Hyi helvatajoskus oli tapana sydä kananmunia niin että reijät kuoreen ja sisältö suuhun, kerran kävi niin että mukana olikin ½ valmis kananpoikanen, sen jälkeen lopetin raakana syömisen.
Mitähän väliä sillä sit on syökö sen jo ennen kehittymistään, jos kerta samalta maistuuKeitetyltä munalta.
Kehittynyt ankka on heidän herkkua.Mitähän väliä sillä sit on syökö sen jo ennen kehittymistään, jos kerta samalta maistuu
Niin.. kyllä mäkin maistaisin varmaan jos jossain tarjottais, en sitä pidä mitenkään esim. kananpoikaa yököttävämpänä. Mut oliko se hyvää? Siis söisitkö mielelläs toistekkin jos tarjolla olis vai mieluummin muuta?Kehittynyt ankka on heidän herkkua.
Ykkös pesällä vai kakkos pesälläSitä on käyty viiriäisen pesällä.
Oli hyvää. Voin syödä uudestaan. Broilerin maksa, sydän ja munuaiset on kans hyvää. Ja sian sydän.Niin.. kyllä mäkin maistaisin varmaan jos jossain tarjottais, en sitä pidä mitenkään esim. kananpoikaa yököttävämpänä. Mut oliko se hyvää? Siis söisitkö mielelläs toistekkin jos tarjolla olis vai mieluummin muuta?
YyyrrjöööpurjoooOli hyvää. Voin syödä uudestaan. Broilerin maksa, sydän ja munuaiset on kans hyvää. Ja sian sydän.
Kuitennii oli joku jumppa pimppa videoVoi kettu. Laitoin musiikkivideon ja nyt se odottaa moden hyväksyntää.
Ykkös pesällä vai kakkos pesällä
Grillaatko kananjalkoja kiinalaisittain? Ei koipia vaan niitä jalkoja.Jos menisi laittelemaan grillin käyttökuntoon.
Ei se mitään, kuuntele tota:Voi kettu. Laitoin musiikkivideon ja nyt se odottaa moden hyväksyntää.
Siinä oli pesät sikin sokin niin ei tiijä ennään..Ykkös pesällä vai kakkos pesällä
YyyöökkkOli hyvää. Voin syödä uudestaan. Broilerin maksa, sydän ja munuaiset on kans hyvää. Ja sian sydän.
Jos laitoin Briteille niin taitaa olla melko kerroinLaitoin mä illan matsiin tulosvedon 9-0
Ny on taas eurolla jänskättävää.
Pekingin ankka parasta. Kun tekee sen oikein niin joo oot jo tosi hardcore kokki.Ankoista muistui mieleen että appelsiiniankka on todella hyvää.