Tampere, uusi päivätapaaminen muttei kahviossa :)

Eli laittelen nyt heti uutta viestiä, järjestelyissä kun menee aina aikaa. Mitenkäs pitäisikö vihdoinkin treffata jossain puistossa tai muualla? Pääsisi isommatkin lapset mukaan pitkästymättä ja vanhemmat taas hermojaan (niin pahasti) menettämättä. ;)
Itselle puistossa tai muualla tapaaminen kun sopisi loistavasti, leikkikentillä ei ole vielä meille muuta kuin syötäväksi kelpaamatonta hiekkaa :whistle:

Viestitelkää! :wave:
 
Mukana jos päivä osuu kohdilleen. Neiti ti, ke sekä to päikyssä, mutta iltapäivät kahden jälkeen sopii, tai sitten ma ja pe aamupäivät myös...

Mutt päättäkää miten vaan, mä lueskelen täällä ja ilmoittelen, olenko mukana vai en.
 
Juu, puisto tapaamiseen mekin voitaisi yrittää raahautua mukaan :wave: Olisi pojallekin tutkittavaa =)

Ehdotelkaa ja sopikaa päivistä, katsellaan sopiiko sitten meidän aikatauluun, minä kun en tiedä mitä täsä tulee olemaan.
 
Onko kellään ehdotella ajankohtaa? Edellä olevien viestien perusteella ainakin maanantait/ torstait ovat poissuljettuja. Onnistuisiko tapaaminen vaikka keskiviikkona, jos tavattaisiin joskus kahden maissa niin ehtisi NeitiNasukin mukaan? Meille sopii oikeastaan milloin vaan, vaikka tän viikon perjantainakin. :whistle:

Ehdotuksia ja mielipiteitä tulemaan, jotta tapaaminen saadaan kasaan! :wave:
 
No mites olisi ensi viikon keskiviikkona klo 14:00 Sorsapuistossa, olisko tapaaminen vaikka siellä lintuhäkkien luona (mikäli häkit siellä vielä ovat) Tampere talon päässä. Ja evästä mukaan eikö joo. Varmaan siirretään mikäli sataa tai muuten vaan on huono ilma?
 
Höh, ei me päästäkkään tulemaan keskiviikkona.. :headwall:
Tytön neuvola-lekuri piti olla aamupäivästä mutta siirtyikin klo 12.40. Eli tuskin ehditään tulemaan paikalle. Mutta pitäkää te kivaa, me tullaan sitten joskus toiste :wave:
 
No mun täytyy sanoa että hyvä kun siirtyy, meille nimittäin pojjalle iski kamal flunssa toissa yönä eikä oltaisi viitsitty tulla toisia tartuttamaan. Mutta katsellaan seuraavaa aikaa ollaanko terveitä ja antaako muu puuha periksi tulle.
 
Moikka :wave:
Kyllä me voitaisiin vieläkin lähteä jos vaan saadaan porukkaa.
Olisko ihan hullu ajatus mennä MLL:n perhekahvilaan? Keskustassa se on ti ja to muistaakseni 10-14. Siitä pääsisi myös ulos pyynikille jos on kaunis ilma.
Paikkahan on Tiiliruukinkadun ja Näsilinnankadun kulmassa.
Mutta meille käy missä vaan =)
 
Tääkin voisi tulla ton tyttelin kanssa.
Ja kumpikin päivä käy...jos siis kyse ensi viikon tiistaista tai torstaista. Ehkä mieluummin kuitenkin torstai. Kellonajaksikin käy kumpi vain.
Ja MLL:n perhekahvila käy.
 

Yhteistyössä