle), eikä mies tunnu taaskaan tajuavan, että jotkut asiat vaan muuttuvat ja on uhrauduttava enemmän. Joskus tuntuu, ettei hän tajua asioita, ennen kuin joku muu, ulkopuolinen, ne hänelle sanoo. Minun sanomiseni hän kokee määräilynä ja vastustaa automaattisesti. Siitä tuleekin tunne, ettemme ole samalla puolella, tässä veneessä yhdessä.

Olen kokeillut kaikenlaisia "kostoja", jättänyt pyykit pesemättä, ruuat tekemättä, ilmoittamatta, missä ollaan ja milloin tullaan jne, mutta kuten joku totesikin, vaikutus on kovin lyhytaikaista. Ja lopputuloksena on kuitenkin se, että olen itse raivoissani, kun mitään ei tapahdu ja teen itse lopulta kuitenkin kaikki rästiin jääneet hommat.

Olen itsekin miettinyt, että eniten voisi auttaa se, että itse vain lähden ja harrastan ja jätän lapsen miehelle. Olen miettinyt vakavasti myös työhön palaamista, mutta mielestäni kuitenkin väärä motivaattori siihen on tämä, etten "kestä" olla kotona. Haluan kuitenkin olla kotona, nauttia esikoisesta täysin siemauksin. Olen kokeillut harrastamista, mutta parin viikon jälkeen se jäi, koska tuntui ylivoimaiselta palata kotiin ja kiireellä tehdä ne kaikki hommat, jotka olisin voinut rauhassa tehdä sillä aikaa, kun olin harrastamassa. Jos ei niitä kerta toinen tee, niin en vaan jaksa lähteä itse mihinkään, jos se tarkoittaa, että on kovempi stressi takaisin tultuaan.

Olen tosiaan hyvin väsynyt tähän tilanteeseen, ja loukkaantunut, miten mies voi käyttäytyä noin itsekkäästi ja välittämättä minun tarpeistani. En oikein enää jaksa edes puhua enkä yrittää selvittää. Mutta ymmärrän, ettei muutakaan keinoa ole. Ehkä perheneuvolassa juttelu voisi auttaa, mutta minulla ei ole motivaatiota lähteä sinnekään, koska en vaan jaksa enää puhua näistä samoista asioista. Olen miettinyt, että pitäisi tosiaan lähteä jonnekin pois lapsen kanssa "miettimislomalle", mutta eipä ole mitään paikkaa. Kotihoidontuella ei paljon hotelliöitä vietetä, enkä kuitenkaan saa olla rauhassa missään sukulaisissa, saati että haluaisin heidän luo muutenkaan, jotenkin en haluaisi tunnustaa kenellekään, että meillä menee näin huonosti. Niin kauan, kun en sano sitä ääneen, on jotain toivoa?
 
Hölösuu
Et mielestäni vaadi liikaa

Minunkin mieheni kävi salilla 4-5 kertaa viikossa 3 tuntia/ilta, ja minä olin kahden pienen lapsen kanssa kotona ja vaikka osallistui kiitettävästi kotitöihin ym. niin lopulta tuskastuin. Meillä oli asiasta iso riita. Minulla ei ole itse harrastusta vastaan mitään, mutta kun lasten isänsä näkeminen oli sitä että mies meni töihin, töistä tultuaan nukkumaan ja sitten harrastamaan ja sitten illalla tiskasi ja levitteli pyykkejä, niin eipä ne paljon isiä nähneet enkä itse taas päässyt niinä iltoina yhtään vetämään henkeä, siitä väsyin ja kiukustuin. Pyysin miestä katsomaan asioita minun kannaltani ja kokeilemaan pari viikkoa, minkälaista on kun minä olen "liesussa". Niin tehtiinkin ja mies huomasi, että ei se nyt niin yksinkertaista ole.

Mies muutti toimintaansa, meni salille heti töiden jälkeen ja tuli kotiin, illalla aikaisemmin nukkumaan. Pääsimme siis yhdessä käymään kylässä, uimassa, kirjastossa ym. touhua perheenä ja minä pääsin välillä yksinäni kunnon lenkille, mistä seurasi läskien vähenemistä molempien riemuksi ja virkeämpi minä.

Mitä kotitöihin tulee, niin sopikaa vaikka omat vastuualueet. Meillä pyykinpesu, lattianpesu, matontamppaus, roskapussien vieminen ja kaupassakäynti on miehen heiniä. Minä hoidan ruuanlaitot, silitykset, imuroinnit ja tiskit meillä menee aina vaihtokauppatyyliin: jos sä nukutat mukulat, mä tiskaan.

Todella ärsyttävä mies sulla, otan osaa. Mutta ei auta kuin nostaa kissa pöydälle ja tehdä vaikka kirjallinen sopimus. Voit sitten kertoa, että jos homma ei pidä, tulee eri osoitteet.
 
alias
Et vaadi liikoja! Osa miehistä ei osaa olla pienen vauvan kanssa,mutta sitten kun kasvavat osaavat.Kirjoitustasi kun luin tuli tunne että miksi te olette enää yhdessä,miksi siedät tuollaista kohtelua.Ehdottaisin ulkopuolisen kanssa keskustelua esim perheneuvola.Monesti kolmas osapuoli auttaa näkemään asiat.Jos miehesi ei suostu niin sitten keskustelette kahden ja nostat kissan pöydälle!! ja pysyt ehdoissasi etkä lipsu.Voimia sulle!!Kyllä se auringo vielä sullekkin paistaa! :hug:
 
iso myy
Hei!
Kiva lukea että muillakin on samanlaista. Meillä myös kaikki kotityöt kaatuvat minulle, vaikka en enää edes "ole kotona" vaan koulussa. Mies on töissä.
Ikäväkseni juuri huomasin, kun lapset oli kipeitä ja yllättäen mies jäi heidän kanssa kotiin, että täällä ei tapahtunut niiden kahden päivän aikana mitään!
Siis lapsilla vain senverran räkätautia että hoitoon ei voinut viedä, ei mitään "aikaa vaativampaa".
Ekana päivänä söivät lounaaksi: mikrossalämmitettyjä valmiita lihapullia ja makaronia, toisena päivänä mies vei lapset äidilleen hoitoon ja itse puuhasteli jotain ihan muuta.
Tiskikone tyhjentämättä, likaiset astiat tiskipöydällä, pyykit edelleen olisivat kuivumassa ellen ois ottanu niitä pois, uusia likapyykkejä ei ole laitettu koneeseen ja pesty. Huusholli imuroimatta ym.

Olisi pitänyt jäädä kuitenkin itse kotiin niin ois noikin NORMAALIT PÄIVÄRUTIINIT tullu tehtyä.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 10.04.2006 klo 14:55 kamala ämmä kirjoitti:
Kiitos vastauksistanne. Alussa "taistelimme" saman tyyppisistä asioista, mutta muutosta on tapahtunut parempaan ja paljon. Mies kävi yksin perheneuvolassa juttelemassa parisuhteen vaatimuksista yms. ja tosiaan, asiat paranivat paljon. Muuten en olisi tätä suhdetta koskaan jatkanutkaan (olimme erossakin jokusen kuukauden). Ehkä tämä, että nyt olen näin ärsyyntynyt, johtuu siitä, että vauvan synnyttyä tuli taas uusi tilanne (entisen, "vain" parisuhteen tilalle), eikä mies tunnu taaskaan tajuavan, että jotkut asiat vaan muuttuvat ja on uhrauduttava enemmän. Joskus tuntuu, ettei hän tajua asioita, ennen kuin joku muu, ulkopuolinen, ne hänelle sanoo. Minun sanomiseni hän kokee määräilynä ja vastustaa automaattisesti. Siitä tuleekin tunne, ettemme ole samalla puolella, tässä veneessä yhdessä.

Olen kokeillut kaikenlaisia "kostoja", jättänyt pyykit pesemättä, ruuat tekemättä, ilmoittamatta, missä ollaan ja milloin tullaan jne, mutta kuten joku totesikin, vaikutus on kovin lyhytaikaista. Ja lopputuloksena on kuitenkin se, että olen itse raivoissani, kun mitään ei tapahdu ja teen itse lopulta kuitenkin kaikki rästiin jääneet hommat.

Olen itsekin miettinyt, että eniten voisi auttaa se, että itse vain lähden ja harrastan ja jätän lapsen miehelle. Olen miettinyt vakavasti myös työhön palaamista, mutta mielestäni kuitenkin väärä motivaattori siihen on tämä, etten "kestä" olla kotona. Haluan kuitenkin olla kotona, nauttia esikoisesta täysin siemauksin. Olen kokeillut harrastamista, mutta parin viikon jälkeen se jäi, koska tuntui ylivoimaiselta palata kotiin ja kiireellä tehdä ne kaikki hommat, jotka olisin voinut rauhassa tehdä sillä aikaa, kun olin harrastamassa. Jos ei niitä kerta toinen tee, niin en vaan jaksa lähteä itse mihinkään, jos se tarkoittaa, että on kovempi stressi takaisin tultuaan.

