Uskotko, että Madeleine MCcann vielä löytyy?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Ja portugalin poliistihan teki virheitä alussa,turha niihin on enää takertua...
Kukaan ei vaan tunnu miettivän sitä, että missä vanhemmat säilyttivät madeleinen ruumista 25 vuorokautta? Se ruumis olisi tosi pahassa hajoamispisteessä sen maan helteissä tuossa ajassa ja kalman haju olisi tarttunut autoonkin..eikä sitä hajua pysty niin vaan tekstiileistä poistamaan.

Miksi vanhemmat saavat ajaa edelleen samalla autolla, vaikka sitä pidetään nyt mahdollisena todistusaineistona? Mun mielestäni JOS vanhemmat ovat syyllisiä, niinkuin täälläkin moni on sen jo varmaksi julistanut, poliisit tekevät edelleen räikeitä virheitä ja ne täytyy nimenomaan ottaa huomioon.
 
vieras
Epäiltiinhän tässäkin vanhempia ja ties ketä.

Toisen joulupäivän aamuna tytön äiti löysi kodin takaovelta lapun, jossa vaadittiin 118000 dollaria vastineeksi tytöstä. Kahdeksan tuntia myöhemmin kuusivuotias löytyi pahoinpideltynä ja kuristettuna oman kotinsa kellarista.

JonBenetin vanhempia ja sisaruksia epäiltiin ensin veriteosta, sillä tytön suun yli vedetystä teipissä oli äidin vaatteiden kuituja. Lunnasvaatimuksen summa sattui olemaan sama kuin John-isän kuittaama bonus yrityksestään. Äidin epäiltiin kadehtineen tyttärensä kauneutta, pikkuveljen taas sisarensa saamaa huomiota.

Ramseyt palkkasivat murhan jälkeen avukseen liudan asianajajia, yksityisetsiviä ja oman tiedottajan sekä yrittivät häätää tiehensä talonsa ulkopuolelle leiriytyneitä satoja toimittajia. He lupasivat myös 100000 dollarin palkkion murhaajan löytäjälle. Pieni kauneuskuningatar haudattiin missikisapuvussaan ja hopeatiara päässä.

Kolmetoista kuukautta kestäneiden poliisitutkimusten jälkeen suuri valamiehistö päätti, etteivät todisteet riitä kenenkään syyttämiseen. Vanhemmat kirjoittivat myöhemmin kirjan kokemuksistaan, ja murhasta on tehty myös elokuva.

JonBenetin äiti kuoli tämän vuoden kesäkuussa syöpään, eikä hän siten ehtinyt saada varmuutta murhaajan löytymisestä. Poliisi oli kuitenkin etukäteen kertonut äidille uusista epäilyistä.

Poliisi pääsi murhan tunnustaneen Karrin jäljille muiden seksuaalirikosepäilyjen vuoksi.

Karr oli lisäksi käynyt tiivistä sähköpostikirjeenvaihtoa JonBenetin tapausta tutkineen Coloradon yliopiston professorin kanssa.

Karr oli viesteissä paljastanut tietoja, joita ei kenelläkään muilla voinut olla. Professori välitti viestit poliisille.

Karr avioitui vuonna 1989 ja pariskunta sai kolme lasta. Karr toimi opettajana, mutta vuonna 2001 hänet pidätettiin lapsipornon hallussapidosta. Karr menetti opettajan työnsä ja vaimo haki avioeroa. Viime vuosina Karr on asunut ulkomailla, muun muassa Thaimaassa.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Amerikkalaisen+lapsimissinsalaper%C3%A4 inen+murha+selvi%C3%A4m%C3%A4ss%C3%A4/1135221276667
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Mutta ei toi ukko sitten kuitenkaan ollut syyllinen, dna ei täsmännyt.
Onko tuo lapsimissin tapaus edes vielä selvinnyt?

Juhlitun lapsitähden mystinen murha vuonna 1996 aiheutti valtaisan kohun, ja murhaajan yllättävästä löytymisestä tuli nyt vähintään yhtä spektaakkelimainen tapahtuma.

 
onneton
Tämä tapaus kertoo tämän maailman pahuudesta. Madde on kuvien perusteella todella suloinen tyttö ja olen useat kyyneleet vuodattanut hänen vuokseen, kuten kenen tahansa kadonneen, hyväksikäytetyn, tapetun, abortoidun lapsen vuoksi. Jokaisella ihmisellä on oikeus elää!!!
Toivon sydämestäni että tapaus selviää, ainakin sisarusten vuoksi, jos vanhemmat ovat hänet tappaneet.
En usko että hän löytyy enää hengissä, todisteet viittaavat siihen vahvasti.

Miettikää vanhemmat todella vastuutanne lapsistanne, he ovat ainutlaatuisia, korvaamattomia. Suojelkaa heitä kaikelta pahalta, opettakaa heitä arvostamaan elämää. Nämä rankat kokemukset osoittavat, että rahan tavoittelu, ahneus, itsekkyys, välinpitämättömyys, saavat todella pahaa aikaiseksi.
 
sini
Alkuperäinen kirjoittaja Pix:
En oikein jaksa uskoa :(
Ellei sitten käy samoin, kuin sen tytön, joka oli tv-haastattelussakin (ja jonka nimen olen autuaasti unohtanut). Olikse nyt itävaltalainen tjtn.

Mulla kyllä kävi mielessä semmonenkin kamaluus, että jos sen vanhemmat on tehny sille jotain, ja koko katoaminen on pelkkää showta :ashamed:
Aika hyvin oot päätellyt asian jo kesäkuussa! Olet varmaankin oikeassa.
 
markka
Ei varmankaa oo enää hengissä. uskon. juu aika jännä ku ei oo kaksosii ottanu mukaa, ja toiseks ei oo kaksoset heränny ku huoneesee tullu vieras mies ja vieny maddyn. ja miks maddy ei oo huutanut tai heränny siihe ku joku mies tulee ja nappaa mukaansa.. mut voi olla et maddy ollu nii unissaa tai sit ei oo heränny.
ja oikeastaa vanhemmat "syylisiä" koska jättäny lapset yksikseen nukkumaan hotelli huoneesee. mut kahtotaany lopullinen päätös. toivottavasti vanhemmat saavat tyttären takas elävänä.
 
o.o
Välillä sitä ajattelee että kyllä se Maddie vielä löytyy. Vaikka luulen että oikeasti ajattelen toisin :eek: Tai ehkä sitä haluaa uskotella itselleen ettei kukaan voi olla niin sairas että kidnappaa pienen lapsen. Tai ylipäätänsä jonkun ihmisen.
 
vieras
Eipä taida Portugalin poliisitkaan uskoa.Nyt meressä,vähän aikaa sitten syytettiin vanhempia..

Poliisi pelkää: Maddy heitettiin mereen huvijahdilta
14.9.2007 18:18

Portugalin poliisi uskoo, että Madeleine McCannin ruumis sullottiin kivillä täytettyyn säkkiin ja heitettiin mereen huvijahdilta, kertoi portugalilainen Diario de Noticias -sanomalehti.

Madeleine McCann on ollut kateissa jo neljä ja puoli kuukautta.

Poliisin teorian mukaan Maddy heitettiin laidan yli avomerellä, kaukana Portugalin rannikosta, joten on hyvin mahdollista, ettei ruumista löydetä koskaan.

Portugalin tiedotusvälineiden mukaan poliisi on tutkinut Britannian kansalaisen omistamaa venettä Portugalin Lagosissa, joka sijaitsee lähellä Praia da Luzia, josta nelivuotias Maddy katosi 3. toukokuuta.

Tyttärensä surmaamisesta epäiltyjen Kate ja Gerry McCannin asianajajat ovat jo aiemmin korostaneet, että pariskuntaa on hyvin hankala todeta syylliseksi, ellei ruumista löydetä.

IL
 
vieras
Poliisi tutkii: Hävitettiinkö Maddyn ruumis krematoriossa
17.9.2007 9:30

Portugalissa kadonneen brittitytön Madeleine McCannin tapaus sai jälleen uuden käänteen, kun Portugalin poliisi ryhtyi tutkimaan eläinkrematoriota.

Brittilehtien tietojen mukaan krematorio sijaitsee lyhyen matkan päässä Praia da Luzista, jossa Maddy katosi.

Poliisit ovat sinetöineet yhden krematorion polttouuneista ja tutkivat kahta muuta. Brittilehtien mukaan viranomaiset epäilevät, että Maddyn ruumis on saatettu hävittää krematoriossa polttamalla.

