Toivottomat Haaveilijat kesää aloittelemassa ja viettämässä!!

Voi ihanaa Annuli ja hurjasti onnea yritykseen...ja pikaiseen plussaan. Tää on ihan kyyneleet silmissä yli herkkyttäkö =)

KP: sydämmeni pohjasta toivon sinulle pienokaista..oletteko jo ajatelleet lääkärissä käyntiä? ei tarvitse vastata jos et halua. Joskushan ihan pieni apu saa raskauden alkuun..

Hippolille paljon onnea uuteen työhön..Onko vakituinen työ? ajatteleppas enää pari kuukautta ja tää vuosi on ohi..eikös se loppuvuosi ollut sinun H hetkesi.

tää vaan haaveilee pikkuisesta mut iskä ei ihan viellä ainakaan tahdo kun kasperi on vasta 3 kk 3vko ja kun mut on leikattukin..mut toivottavasti isäntäkin lämpiää
 
poika04ja08, kiitos. Ei ole vakituinen työ, mutta täydet tunnit toukokuun loppuun asti, että melkein vuosi eteenpäin taas kuitenkin. :) Juu tämän vuoden puolella pitäis meilllä vielä yrityksen alkaa. Ja siitä aion pitää kiinni. Itse haaveilen että joskos jo lokakuussa... vaan saas nähdä mitä mies tuumaa. Kyllä mä jaksan sinne joulukuuhunkin odottaa jos ei aiemmin suostu. Ei pari kuukautta tunnu enää missään kun on 4 vuotta odottanut. :D
 

Yhteistyössä