Olen tosiaan hyvin väsynyt tähän tilanteeseen, ja loukkaantunut, miten mies voi käyttäytyä noin itsekkäästi ja välittämättä minun tarpeistani. En oikein enää jaksa edes puhua enkä yrittää selvittää. Mutta ymmärrän, ettei muutakaan keinoa ole. Ehkä perheneuvolassa juttelu voisi auttaa, mutta minulla ei ole motivaatiota lähteä sinnekään, koska en vaan jaksa enää puhua näistä samoista asioista. Olen miettinyt, että pitäisi tosiaan lähteä jonnekin pois lapsen kanssa "miettimislomalle", mutta eipä ole mitään paikkaa. Kotihoidontuella ei paljon hotelliöitä vietetä, enkä kuitenkaan saa olla rauhassa missään sukulaisissa, saati että haluaisin heidän luo muutenkaan, jotenkin en haluaisi tunnustaa kenellekään, että meillä menee näin huonosti. Niin kauan, kun en sano sitä ääneen, on jotain toivoa?

Voi hyvät hyssykät teidän kanssa!Miksi ihmeessä olette tuollaisessa parisuhteessa jossa on aivan sama oletteko kotona vai ette??

Eikö se jo kerro teille jotain..ei paljon ole arvostusta ja kunnioitusta toista kohtaan.Niinkun joku jo kirjoitti sama tilanne jatkunut 10 vuotta eikä ole muuttunut miksikään.

Itsellä edellinen suhde juuri sellainen jossa ei arvostettu ja kunnioitettu. Onneksi älysin lähteä (yksi lapsi) ja oli sekä minun että pojan parhaaksi..Ei kannata elää vain lasten takia huonossa suhteessa.Tai sitten on vaan kestettävä eikä valitettava..tuskin muuksi kuitenkaan muuttuu. Valitettavasti!
 
Ikävä kyllä kuulostaa aika tutulta. Eikä meille koskaan pitänyt käydä näin... Mutta tässä sitä kuitenkin ollaan. Musta kuulostaa liiankin tutulta tuo, ettei enää edes jaksa yrittää muuttaa asioita, kun se ei kuitenkaan johda mihinkään. Useimmat meidän tuttavat luulee varmaan, että meillä menee tosi hyvin...

Alkuun luulin, että tää on vaan väliaikaista, ja asiat muuttuu kun en enää ole kotona lapsen kanssa. No, ensin palasin opiskelemaan, mutta kaikki jatkui samaa rataa, tottakai. Ajattelin, että no sitten kun menen töihin, niin.. mutta ei mene jakeluun.

Yhden kerran sitten tilanne kärjistyi oikein kunnolla. Mä olin päivät töissä, vietin kaiken muun mahdollisen ajan lapsen kanssa ja illat opiskelin + tein kotitöitä. Mulla oli silloin vielä muitakin huolia, ja mies tiesi sen aivan hyvin. Silti vaan kävi mulle aukomaan päätään joka pikku asiasta, joista olisi aivan hyvin voinu pitää mölyt mahassaan. Vaikka olen yrittäny suhtautua välinpitämättömästi, niin silloin multa paloi täysin käämit. Mä sanoin miehelle, että nyt on mun mitta tullu täyteen, sä saat pakata kamas ja painua h.elvettiin täältä lopullisesti. Annoin tulla aivan kaikki pitkän ajan kuluessa kertyneen pahan mielen, ja sanoin että mun on paljon helpompi lapsen kanssa kaksin.

Tapauksesta on nyt pari viikkoa. Mies on ollut vähän paremmin; niin, annoin jälleen yhden mahdollisuuden. Mutta luulen miehen tajunneen, että olin tosissani. En kyllä oikeastikaan ole enää varma meidän suhteen jatkuvuudesta. Seuraavan kerran kun mies heittäytyy hankalaksi, niin saa lähteä! Olisi saanut mun puolesta jo mennä viimeksi, mutta kun tuo niin kovasti halus jäädä ja olla parempi mies ja isä. Saas nähdä nyt sitte...
 
ero tuli
Moi!
Meillä oli perhe-elämä ihan vastaavanlaista. Ehdotin terapiaa, mies ei suostunut. Puoli vuotta myöhemmin hän löysi oman ratkaisun pakoon arjesta: toisen naisen. Nyt vuotta myöhemmin hän asustelee tämän naisen kanssa ja luuli pääsevänsä elämään "vapaata" elämää, mutta nyt "joutuukin" olemaan lasten kanssa enemmän kuin aikaisemmin, sosiaalityöntekijän määräyksestä. itse taistelen vielä oman elämäni kanssa, ku tosiaan ei tässä näin pitänyt käydä... Välillä tuntuu tosi helpottavalta olla ilman miestä, mutta välillä on enemmän kuin rankkaa, mutta lapset taisivat tässä erossa saada mukavan touhuavan iskän ja tasapainoisen äidin.
 

Yhteistyössä