Therian-ilmiö koiluissa. Tuleeko seuraavaksi aikuisvauvailmiö työpaikoille - töihin pelkässä vaipassa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Eilen tiistaina uutisoitiin therian-ilmiöstä, jossa pyritään muistuttamaan jotain olemassa olevaa eläintä ja käyttäytymään eläimen tavoin.
Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat kertoivat, että joissakin kouluissa on ilmiöön on jo päädytty puuttumaan kielloilla, koska lasten eläinkäyttäytyminen ei ole rajoittunut välitunteihin, vaan se on näkynyt myös häiriöinä oppitunneilla.

Luokkahuoneissa on esimerkiksi miu’uttu kuin kissa tai välitunneilla juostu sukkasillaan, koska eläimet eivät käytä kenkiä.

Miksei töihin eläinpuvun tai vastaakaisen sukupuolen vaatteiden sijaan pelkässä aikuisten vaipassa ja pissit sekä kakat haisten. Jokaisen pitää voida ilmaista sisäistä lastaan.
 
vierailija
Vaippavauva jokainen sentään on ollut, toisin kuin eläin tai vastakkaista sukupuolta. Joten vaippa, tutti ja helvetinmoinen parkuminen uudeksi normaaliksi kouluissa ja työpaikoilla. Jokaisen pitää pystyä toteuttamaan itseään.
 
vierailija
Netti on outoja juttuja täynnä.
En ole klikannut auki Erika Vikman-jutun otsikkoa.
Mielestäni hän on ylittänyt hyvän maun rajan jo aika päiviä sitten.
Mitä lapset oppivat hänen turhanpäiväisestä keikistelystä?
Joku päivä hän leipoo hiekkakakkuja lastensa kanssa lähiömamman lookissa
harmaana räntäsadepäivänä meikit poskilleen valuen. Joskus kai on syntistä olla tavis tavisten joukossa, mutta ei siitä sikiä klikkiotsikoita.
 
Kommentoin tätä jo tuoreeltaan.


 
vierailija
Ihan kuin therian lapset olisi suurin häiriö kouluissa.
Villityksiä ja hupsutuksia on aina ollut olemassa. Luen kirjaa, jonka päähenkilö, nuori poika ei puhu vaan kirjoittaa viestit paperille. Seuraavilla kirjan sivuilla luultavasti vieraillaan 1920-luvun psykiatrilla.
Parempaa tuollainen leikittely on kuin toistensa kiusaaminen ja jatkuva kännykän selaaminen. Joka päivä palaan muistoissani aikaan, jolloin ei ollut internettiä ja käytimme vain kynää, paperia ja lankapuhelinta. Jos halusin tietää jonkin asian, tiedon hakemiseen piti nähdä vaivaa.
 
vierailija
Lapsi on terve kun se leikkii, sairas jos ei osaa lopettaa sanoo vanha sananlaskukin.
Metsään vaan tuleviksi kodittomiksi, tuleviksi raa an lihan syöjiksi nukkumaan taivasalle. Eläimet ei ajattele, ne toimii vaiston varassa ja ainoa syy tehdä asioita, on lisääntyä ja säilyä hengissä eli tapa tai tule tapetuksi. Ravintoketjun mukaisesti sitten elämään metsään.
 

Yhteistyössä