Mun bravuri-kastike pastalle on tämmönenAlkuperäinen kirjoittaja Emma03:Itse tykkään ja usein ravintolassa otankin pastaa. MUTTA mä en osaa tehdä hyvää itse :ashamed: . Miten te teette pastakastikkeen joka edes vähän muistuttaisi noita ravintoloiden pastoja??
Jos viitsitte antaa ohjeita niin olisin kiitollinen!
Minähän elän syödäkseni. Minä oon ihan onneton kulinaristi ja rakastan hyvää ruokaa. Ja pastaa... Missään muualla ei saa niin hyviä pastoja kuin oikeassa ja aidossa Italiassa...Alkuperäinen kirjoittaja Emma03:Kiitos Sisu neuvosta! Pitääkin joskus kokeilla =) !
Salama McQueen kyseli mistä pastasta tykkään... No mä oikeastaan tykkään kaikesta :ashamed: .
Niin ja tiedoksi niille joille ei ehkä tullut kysymys selväksi, eli esim makaroonilaatikko ei ole nyt sellainen pasta ruoka josta puhun, tai jauheliha.makarooni mössö
Ravintoloiden pastaruuat on IHANIA !!
Mä en ole koskaan syönyt ravintolassa pastaa joten en tiedä. Siinä kun on maidollista kermaa niin en voi syödä.Alkuperäinen kirjoittaja Emma03:Käyttääkö nuo ravintolat muuten aina tuorepastaa? Siitäköhän se hyvä maku niihin tulee?
On vaan aika arvokasta kaupassa tuo tuorepasta...
Ole hyvä vaan!Alkuperäinen kirjoittaja Emma03:Voi kiitos Sisu tuosta viimeisimmästä ohjeesta!!! Pakko heti huomenna testata
Mitä on ylimääräinen rasva? Itse en ole ruuanlaitossa tai syödessä sellaiseen törmännyt.Alkuperäinen kirjoittaja Sisu:Kaada ylimääräinen rasva pois.
Oletko paistanu pekonia koskaan?Alkuperäinen kirjoittaja Piparjuuri:Mitä on ylimääräinen rasva? Itse en ole ruuanlaitossa tai syödessä sellaiseen törmännyt.Alkuperäinen kirjoittaja Sisu:Kaada ylimääräinen rasva pois.