The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
No solusalpaajat peittää hyvin niitä oireita - kai niitä jää elimistöön luuramaan sinne rasvakudokseenkin, kuten muutkin myrkyt tallentuu sinne:sleep:
No, jos jostain syystä alkaa paino liian nopeeta putoamaan, saattaa tulla kaiesta yliannos, kun ne lähtevät liikkeelle. Tasainen painonnousu saattaa hyvinkin olla siinä mielessä "turvallisempaa":ninja:
Rautatabletteihin kuolee - ainakin yhden olen nähnyt netissä, kun vaipui näkymättömiin - muilta tosin kuulin tarkemmin siitä, mutta kukaan ei valita niiden puolesta koskaan - eikä varmasti kukaan uskoisikaan, jos valittaisi:confused:

Alkoholissa fosfaatit ja askorbiinihappo, lihapullissa neonikotinoidijäämät rypsiöljyssä ja glutamaatit ja muuntogeeninen liha ja sipulissa inuliini sekä homemyrkynestoainejäämät - enkä ole edes selvänkijä:geek:
Ensin meni muisti ja sitten ei enää viitsi edes lukea mitään? Sori vaan, mutta business on semmosta. Kukaan ei tosiaankaan valita mistään, vaikka kaikki luulis. Fimean digitalisaatio ei tunne edes jodiallergiaa:sick::devil:

Huonomuistinen asiakas on lääkemarkkinontikoneiston myyntitykki:alien:
 
vierailija
Se määrä, mitä sitä kerrallaan kykenen syömään, ei voi tehdä pahaa kellekään.
Ostathan kuitenkin koko paketin aina? Kauppiaan ja valmistajan kannalta on ihan yhdentekevää, kuka sen syö ja kuinka paljon - ei siinä sun hyvinvoinnilla ole mitään tekemistä. Mutta jos jodiallergikko saa levätuotteita vaikkapa vahingossa, tulee hän sairaaksi. Odottavat äidit eivät myösköän saa käyttää niitä.

Siis kaikki tuo vaiva eikä silti luovu pätkästä HK:n blöötä? Onhan siinä klassikon aineksia kerrakseen - asiakaskunnassakin:D

Tulehdus pesii jossakin -
täällä ne karrageenin eläinkokeet
vuodelta 2001
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä