The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
+lisäksi toi on näyttelylinjainen koira. Miun mielestä siperian husky on oikia vain kun se on vetämiseen jalostettu. Noissa on eroja, "puudelit" on pörröisempiä ja ei ne jaksais ees viittäsattaa kilometriä juossa. Lähempänä kahtakymmentä kilometriä tommosilla pörrösillä versioilla..
Sen uskon kyllä että sä taidat tietää tosta rodusta enemmän = pintaa syvemmälle kuin minä.
Muutenkin husky sopii enemmän sellaselle jolla on mahdollisuus/taito/halu antaa koiran toteuttaa sitä taitoa mihin se on jalostettu parhaimmaksi.
 
vierailija
Taivaalla on tulossa sama kuvio kuin on ollut viimeksi 19 vuotta sitten. Meillä se sattuu ens lauantaina 16.58, mikä sattuu olemaan laskiaissunnuntai(y)

Silloin alkaa joku laskeutuminen - ja kai sitten se ylösnousemuskin joskus?

Älä ihmeessä avaa linkkejä, mutta tässä valmiiksi etsittynä se uudenkuun päivä tälle vuodelle. Voi toki olla väärässäkin, mutta Turun laitoin tuohon paikkakunnaksi. Kumma, jos tuo ei vaikuta mitenkään maan pintalämpötiloihin, kun kivipallo tulee noin lähelle - siis auringon eteen:cool:

Toisaalta nyt on paras aika laittaa valmiiksi kylvömullat ym: sitten uudenkuun aikaan ei se auringon säteily tapa herkimpiä siemeniä - samasta syystä, kun säteet kimpoaa jonnekin muualle:ninja::ninja::ninja::ninja::ninja:
 
  • Tykkää
Reactions: 0roosa0
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä