ulkona

On kysytty ennenkin mutta ulkoiletteko kerran vai kahdesti päivässä? Itellä 1.v ja 3.vuotiaat ja ulkoillaan ainaskin kerran noin tunti onko teistä riittävästi? Mitä teette kun menette ulos?
 
Kyllä kuulostaa tosi vähältä tuo teidän ulkoilu. Meillä ollaan het aamusta 9 aikaan leikkipuistossa, missä käy myös perhepäivähoitajat ja siellä leikitään sitten toisten lasten kanssa ja lasketaan mäkeä ja tehdään muita talvisia juttuja..ja sitten 11 aikaan syömään ja sitten 14 jälestä takas leikkipuistoon ja sit ollaan n. 16 asti. Kesällä sitten ei juuri sisällä ollakkaan. Olen huomannut että lapset ovat paljon rauhallisempia kun ulkona saa purkaa energiaa ja muistathan kunnolla vaatetta päälle niin tarkenette olla ulkona!
 
säihky harmaana
me olemme aamulla noin 1,5h ulkona tulemme syömään ja päikkäreillä ja iltapäivällä ollaan noin 2h. pidän enemmän ulkona olemisesta kuin sisällä nyhjätä kaiket päivät ja lapsetkin on pirteämpiä ja uni tulee illalla paremmin. Kesällä ollaan vielä kauemmin ulkona
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 31.12.2004 klo 18:35 liima kirjoitti:
Meillä käydään kerran päivässä ulkona...puolesta kahteen tuntia siellä ollaan,kelistä riippuen.Ja jos sataa,pysytään sisällä!
Yleensä ottaen noin. JOskus kahdestikin, joskakrut oikeen hyppii seinille. JOs puistossa on muita lapsia, aika kuluu mukavasti. Muuten on TYLSÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ :(
 

Yhteistyössä