Esiteinillä ilmastoahdistusta harrastustaan valmentavan sanoista

vierailija
Lapsille oli tämä arapitaustan omaava nainen kertonut että ilmastonmuutoksen syynä Allahin halu tehdä seuraajiensa elämästä mukavampaa ja kotoisampaa Euroopassa. Oli myös kertonut arapien ja muslimien suunnitelmista tuoda kameleita ja vuohia kotieläimikseen tulevaisuuden lämmentyvään eurooppaan.
Lapsella, tai esiteinihän jo on, nyt valtava ilmastoahdistus. Kaikessa tiukasti välttää ilmastonmuutosta ettei arapeita ja mustia ja ruskeita tulisi enemmän eurooppaan ja Suomeen. En lähde kotipaikkaamme julkisesti avaamaan tunnistamisen välttämiseksi mutta kaupungissamme lapset ottaneet vastaan muslimien väkivaltaryöpyn ja rasismin, on ollut ryöstöjä ja joukkorais.kauksia joissa isot muslimijoukot valkoisia lapsia Rais.kanneet ja näistä tietenkin jo päiväkodissa puhuttu ja varoiteltu, muutamia vuosia sitten naapuritalon pesutuvassa ruskea muslimi rais.kasi isomummimme ikäisen lähes satavuotiaan mummonkin, kyllähän tuollaiset kokemukset herkkään lapseen vaikuttavat raakasti.
Onko muiden lapsilla ja esiteineillä ilmastoahdistusta vai onko jo aihe vähän vanhentunut ja teinikielellä vähän jo "so yesterdy"?
 

Yhteistyössä