Tutkimus: Naisille hyvät ystävyyssuhteet tärkeämpiä kuin puoliso

vierailija
Jostain syystä algoritmi heitti tämän dokumentin, jonka katsoin.
Ohjelmasta nousi mieleen tapaus Naistenklinikalla. Yksi vierailulla käynyt mies sanoi tyttövauvasta, ettei lapsi näytä mongolilta. Silloin en vielä tiennyt miten yleistä termin käyttö on aikoinaan ollut.
Elävä arkisto

Eilen klo 14:55, Yle TV1.
Heinäniityn tyttö - Miss Eurooppa 1938. Peräseinäjokelainen Sirkka Salonen voitti Suomen neito -kilpailun vuonna 1938. Samana vuonna hänet kruunattiin Miss Euroopaksi. Kansainvälisten kauneuskilpailujen voitto toi kunniaa koko Suomen kansalle. *Ohjelma sisältää vanhentunutta kielenkäyttöä ja ilmaisuja, joita ei nykyaikana käytettäisi.*
 
vierailija
Miehille edelleen puoliso tärkeämpi.

Uskonto tärkeämpi kuin seksi, tosin mm. rahakin menee edelle.

Tärkeintä mielenterveys ja fyysinen terveys
Ei tunu kovin monelle miehelle se puoliso olevan tärkein, kun se kuulemma vaihdetaan nuorempaan ja hoikepaan (tsainatyttöön) heti, kun vaimo on yli 30.... Näin setiksen ja muiden palstan miesten mukaan ainakin.
 
vierailija
Ei tunu kovin monelle miehelle se puoliso olevan tärkein, kun se kuulemma vaihdetaan nuorempaan ja hoikepaan (tsainatyttöön) heti, kun vaimo on yli 30.... Näin setiksen ja muiden palstan miesten mukaan ainakin.
No jos sille puolisolle kaverit on tärkeämpiä, niin kai sitä lopulta koittaa etsiä toisenlaisen puolison, vaikka todennäköisyys lienee pieni.
 
Ei tunu kovin monelle miehelle se puoliso olevan tärkein, kun se kuulemma vaihdetaan nuorempaan ja hoikepaan (tsainatyttöön) heti, kun vaimo on yli 30.... Näin setiksen ja muiden palstan miesten mukaan ainakin.
Niin ja kuuleman mukaan 30 on jo liian vanha 😂
Tarkennetaan: olen ymmärtänyt, että yli 25-vuotias on jo liian vanha.
Joo näin ne sanovat. Tosin jopa yli 20 taitaa olla Rydmanille jo liian vanha.
Omppu-sedän asteikossa naisen parasta ennen päivämäärä huitelee alle täysi-ikäisyyden iässä. Jos saat äänestää eduskuntavaaleissa, olet jo Jammu-setäosastolle kelpaamatonta sakkolihaa.
Täällä on näemmä pidetty ikäkriisiä potevien naisten kokoontumisajot! Tuliko voimaantumisen tunne? :ROFLMAO:

Tieteelliset tosiasiat ovat eri asia kuin jonkun henkilökohtaiset mieltymykset ja tunteet. Kun kerron, että lähes kaikkien miesten mielestä 20-25-vuotias nainen on haluttavin/seksikkäin, perustuu tuo tutkimustietoon. Eikä tuossa ole mitään omituista, naisen hedelmällisyys alkaa pudota tuosta iästä ylöspäin ja seksi kiinnostaa meitä alunperin juuri lisääntymisen takia. Geenit ohjaavat käytöstämme.

Vaimon voi toki pitää tuon kolmenkympin täyttymisen jälkeenkin, kunhan seksi sujuu kaksikymppisen tahtiin eikä naamaan ruiskuteta täytteitä tai botoxia. Minunkin vaimoni on yli kolmekymppinen realisti, hän ymmärtää että parikymppinen aasialainen voi näyttää häntä kauniimmalta (=saman näköiseltä kuin hän parikymppisenä) eikä pidä sitä ongelmana. Kuinka olematon itsetunto on niillä naisilla, joiden puolison on kuiskuteltava "olet maailman kaunein"-valhetta päivittäin tämän itsetunnon takia?

Huomasitteko muuten, että 68-vuotias Mel Gibson vieraili juuri Suomessa. Mukana oli pari lasta ja 33-vuotias vaimo Rosalind Ross, jonka kanssa seurustelun Mel aloitti tämän ollessa 23-vuotias...
 
Viimeksi muokattu:
Et meinannu lähdettä laittaa?
Ei halunnut tai osannut laittaa?
Naisille ystävät ovat elämän suola ja nyt sen vahvistaa tuore brittiläinen tutkimus. Monet naisista viettävät viikonlopun mieluummin ystäviensä seurassa kuin oman kullan kainalossa.

Iso-Britanniassa teetetyn, naisille suunnatun, tutkimuksen vastanneista kolmasosa kertoo, että heillä on hauskempaa tyttökavereidensa kuin oman miehensä kanssa.
Yli 40 prosenttia naisista ilmoitti ystäviensä olevan parempia kuuntelijoita kuin puolisonsa ja salaisuudetkin kerrottiin ensimmäisenä tyttökaverille.
Tutkimukseen osallistui naisia kaikista ikäluokista ja vastaajista 15 prosenttia ilmoitti viettävänsä mieluummin aikaa ystäviensä, kuin miestensä seurassa. Tuloksista paljastui myös, että yli puolet naisista tuntee olonsa varmemmaksi ystäviensä kuin toisen puoliskonsa seurassa.

– Naisten keskeinen ystävyys on heidän tukiverkostonsa selkäranka. Monella meistä on ystävyyssuhteita, mitkä ovat kestäneet kauemmin kuin romanttiset suhteemme, huomauttaa psykoterapeutti Christine Webber.

– Ne ovat niitä tosiystäviä, jotka pysyvät rinnallamme lopun elämäämme. Me rakastamme ystäviemme huumoria ja ehdotonta tukea, jota heiltä saamme.

Juttu laittaa pohtimaan, koska näemme artikkelin, jossa kerrotaan kuinka kaverit ovat miesten elämän suola ja hehkutetaan sitä, että he viettävät aikaansa kaveriporukassa oman perheen sijaan....

Mutta minä olen selvästikin edistyksellinen. Viihdynhän oikein hyvin nuorten naispuolisten ystävien seurassa. :cool:

Vertailua miehen ja ystävien välillä on palstalla tehty ennenkin:
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä