The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Pirtsakkaa perjantaita ja ennen kaikkea rentouttavaa laskeutumista viikonlopun viettoon :)

Aamulla olikin jaakukkasia nurmikossa, oho!, jotta se totuus ei unohtuisi eli ei tassa viela todellakaan lahdeta mitaan vaatteita vahentelemaan...tiia viela nuita lumikoliakaan kauheen kauaksi roudata...

Pomppimispaiva ollut aikaisesta aamusta asti...ja hirveen hammentavakin. Ma sain meinaa esimiehelta niin kummallista palautetta:alien:, etta meinasin ehdottaa sairauslomalle menemista:oops:...mutta kyllahan palautteen saaminen vain kummasti tuo sita intoa ja tekemisen meininkia vain lisaa, olipa sitten hyvasta tai pahasta kysetta. Joten innostuttaa ja janskattaa ja pelottaa ja epavarmuiluttaa ja ihan kaikkea hurjan paljon, koska mulla tassa muuttuu hiukan toimenkuvakin ryhmavetajaksi ja koordinaattoriksi seur. puolen vuoden ajaksi...ja sen jaljeen taas tarkastellaan tilannetta ja suuntaa...

Eli kuuppanen menee melkoisen kirjavankukertavissa sfaareissa ja jalat on sitten niin tukevasti raudoitettuna maahan eli tasapaino lienee kohdillansa (y)

Elamasta ei naemma tieda tuon taivaallistakaan eika kannata suunnitella niin yhtaan mitaan, koska sitten tulee niin yllattavia tilanteita ja muutoksi, mitka puolestaan muuttavat asiat viela kertaalleen ympariampareita. Parempi kun vain tajuais ymmartaa menna siina hetkessa ja siita repia kaikki ilo ja mahdollisuus irti. Siinapa sita yrittamista sitten onkin :)

Ei muuta kuin harjoitteita kohti vaan eli sita sutta ja sekundaa tekemaan :D
 
Ha, taahan menee ihan perinteisesti eli en ma tassa ehdikaan olemaan ja jutustelemaan kun jo puhelimet parraa ja pitaa mennakin...mutta...

Pikaisesti - tinkunen...

Anna aikaa itsellesi ja suremiselle. Toisaalta olisihan se hiukan helpompaa, se tyostaminen, jos tietaisi oikeasti ne syyt ja tilanteet mutta taas toisaalta...nyt vain kavi nain. Tarkeinta on kuitenkin se, ettet ryhdy syyllistamaan itseasi, koska jos toinen on jo paattanyt lahtea, niin - eipa sille itse voi mitaan. Tahtotilaa kun pitaa loytya kummaltakin.

Se on vain ajateltava, etta oli hyvaa tahan asti, hyva kun oli tama matka. Kipulet ja suret, ja sitten kun olet valmis - joku paiva oletkin, vaikka se paiva tuntuukin nyt hyvin kaukaiselta - kaannat uuden sivun :).
 
  • Tykkää
Reactions: Kais
Yinksu
No todennäköisesti syyt on ne mistä puhuttiin mutta sen verran menneisyys jääny kai sitten vaivaamaan että vähän pitää epäillä. Katsokaas kun se edellinen ex se nro1 ex valehteli eron syyt joten siitä on jääny mulle traumat vaikka muuten sen jutun yli on päästy jne.Sellasen pienen lahjan jätti mulle ja nyt vaikka tiedän mitä ollan puhuttu niin silti vähän epäilen.
 
Päivää ja hyvää perjantaita.
Tinkuliini halaus, anna aikaa erolle ja ylipääsyyn,sure ja itke,pura rauhassa.

Kaupassa käyty ja puurolounas syöty.
Hyi kauheeta, jos ette tykkää minttuhammastahnasta,niin älkää maistako Marlin alkoholitonta vadelma mojito coktailia ( harvinaisen pahaa mehua) :censored::sneaky:
Haisee ja maistuu ihan hammastahnalle. Onneksi ei tarvinnu maksaa moisesta.
 
Pitäis kahtoo kaapista toukokuulle sekä kivaa mekkoa ristiäisiin sekä hautajaisiin. Onneksi on 1 musta mekko sekä vaaleanpunainen mekko mitä en oo viellä ehtiny käyttää,ettei välttämättä tarvii ruveta vaatteita ostamaan.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: -tibis
Mäihan oikeasti yriti tässä eräänä Turku-reissuäivänä etsiä paitaa joka ei ois musta. Mutta tarjolla oli vain polyakryyliä tai sit valkoista ja lohenpunaista. Jäi ostamati.
Niin jo,muistan sen. Harvinaisen huonosti on ollut värejä myynnissä, voi kyllä olla että nyt kevään ja kesän aikana tulee enemmän värivaihtoehtoja.
 
Joo, työpäivä takana mutta toinen torpassa edessä....kuka kumma täällä sotkee?!

Ja näemmä saan olla hetimmiten erotuomarikäräjöinnissäkin mukana...esikoinen kotiutunut veljensä mukaan ilman aivoja...että semmosta meininkiä meillä* pyörittelee silmiään*

Väsyttäskin eli ryystetään kahvia pienesti:)...onneksi ei oo mun keittämää, keskimmäinen hemmottelee <3
 
  • Tykkää
Reactions: Asiankannattaja
Joo, työpäivä takana mutta toinen torpassa edessä....kuka kumma täällä sotkee?!

Ja näemmä saan olla hetimmiten erotuomarikäräjöinnissäkin mukana...esikoinen kotiutunut veljensä mukaan ilman aivoja...että semmosta meininkiä meillä* pyörittelee silmiään*

Väsyttäskin eli ryystetään kahvia pienesti:)...onneksi ei oo mun keittämää, keskimmäinen hemmottelee <3
Jaksamista sinne. Hyvä kun sait toisen keittämää kahvia. :)
 
Kahvia soijamaidolla ja yosa sport kauramikälie :D:coffee: kahvi oli ainakin hyvää, kaura öööö olikohan rahka:confused: ei niin hyvää. Soijatuotteet paaaaaljon parempia ku kauravälipalat.
 
Millaista mahtaa olla alpron eko luomusoijajuoma? Tuli sellaista ostettua kevyt ja vaniljajuoman sijaan.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä