no zuumappa tääHuonoja ohjelmia töllössä.
[video]http://www.bing.com/videos/search?q=fredi+pylly+vasten+video&qpvt=fredi+pylly+vasten+video&FORM=VDRE#view=detail&mid=B9F3D4CF473903019EA4B9F3D4CF47390301 9EA4[/video]
no zuumappa tääHuonoja ohjelmia töllössä.
Imase parsaa. Se onkin mulle tuntematon ruoka-aine, en muista oonko koskaan syönyt. En ainakaan valmistanut.kolmas vaihtoehto:
em lisäksi valkosta parsaa ja kaiken päälle hollandaisekastike
Parsa on namia.Imase parsaa. Se onkin mulle tuntematon ruoka-aine, en muista oonko koskaan syönyt. En ainakaan valmistanut.
Miulle kanssa iloa :attn:.Noh, tuikataampa sinne vähän iloa.
Kyllä .Parsa on namia.
parsa on tosi hyvää, kannattaa tutustuaImase parsaa. Se onkin mulle tuntematon ruoka-aine, en muista oonko koskaan syönyt. En ainakaan valmistanut.
Tätä emme lähde kiistämään .Jakaminen tekee autuaaksi.
Erityisesti valkonen vai? Entäs vihreä?parsa on tosi hyvää, kannattaa tutustua
Suklaa rakkaani, se on suklaa.Jakaminen tekee autuaaksi.
molemmat, ite pidän enemmän vihreestäErityisesti valkonen vai? Entäs vihreä?
Heissulivei Namunen :wave:.Viisut alkoi :wave:
Okkei. Täytyypä joskus kokeilla jos osuu kaupassa parsat silmään. Ja varmaan tuoreet eikä mitään säilykeparsoja?molemmat, ite pidän enemmän vihreestä
en oo koskaan ostanu säilykeparsaa että enpä uskalla siitä sanoa mitäänOkkei. Täytyypä joskus kokeilla jos osuu kaupassa parsat silmään. Ja varmaan tuoreet eikä mitään säilykeparsoja?
käristyykö pekonit tuollai rapeiksi?Alkuperäinen kirjoittaja KyöpelinVuori;29875584:
Tuossapa muuten herkkujen herkku lihan ystäville .
Kyllä miun mielestä riittävän rapeiksi. Toki ei samallalailla kuin pannulla.käristyykö pekonit tuollai rapeiksi?
Okei, kokeilen siis tuoretta sitten kun kokeilen.en oo koskaan ostanu säilykeparsaa että enpä uskalla siitä sanoa mitään
vaimon velipoika ruukaa rillata pekonia herkkusienen ympäri käärästynä ja minusta ne jää inhottavan lötkyiksiAlkuperäinen kirjoittaja KyöpelinVuori;29875619:Kyllä miun mielestä riittävän rapeiksi. Toki ei samallalailla kuin pannulla.
Herkkusienestä lienee irtoaa niin paljon nestettä, ettei pääse pekoni rapeaksi.vaimon velipoika ruukaa rillata pekonia herkkusienen ympäri käärästynä ja minusta ne jää inhottavan lötkyiksi
Se ei rillaa niitä tarpeeks kauaa. Kaikki mun tutut grillaa noin enkä oo kuullu kenenkään valittavan. Itellä ei kyllä kokemusta oo, en oo koskaan tykänny pekonista.vaimon velipoika ruukaa rillata pekonia herkkusienen ympäri käärästynä ja minusta ne jää inhottavan lötkyiksi