Työvoiman tarveharkinta on poistettu EU, ETA ja OECD -maista vain Ruotsissa, ja porvaripuolueet Kokoomus, Kepu, RKP ja Vihreät ajavat sitä Suomeen

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Työvoiman tarveharkinta on poistettu EU, ETA ja OECD -maista vain Ruotsissa, ja porvaripuolueet Kokoomus, Kepu, RKP ja Vihreät ajavat sitä Suomeen, Persut ja SDP vastustavat. Todellisuudessa työvoiman tarveharkinnan poisto tarkoittaa halpatyövoiman tarveharkinnan poistoa, koska jo nyt asiantuntijat ym. ammattilaiset pääsevät mistä päin maailmaa tahansa Suomeen töihin. Miksi Kokoomukselle, Kepulle, RKP:lle ja Vihreille ei riitä yli 500 000 000 ihmisen EU/ETA työmarkkina-alueen työvoimareservi Suomen 650 000 työnhakijan lisänä, mm. halpatyömaiden Viron, Puolan jne. työläiset, vaan porvarit haluavat koko maailman 7 800 000 000 ihmisen halpatyövoiman työmarkkina-alueen?
 
  • Tykkää
Reactions: AivanSama
vierailija
Ei jää jäljelle kujin persut, joita voi äänestää.

Persut eivät ole oikealla eivätkä vasemmalla. Eikä pidäkään. Persut ovat suomalaisten puolella.

Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi kahmia vaikutusvaltaa ja etuja itselleen.
Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi säilyttää asemansa eliitissä ja pysyä eduskunnassa. Siksi he toimivat eduskunnassa puoluerajojen yli yhteistyössä kansaa vastaan.

Puolueiden väliset erot ovat jo vuosikymmenien aikana vakiintuneet, eikä puolueilla ole oikeaa halua suureen muutokseen, joka voisi rapauttaa kansalaisten luottamusta tai puolueiden tasapainoa. Persujen menestys vaaleissa on aiheuttanut kaikille muille puolueille ongelmia. Koska Persut ovat käyneet kaikkien muiden puolueiden reviirillä, ja siksi loukanneet vanhojen puolueiden vakiintuneita käytäntöjä ja sopimuksia. Muut puolueet ovat saneet persuista yhteisen vastustajan, jota vastaan käydään yhteistuumin yli puoluerajojen niin vasemmistossa kuin Kokoomuksessakin.

Siksi Persut uutena puolueena saa rajua häirintää, vähättelyä ja väärää informaatiota vanhoilta puolueilta, mikä näkyy myös lehdistössä ja mediassa.

Puolueiden intressi on oman aseman säilyttäminen ja yhteisymmärryksessä muiden puolueiden kanssa, omien etujen vaaliminen, mieluiten niin että kansa luulee puolueiden olevan hyvinkin erimielisiä toisten puolueiden kanssa. Todellisuudessa puolueet punovat keskenään juonia jotta voivat säilyttää asemansa mahdollisimman suuren oman hyödyn kera. Puolueiden keskinäiset erimielisyydet ovat vain silmänlumetta, jolla saadaan vaikutelma halusta asioiden muuttamiseksi.

Mikään ei kuitenkaan muutu vuosikymmennissäkään, koska puolueet ovat tyytyväisiä asemaansa näin. Oikeaa muutosta haluavat vaiennetaan hiljaisksi.

Persut ovat horjuttaneet vanhojen puolueiden tasapainoa ja siksi ovat kaikkien puolueiden hampaissa.
Persut ovat yksin muiden puolueiden puristuksissa eivätkä siksikään pääse muiden puolueiden kanssa jaolle, jossa jaetaan sulle-mulle periaatteella etuisuuksia kansan selkänahasta.

Siksi Persut ovat ainoa kansan etua ajava puolue joka ei veljeile muiden puolueiden kanssa kansaa vastaan.

Siksi Persut.
 
vierailija
Suurin osa demareista ja vasemmistoliitostakin vastustaa työvoiman saatavuusharkinnan poistoa, vaikka joitakin pettureita heistäkin oli allekirjoittamassa Anna Kontulan lakialoitteen, ja nämä allekirjoittaneet melkein arvasi. Sen sijaan lähes kaikki porvaripuolueiden kansanedustajat ovat hankkeen takana. Allekirjoittaneet löydät linkin takaa.
 
vierailija
Miksi Kokoomukselle, Kepulle, RKP:lle ja Vihreille ei riitä yli 500 000 000 ihmisen EU/ETA työmarkkina-alueen työvoimareservi Suomen 650 000 työnhakijan lisänä, mm. halpatyömaiden Viron, Puolan jne. työläiset, vaan porvarit haluavat koko maailman 7 800 000 000 ihmisen halpatyövoiman työmarkkina-alueen?
Koska EU:n työmarkkina-alueen 500 miljoonaa ihmistä ovat liian valkoisia ja liian kristittyjä.
 

Yhteistyössä