Krematorion omistaja, Evert Hoos, 61, kertoi etsiville, että puolalaiseksi itseään väittänyt pariskunta ilmestyi krematoriolle kaksi viikkoa Maddyn katoamisen jälkeen. Hoosin mielestä pariskunnalla oli kuitenkin selvästi englantilainen aksentti puheessaan.

Pariskunta pyysi krematoriota polttamaan "kaksi koiraa", jotka oli pakattu mustiin jätesäkkeihin. Säkit poltettiinkin ilman, että niitä olisi avattu.

Hoos kertoi Sunday Mirror -lehdelle, että pariskunta vaikutti tunteettomalta, eivätkä he halunneet tuhkia itselleen. Pariskunta toivoi, että tuhkat sirotellaan läheiselle jättömaalle.

- Yleensä tänne saapuvat ihmiset ovat liikuttuneita ja kyyneleet silmissä, mutta he eivät olleet, Hoos sanoi.

- Nyt uskon, että säkeissä olikin ehkä jotain paljon kauheampaa.

Iltalehti
 
aavistaja
ettei ole joutunut jonkin kultin omaisuudeksi eli kasvatettavaksi "palvelustehtävään"?

Esim. Mitralaisuus on salainen miesten kultti, joissa tytöt voidaan kouluttaa määrättyihin tehtäviin

http://museums.ncl.ac.uk/archive/mithras/text.htm



 
vieras
Sieppaus siivoojan kosto?
30.9.2007 15:47

Britannian poliisi jäljittää nyt salaperäistä sähköpostin lähettäjää, jolla oli uskottava vihje portugalilaisesta loma-asunnosta 3. toukokuuta kadonneesta kolmivuotiaasta Madeleine McCannista.

Toistaiseksi tuntematon henkilö lähetti prinssi Charlesin kotisivuille vinkin, jonka mukaan Maddyn olisi siepannut hotellista potkut saanut siivooja. "Se oli hänen kostonsa", sähköpostissa väitettiin News of the World -sensaatiolehden mukaan.

Sekä Britannian että Portugalin poliisi on ottanut vihjeen vakavasti ja jäljittää nyt potkut saanutta portugalilaista naista, jonka nimen sähköpostin lähettäjä tiesi kertoa. Poliisi on pystynyt vahvistamaan, että kyseinen nainen työskenteli aiemmin Praia de Luzissa sijaitsevassa hotellissa, josta Maddy katosi.

- Tämä voi olla todella tärkeä johtolanka, nimettömänä pysytellyt poliisilähde sanoi News of the World -lehdelle.

- Yleisö on esittänyt sadoittain teorioita, havaintoja ja vihjeitä Ison-Britannian poliisille, mutta tässä on kysymys aivan muusta. Tämä vihje on hyvin yksityiskohtainen ja perustuu tähänastisten tutkimustemme mukaan todellisiin tapahtumiin.

Poliisi uskoo vihjeen antajan valinneen prinssi Charlesin kotisivun, koska prinssi ja hänen Camilla-puolisonsa ovat ilmaisseet tukensa Maddyn vanhemmille Kate ja Gerry McCannille. Kuningashuone välitti vihjeen heti poliisin tietoon.

McCannit saivat tiedon uudesta vihjeestä eilisiltana.

- Poliisin tulee tutkia välittömästi ja perusteellisesti kaikki vähänkin uskottavat vihjeet, pariskunnan edustaja Clarence Mitchell sanoi News of the World -lehdelle.

IL
 
...
Vaikea uskoa, mutta toivottavasti!

Säälittää vanhemmatkin. Ihan naurettavan ajojahdin kohteeksi ovat joutuneet. Teoriat sen kun vaihtuvat, mikä kertoo sen, että poliisi ei taida oikein uskoa edes itse omia juttujaan.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja ...:
Vaikea uskoa, mutta toivottavasti!

Säälittää vanhemmatkin. Ihan naurettavan ajojahdin kohteeksi ovat joutuneet. Teoriat sen kun vaihtuvat, mikä kertoo sen, että poliisi ei taida oikein uskoa edes itse omia juttujaan.
Niinpä!
 

Yhteistyössä