The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Harmi kun nyt ei ole tuollaista säätä vaan






Huomiselle näyttäis vähän parempaa ilmaa kuin tälle päivälle :)






Heikkenevä matalapaine on Suomen yllä ja siihen liittyen sää on tuulista ja sateista. Enimmät sateet vaistuvat perjantaipäivän aikana itään, mutta tihkusateita tulee vielä päivälläkin. Tuulet samalla heikkenevät.

Lämpötilat pysyttelevät lähes koko maassa 10 asteen tuntumassa. Pohjoisimmassa Lapissa on viileämpää, ja siellä onkin vielä perjantaina aamupäivällä pakkasta, joten ajokeli on paikoin huono kuuraisten teiden vuoksi.

Illalla luoteisvirtaus voimistuu ja lännessä sää paikoin selkenee. Yöllä selkeillä alueilla on pakkasta. Muualla maassa yö on edelleen kostea ja pilvinen.

Lauantaina on enimmäkseen poutaista. Idässä pilvisyys on runsasta, mutta lännessä ja pohjoisessa on laajalti aurinkoista.

Sunnuntaina uusia laaja sadealue levittäytyy meille lännestä. Päivä on koko maassa pilvinen ja jälleen myös tuuli yltyy. Sää pysyy ajankohtaan nähden lämpimänä.

23.10.2015 klo 6.54
 
vierailija
Muhoksen SPR:n Päivärinteen tukiryhmä järjestää yhdessä Päivärinteen turvapaikanhakijoiden kanssa renkaanvaihtotempauksen sunnuntaina 25. lokakuuta.

Puolilta päivin käynnistyvä urakka on autoilijoille ilmainen, mutta halutessaan asiakkaat voivat maksaa vapaaehtoisen maksun turvapaikanhakijoiden harrastuskassaan.
Renkaita vaihdetaan vanhan Päivärinteen sairaalan parkkipaikalla.

Mitenkähän ne osaa:cautious:
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä