~~The Esikoisesta Haaveilevat~~<3<3 vol.2

An-nie :hug:

Pokemoni Toivotaan parasta :D :heart:

Hempu :hug: Ihana kuulla murunen. Olet oikeassa, että luovuttaa ei saa. Ihanaa, että jaksat olla positiivinen :heart:

ON: Täällä on oireita vaikka muille jakaa.. Varmaan vaan huijaan itseäni. Noh, tilasin nyt jokatapauksessa mammaksista halpoja puikkotestejä.. Odottelen, että ne saapuu ja testailen mielen rauhottamiseksi sitten. Oon jotenkin saanut aivopestyä itseni, että olen paksuna viime menkoista huolimatta.. (Jotka myönnettäköön olivat hyvin hyvin niukat... ) No saapahan pudota taas kovaa ja korkealta :LOL:
 
Anteeks tytöt:en jaksa olla nyt kannustavampi:
Bloody,olen pahoillani :(
Poksu:Toivottavasti vahvistuu
Hempula:Hieno homma!
Monelle olisi kirjotettavaa mutta en nyt jaksa keskittyä :( Toivottavasti ette ota pahalla :ashamed: :ashamed: Tsemppiä kaikille kuitenkin!

Alan olla siinä pisteessä että mut voi pikkuhiljaa poistaa listalta..ei jaksa enää. Miestäkin kehuttiin kun kalenteriin päiviä merkkaili mutta ei se ole aina se pelkkä totuus,eilen olis saattanut olla ovis mutta kun ei kummankaan taholta niin ei. :'( :'( :'( Ei sitten muuta kun menkkoja odottelemaan,vaikka tiedänkin ettei oo ovikset varsinkaan mulla päivästä kiinni niin hitosti!! :'( :'( Kai sitä sit molemmat alitajusesti aattelee ettei jaksa sitä pettymystä taas.
En jaksa nyt tän kummempaa.
+++kaikille :flower:
-Hapis
 
..välillä tuntuu jopa siltä että suurin syy yhdessäoloon on se että molemmilla kova halu saada oma pieni,melkein kuin oltais vaan ystäviä! :attn: Naimisiinmenoakin suunniteltiin tälle vuodelle (maistraatti)ja kihloissa oltu n.1,5v. Eihän se tietenkään loppujen lopuksi mitään todista jos rakkautta ei oo,tiedän. Kyllä me rakastetaankin mutta joskus tuntuu että ns. "väärällä tavalla".Sitäpaitsi suhteen alku oli vähintäänkin omituinen mutten lähde sitä tässä erittelemään,pitkä tarina..
Mies kuitenkin jo yli nelikymppinen ja ite taas lähentelen kolmeakymppiä,oon alkanu ajatella että johtuuko molempien kova vauvakuume vaan iästä??
Tiedä häntä mutta 16.pvä laskurin mukaan olis ollu paras,nyt menossa 17. ja ukko senkun kuorsaa vaikka mitä yrittäis,itkettää ja turhauttaa niin hemmetisti
:'( :'( :'(
15.pvä touhuttiin viimeks muttei se mitään todista kuten ei mikään muukaan näissä "hommissa". Älkää pliis sanoko etä voihan ne simpat elää montakin päivää,en jaksa enää uskoa mihinkään. :attn:
-Hapis
ps. asian vierestä.. mutta ollaan vielä kaikenisäks esim. seksin suhteen melko erilaisia,mää kaipaisin enemmän intohimoa,välillä tuntuu ettei mies halua kunnolla muutakun tyydyttää omat tarpeensa vaikka oon yrittäny puhua asiasta(kai sekin sitten taas lisää paineita hänelle..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrggggghhhhhhhhh!!!!!!!!!)..en tiiä,jotenkin tää on vaan tällasta hemmetin.. :/ :/ :/
 
Voi ei ihana toivottavasti poksu vahvistuu viiva...kauheen pitkään ootat uutta testiä ite en olis noin maltillinen :D

Annie meinaatko testailla koska uudelleen täällä jännäilen sun puolesta :)

Sanoin toissapäivänä että mulla lämmöt laski mutta ne oliki tasan sen hetken alhaalla ja pomppas takas ylös eli vielki heiluu 36,8-37 eli toiveikkaana ollaan :) huh on vapaata nyt loppuviikko ja tää on eka kerta ku toivon et aika menis nopeesti vaikka on vapaata, et pääsis viikonloppuna testailemaan :D hehee ja mieskin jo kyseli, että kuinkas kauan sitä saa sitte olla isyyslomalla kun olis jo loman tarpeessa :D onneks ei mee aikaansa edelle :D

Tää on oikeesti aika jännä vaikka kenestäkään täällä ei tiedä mitään niin silti jännäilen ihan kauheesti muidenkin puolesta ja oottelen sitä ku kaikki päästään tonne the esikoisista plussanneisiin :DDDD
 
ihan vain pikainen päivitys, tätiä ei näy, maha vähän kipuilee muttei enää menkkamaisesti ellen vain kuvittele :D koko ajan jano ja sen takia saa juosta vessassa. Testaisin muuten koko ajan mut oon (onneksi) vanhempien luona vielä ja he eivät tiedä yrityksestä vielä :) pe meen kaverille vasta illasta joten testaan siellä sit la aamuna, hän tietää tästä :)
 
Lainaan tuolta lapsettomuuspuolelta omia sanojani:

Tänne tuli kirje et 8.9. mennessä päästäis tutkimuksii. Eli siis pari kuukautta enää :) Ei siinä sit mee ku max 4kk lähetteen pistämisestä. Toivotaan tietty et toi 5kg painon pudotus auttas nyt tässä kierrossa asiaa. Tai tähän mennessä on tippunu toi 5kg ja 5 viikkoo sitte alotin laihdutuksen :) Juhannus reissun päällä ja sit ens kuussa jo alkaa kesälomaki.
 
pokemoni: Voi kun sieltä pärähtäis oikein kunnon plussa seuraavassa testissä! :)

Täälläkään ei tätiä näy, kp 31/~30. Toivottavasti ei ainakaan hirmu pitkää kiertoa pukkaa. Minkäänlaista menkkaoiretta ei ole, rinnoissa ei tunnu mitään, joten pieni toivonkipinä on että voisin vielä plussata. Jos lauantaihin mennessä ei tapahtu mitään, täytyy testailla uudelleen.
 
Hei vaan kaikki!

Tässä olis tämä meikäläisen tämän aamun ovulaatiotestiplussa <3 Ja komea onkin omasta mielestäni <3 Eka taitaa olla puoleen vuoteen <3 Voi juku! Alan uskoa jo, että kyllä se parempaan suuntaan muuttuu tästä <3

http://www.aijaa.com/v.php?i=6337702.jpg
 
Onnea kaikille plussanneille ja tarrasukkia! :heart:

Aamuhapankorpulle :hug: :hug: En osaa oikein mitään tuohon sanoa, muutakun lähettää haleja. Kamala tilanne, kannattaa miettiä tosi tarkkaan, mitkä ne syyt on yhdessä oloon jos tuolta tuntuu.. Ainakin yrittää keskustella miehen kanssa kaikista tuntemuksista. Se saattaa joskus auttaa..

Ihanaa Hempu86la, ovisplussa! :heart: Mäkin uskon, että tuosta vaan noustaan! :)

Anteeksi kaikille niille, joille en kommentoi, kun taas on tovi vierähtänyt viime kirjoitteluista. Käyn kyllä usein lukemassa kuulumisia, mutta sit kommentoiminen jää aina haaveeksi. Ehkä tällä tavalla yritän pitää kuumetta laimeena..

ON: Täällä menossa jotain todellatodella kummallista. Maha kipuilee niin kuin täti saapuis, jotain hieman sävyttynyttä valkkaria tulee.. Nyt olis kp:t varmaankin jotain 24, eli joko ovuloin kaks viikkoo sitten, tai sitten nää on samoja menkkoja kuin ne viimeksi olleet.. Ihan hanurista tämä... Kaks päivää on saanu juosta vessassa pissalla, vaikka omasta mielestä en oo kauheesti juonut mitään ja väsyttäny on kanssa paljon, tosin varmasti johtuu töistä. :snotty:
 
Hapikselle :hug: Toivottavasti päädytte oikeaan ratkaisuun suhteessanne. Sinun kannattaisi miettiä tilannetta, jossa te ette saisi ollenkaan lasta, haluaisitko olla vielä miehesi kanssa yhdessä? Toivon tietenkin sinulle/teille vauvaa!

(.) Tänään dpo 5 ja mahassa, emättimissä ja jopa häpyhuulissa kummaa tuntemusta. Ja valkkaria (mitä ei ole ollut moneen kuukauteen ollenkaan). Olen onnellnen oireista, pieni toive siitä, että ne tarkoittaisivat jotain! Ovulaatio ainakin oli kivuliain koko 6kk yrittykseni aikana. Ja tehtailu on kovasti ovulaation tienoilla!
 
Alkuperäinen kirjoittaja happynow:
Annie meinaatko testailla koska uudelleen täällä jännäilen sun puolesta :)
Ai kun täällä on ihania ihmisiä! :heart:
Sanoin jokin aika sitten, että lauantaina testailen... mutta voi olla että kokeilen huomenna aamulla jo. :ashamed: Kävin ostamassa testin tänään, ja niinkuin tapana on ollut, ei ne kauaa kaapissa vanhene. :LOL:

Huomenna tulee sitten raporttia. Pitäkää peukkuja! :eek:
 
oon 25v nuori nainen,suurimmalla osalla kavereistani on jo äiti.
en tahdo melkein mitään muuta niin paljon itse,kun olla äiti saada vauva.
vauvakuume on ollut jo usean vuoden.
mutta se on hankalempaa kun ei ole miestä.
vaki seksi-kumppani on mut se on aina tosi harvassa...
sanotaan 1kerta kolmessa kuukaudessa,joka krt jos olemme olleet ilman ehkäisyä
toivon ja rukoilen...mut silti menkat alkaa =/
ei kai tässä auta kun odottaan.homo ystäväni ehdotti että tekisimme yhdessä lapsen.
ajatus pyörii päässä mut en tiedä onko minusta kuitenki sit siihen...!
 
jee hempu onnea ovisplussasta :)

on: kp27 ja täällä alko ennen puoltapäivää jumalattomat menkkakivut ja voisin veikata että viimeistään yöllä alkaa vaikka toivon ihan muuta ja tissit on tullu tänään melkosen kipeeksi johtuuko sitten nekin menkoista ehkä su selviää...niin ja kaiken lisäks kuulin tänään että kaveri saa vauvan toki olen iloinen mut pieni kateus nosti päätään :)
 
Noh eipä alkanu menkat viel yöllä...onneks =) ja ne menkkakivutki katos ainakin hetkeks... heh eilen sain tietää sitten myös, että toinen kaveri synnytti...on se kumma ku ite haaveilee niin sillon kaikki kaverit tulee raskaaksi tai ovat jo synnärillä...niin ja siskokin saa ihan näinä päivinä kolmennen muksun :) ja jos ei kaverit niin jotenkin kummasti tällein kesällä näitä pallomahoja näkee joka kulmassa :)

Poksu ja shih ilmoitelkaahan ku viikonloppuna tulee plussa ;)
Taas kerran hyvää viikonloppua kaikille....

 
Hempu86la en haluis masentaa mutta eiks ovisplussa oo samanvahvunen viiva tai tummempi kuin testiviiva? Mutta en tiiä, jos ei, niin sitten mäkin sain ovisplussan kun viimeksi testasin, se oli melkein yhtä tumma kuin testiviiva... Mutta toivotaan että tuo oli plussa eikä haamu (koska se ei merkkaa mitään ovistesteissä...) <3
 
beabee ah siis joo, piti tarkentaa, että tuo vasemman puoleinen on se kontrolliviiva ja oikean puoleinen testiviiva :) Näköjään unohtu matkalta pois tarkennus :) Ja tänä aamuna pärähti saman tien ehkä eilistä vielä tummempi viiva.. Ota nyt tästä kropasta selvää :D
 
Kuinkahan luotettavia esim. prisman/cittarin halpistestit on, onko kellään kokemusta?

Tänään aamulla tyylipuhdas nega vol.2. :'( Ei edes haamujen haamua. Alkais nyt menkat, että pääsis uuteen yritykseen... Nyt jo nipistelee vähän mahaakin, mutta ei ole sellaista menkkamaista kipua.
 
Oisko tänää nyt kp 15/28 ja pupuiltiin viimeks kp 13. Sanoin eilen ukolle että nyt laitetaan peitot heilumaan, mutta EI! Ei niin ei, aikanen herätys, ei nyt huvita, katotaa huomenna jne seliseli.... Ärsyttää niin suunnattomasti! Tajuuko se yhtään kuinka tärkeetä on oikea ajoitus!

Nyt on ottanu viime aikoina kaikki niin jumalattomasti päähän ihan vaan tän lapsettomuuden kanssa.. Ja ukko on ollu niin raivostuttava... Tää alkaa raastaa pikku hiljaa parisuhdetta :|

Tikutin aamusti oviksen ja viivat oli yhtä tummat molemmat. Onko se ovis siis vasta tulossa?
Plussaa toivon teille kaikille. Kiitos kun sain vähän avautua....
 
Moikka! kp29 ja tänään glearbluen testillä aamupissasta tuli teksti: RASKAANA!!!!!!!!! 4 aikaan yöllä tein testin ku jostain syystä heräsin ja tuli melkein heti siihen ruutuun :) oli kyl pakko ukko herättää samantien :D nyt on tää päivä pähkäilty tätä asiaa kun kumpikaan ei oikein tajua, että näin nopeasti onnistui, kun oltiin varauduttu paljon pidempään aikaan:) eli nyt siis vasta viikkoja tasan 4 eli toivottavasti matkassa pysyy :D oli pakko kertoa heti omalle äidille ja mies halusi kertoa isälleen muille ei viel kerrota :D
Oireita oli siis lämpöily, vatsan nippailu ja samalla kohalla jomotti selässä, nännit arat ja paripäivää sit tissit kipeyty sivuilta :) Päivän mittaan onnellisuus vaan kasvaa :heart:

Paaaaaaljon plussatuulia nyt kaikille :D KILU toivottavasti on tärpännyt :)
 

Yhteistyössä