ulkoilusta

  • Viestiketjun aloittaja yks äityli
  • Ensimmäinen viesti
yks äityli
:whistle: ensimmäinen talvivauva ja ulkoilun suhteen olen epätietoinen... :/ vauva nyt viikon ikäinen ja lauhaa on ollut ainoastaan -3, "nyrkkisääntöhän "on et vasta kahden viikon ikäisenä ulos...miten te joilla on on talvivauva olette ulkoilleet hänen kanssaan ekakertaa?onko se pakko odottaa se kaksi viikkoa???ja sit ne maagiset ekakertaa ulkona ajalla 15 min.?itselläni muut lapset ovat syntyneet syksystä ja on ollut aina sen verran lämmin ja aurinkoinen +:lla kulkevat ilmat et ei olla odoteltu kahta viikkoo vaan ollaan heti lähdetty ulkoilemaan kun ollaan päästy synnäriltä kotia :\| mielipiteitä,kommentteja ja perusteluja,kiitos!!! :heart:
 
Hulina
Minun lapseni on syntynyt maaliskuussa ja sairaalassa neuvottiin, että jos ei ihan kamala pakkanen ole, niin ei kun ulos vaan. Lämpimästi vaan kun pukee, onhan ne siellä vaunuissa tosi hyvässä suojassa. Kova tuuli on ehkä pakkasen lisäks toinen mitä on syytä varoa.

 
Meillä vauveli syntyi jouluna ja ihan ekaksi hän nukkui lasitetulla parvekkeella, sitten ihan normaalisti ulkoilua parin viikon jälkeen...en todellakaan raahannut vauvaa ja parivuotiasta 15 minuutin jälkeen takaisin sisään.
Ei kyllä ollut mikään pakkanen eikä tuulista...ja vauvakin syntyi yliaikaisena että siksikin lähdin varsin reippaasti liikkeelle eli tarkkaile tilannetta ja toimi sen mukaan...
 

Yhteistyössä