Alkuperäinen kirjoittaja KyöpelinVuori;30520597:Mätiä ei saa unohtaa :attn:
Puuttu listalta!!!!Kiitos!
Muikun tai lohen.
Alkuperäinen kirjoittaja KyöpelinVuori;30520597:Mätiä ei saa unohtaa :attn:
lipeäkalassa on mieto maku ja anjoviksessä vahva, en lähtis sotkemaanEiku tossa lipeäkalareseptissä! Siinä suositeltiin että olis laitettu anjovisvileitä kalan päälle ja lientä vielä valkokastikkeeseenkin.
Lasimestarin silakka on namia!
Muikkuja ei ole ollut tapana laittaa.
Vaikka saishan niistä neulamuikuista käristämällä herkkua.
Hitto tässä tulee nälkä!
lohen mäti ei oo hyvää kun se on niin suurtaPuuttu listalta!!!!Kiitos!
Muikun tai lohen.
Vois kaite tuotakin kokeilla ehkä ens jouluna. Tänä vuonna toin uutena listalle lipeakalan.lipeäkalassa on mieto maku ja anjoviksessä vahva, en lähtis sotkemaan
neulamuikut on toki uppopaistettuna aikas hyviä mutta joulupöydässä laittasin ne (ja oon laittanukki) suolamuikkuna
tottapa turisetlohen mäti ei oo hyvää kun se on niin suurta
muikun on paras ja sitten siian
Mää tykkään lohenkin mädistä, vaikka onkin vähän isompaa palleroo.lohen mäti ei oo hyvää kun se on niin suurta
muikun on paras ja sitten siian
Jep mie syön sekä vahvojen että pehmeiden juustojen kanssa.Kakihillo kuulostaa joo aika kartettavalta. Kakihilloke ois vielä pahempi
Minkä juustojen kanssa syötte sitä, Kais?
makuhan siinä on sama mutta pienemmissä tekstuuri on parempiMää tykkään lohenkin mädistä, vaikka onkin vähän isompaa palleroo.
Mä tykkään niistä lohipalleroiden tekstuurista, tirskahtaa mukavasti.makuhan siinä on sama mutta pienemmissä tekstuuri on parempi
Sharonit on joka toinen viikko suunnilleen jossain euron kilo tarjouksessa, vois koittaa hillota. Viikolla pitääkin muistaan noi juustot.. onneks lähikaupassa on aika hyvä juustotiski.Jep mie syön sekä vahvojen että pehmeiden juustojen kanssa.
Aura, vuohenjuusto, valkohomejuusto,gouda ja jotain kovaa espanjalaista juustoa, nimeä en muista.
Kyllähän isommassa on enemmän suutuntumaa :xmas:Mä tykkään niistä lohipalleroiden tekstuurista, tirskahtaa mukavasti.
Niin näkyy olevan tarjouksessa aika usein, oi juustot, lurps.Sharonit on joka toinen viikko suunnilleen jossain euron kilo tarjouksessa, vois koittaa hillota. Viikolla pitääkin muistaan noi juustot.. onneks lähikaupassa on aika hyvä juustotiski.
no siinä säästyykin sitte pitkä penni koska iso mäti on paljon halvempaaMä tykkään niistä lohipalleroiden tekstuurista, tirskahtaa mukavasti.
totta tuokin ja se tirskahdus...Alkuperäinen kirjoittaja KyöpelinVuori;30520632:Kyllähän isommassa on enemmän suutuntumaa :xmas:
sas se, eiköön siirrytä takas naimiseenJoulu on tuskaa ruokavammaselle |O
Tylsä aihe.
No kerro nyt ensin ees mitä sie sit syöt jouluna? Mitään lempparia ns.jouluruuissa? Enkä kysy millään pahalla, kiinnostaa vaan kun mainostat olevasi ruokavammainenJoulu on tuskaa ruokavammaselle |O
Tylsä aihe.
Juu, niinhän se aluksi olikin. Mutta lopulta tosi monta joulujuttuu pystyy rakentaan näin ruokavammasellekinJoulu on tuskaa ruokavammaselle |O
Tylsä aihe.
En jättäis juustoja mistään hinnasta. Ostin tänään aika maistuvaa hollantilaista palloedamia. Tosi perus, mutta tosi vahva.Niin näkyy olevan tarjouksessa aika usein, oi juustot, lurps.
perunaa(niitä ei juuri muut syö kuin minä) ,maksalaatikko ja ihan pieni nokare porkkanalaatikkoa(ei aina) ja pieni kinkun maistiaispala. Jos on jäisiä karpaloita niin niitä.No kerro nyt ensin ees mitä sie sit syöt jouluna? Mitään lempparia ns.jouluruuissa? Enkä kysy millään pahalla, kiinnostaa vaan kun mainostat olevasi ruokavammainen