Toppahaalari

Meillä on kesäkuussa syntynyt poika, eli ikää nyt 4kk.
Mitä mieltä- pärjääkö äphaalarilla koko talven vai pitäisikö hankkia joku vähän kosteusta hylkivä puku? Tosin poikahan istuu varmaan pääasiassa vaunuissa/pulkassa un ei vielä liiku pitkiin aikoihin... =)
 
Etköhän sä pärjää. Meillä 1v käytti äp:n haalaria läpi talven ja kertaakaan ei tullut tuollaista tilannetta että ois tarvinnut jotain muuta. En usko että kauheesti pulkailette, kun tuo istumaan opettelukin tulee teillä tuossa keskitalvel aikoihin niin pulkassa taitaa olla vielä aika vaikea noin pienen matkustaa. Ja kuten jo joku sanoi, et jos tarvetta ilmenee niin voihan sen silttenkin ostaa myöhemmin.
 
Meidän neiti käytti koko viime talven äp:n toppapukua , ja hyvin pärjäsi sen kanssa. Täytti vuoden huhtikuussa eli vielä kävellyt viime talvena. Ulkoili rattaissa enimmäkseen. Myös pulkan kyydissä istui naama loistaen muutamia kertoja, kun toinen koiramme veti häntä. =) Ja hyvin tarkeni äp:n puvulla ne lyhyet pulkkareissut, mitä koira jaksoi vetää. Laitettiin vähän reilummin vaatetta alle ja pulkassa oli toisinaan peitto jalkojen päälle, jos oli oikein kylmä. Meillä on sellainen ns vauvapulkka, missä on selkänoja ja siinä pystyi pienikin istumaan.
 
täti sininen
Mulla on ollut jo ihan vauvana Reimatec haalari, ei niinkään kosteussuojan takia vaan tuulen pito oli hyvä. Meilläpäin tuulee aina ja äippäpakkauksen puvusta menee nätisti läpi. Vaunuhaalarina käytin päiväunilla.
 

Yhteistyössä