Syötkö sinäkin soijaa? Siitähän tulee migreeni monelle, vaikkei halua uskoakaan sitä. Mut tulee, luepa:
""Positive allosteric modulators (PAM) on the glycine site potentiate the effect of NMDA-R-mediated transmission.
Glycine is taken up by glycine transporters (GlyT). GlyT1 inhibitors increase NMDA-R-mediated transmission.
Ampakines allosterically enhance AMPA receptors and facilitate synaptic plasticity." -
nature.com -
Ampakiineista täytyisi siis tietää enemmän nyt! Tuollahan on iso virhe, kun soijasta tulee niin moni ihminen kipeäksi, kuten eläimetkin! Ei sitä tietenkään tiedä sairas itsekään, jos hän odottaa vastausta lääkäriltä -
ei sitä tule! Eihän lääkäri ole mikään tuomari, joka tenttaa, mitä tuli syötyä jne. Katsos:
"
Gm-soijassa oli korkeita pitoisuuksia glyfosaattijäämiä 3,3 mg/kg ja sen hajoamistuote AMPA:a 5,7 mg/kg.
Glyfosaatiksi muutettuna jäämäpitoisuus oli keskimäärin 11,9 mg/kg.
Tavanomainen ja luomusoija eivät sisältäneet lainkaan näitä torjunta-ainejäämiä."