sulla on näemmä lompsa lyönnissä(roosaruusa harmailee ellei kirjautuminen taaskaan toimi)
Pannusta paistettavaan -aasinsillalla...
Ajeltiin tossa tuollapäin ja pisti silmään ja sit googlailin ja voi, taidanpa tilata.
sulla on näemmä lompsa lyönnissä(roosaruusa harmailee ellei kirjautuminen taaskaan toimi)
Pannusta paistettavaan -aasinsillalla...
Ajeltiin tossa tuollapäin ja pisti silmään ja sit googlailin ja voi, taidanpa tilata.
ei pilaa, se palaa ennalleen kun tekee uuden rasvapoltonTomaattipohjainen soossi tottavie pilaa valurauta- tai hiiliteräspannun jo vartissa!
Kananmunia varten on hyvä olla teflonpannu.Tosin lisäksi löytyy myös aina joku laadukas pinnoitettu, joka pitää vaihtaa noin vuoden välein. Sillä paistan jutut mitä ei oo hyvä lilluttaa öljyssä tai voissa.
Ei pilaa, mutta rasvapolton saattaa joutua tekemään uudestaan. Ja nyt kun grillikausi alkaa, niin kaikki joilla on mahdollisuus käryttää oikein kunnolla ulkona (siis syrjässä asuvat ja mökkeilijät), muistakaa rasvapolttaa padat ja pannut. Se on huomattavasti miellyttävämpää pihalla kuin keittiössä.Tomaattipohjainen soossi tottavie pilaa valurauta- tai hiiliteräspannun jo vartissa!
Eioo valuraudan voittanutta. Mutta sanoppa mikä on hyvä sähkökäyttöinen puunhalkomakone 52 cm:sille haloille?
Niin, sellaistahan se on usein muutenkin ja silti tulee hyvä mieli ja olo. Sisään-ulos-sisään-ulos-sisään-ulos-sisään-ulos-sisään-ulos-sisään...Ei jumalauta. Oot sisällä, sit et oo ja koht oot taas.
Niin, sellaistahan se on usein muutenkin ja silti tulee hyvä mieli ja olo. Sisään-ulos-sisään-ulos-sisään-ulos-sisään-ulos-sisään-ulos-sisään...
Voi tietysti johtua yksilöstä, mutta se on liian ohut ja siinä palaa ruoka kuin ruoka liian helposti. Pihvin paistosta ei tule mitään vaikka sitä varten sen juuri ostin.Miks?
Kiitos vastanneille. Hiiliteräspannu kai se sitten olis hyvä.
Mistähän tuon löytäisi?Ny kaipailisin sitä sisään-ulos liiuukuvaa vuotava nenä/räkäpallohymiötä
<3
Voi tietysti johtua yksilöstä, mutta se on liian ohut ja siinä palaa ruoka kuin ruoka liian helposti. Pihvin paistosta ei tule mitään vaikka sitä varten sen juuri ostin.
Olipas hyvä tarjous!Samoin täällä, hyvä pinnoitettu kanamunien paistoon ja ratatouillen (hapanta tomaattia) tekoon, hiiliterästä pihveille.
On minulla kyllä rosteripannukin ja tietysti wokkipannu tsainaherkuille.
@Lispetti löytää kelvollisen alennuksella täältä:
Muista rasvapoltto silavalla ennen ensimmäistä käyttöä!De Buyer Carbone Plus -paistinpannu, hiiliteräs, 28 cm 39,00
Ammattikokin paistinpannu erinomaisilla paisto-ominaisuuksilla ja lähes ikuisella käyttöiällä! Hiiliteräspannu on hyvä vaihtoehto teflonpannuille, ja valuraudan tapaan vaatii pientä hoitoa. Hyvin hoidettuun hiiliteräspannuun muodostuu rasvan ja hiilen muodostama luonnollinen non-stick -pinta...www.verkkokauppa.com
wokkaamisen mallia Lissulle!
Parempi ravinto on hyvä sijoitus.sulla on näemmä lompsa lyönnissä
ostit nuukuuttas halvimman mitä löysit?Voi tietysti johtua yksilöstä, mutta se on liian ohut ja siinä palaa ruoka kuin ruoka liian helposti. Pihvin paistosta ei tule mitään vaikka sitä varten sen juuri ostin.
Tehotuotetuista elukoista (nauta, sika, kana, lohi) nauta on eettisin kyllä, ainakin suomalainen koska pääosin vielä ulkoilevat mutta eri asia jos ulkomaista.@ruuttis mies sattoi katsoa jonkun tehtotuotantonautadokumentin ja nyt sit ei syödä nautaa. -Paitsi ku tolleen huijaan.
Ja joo, saa rasvapoltettua. Mut on helpompaa tehdä sillä pinnoitetulla mitä muutenkin tarvitsen silloin tällöin.
"Kana" (oik. broileri) on melkein pahinta mitä voi syödä. Siksi oma kotitarvekanala.Tehotuotetuista elukoista (nauta, sika, kana, lohi) nauta on eettisin kyllä, ainakin suomalainen koska pääosin vielä ulkoilevat mutta eri asia jos ulkomaista.
pyh, hyvää se on"Kana" (oik. broileri) on melkein pahinta mitä voi syödä. Siksi oma kotitarvekanala.
Ja broilerin eläinsuojeluongelmat eivätole sinulle ongelma?pyh, hyvää se on
ei sitten minkään sortin onkelmaJa broilerin eläinsuojeluongelmat eivätole sinulle ongelma?
Onpa hurjaa! Mikähän siinä?Tomaattipohjainen soossi tottavie pilaa valurauta- tai hiiliteräspannun jo vartissa!
Ankat söisivät ruohon pihamaaltaei sitten minkään sortin onkelma
pHOnpa hurjaa! Mikähän siinä?
Kyllä ne oikeasti kanoja on, broileri on keksitty termi ylijalostetulle lihakanalle. Kaikki ei voi pitää kanoja kotona, eikä Suomessa ole luomukanaa oikein myynnissä."Kana" (oik. broileri) on melkein pahinta mitä voi syödä. Siksi oma kotitarvekanala.