***TAMMIVAUVAT***Tammikuussa (syntyneet päivitetty 31.1.10)

Mä heräilin päikkäreiltä..!

Odotan huomista jo innolla..Toivotaan että ne nyt hieman vauhdittaa tätä synnytystä..! :D Katsastan vielä tuon sairaalakassin ja sitten jään jännäilemään..Saisi huominen jo tulla nopeasti. En varmaan taas malta nukkua yöllä.. :ashamed:

Samariini: Lähde ihmeessä käymään jos huolettaa..Saat rauhan :hug:

Onnea taas kaikille vauvan saaneille!!! :flower: :hug:

Sannis ja patu rv 41+3
 
Meillä Tilleri nukkuu aika paljon, että mulla on jopa välillä vähän tylsää:D Öisinkin ollaan saatu nyt ihan mukavasti nukuttua kaikki kolme:) Hyvin rauhallinen lapsi kyllä hereillä ollessaankin (ainakin vielä). Noh, ainakin ehtii palstailla ja viettää aikaa miehen kanssa:) Vietettiin äsken herkuttelihetki, Tilleri söi kunnon annoksen maitoa ja me miehen kanssa syötiin pizzaa ja salaattia, nam!

PG ja Tilleri 6pv

 
Täällä vieläkin. Soittelin synnärille koska viimeistään pitää mennä sinne ellei supistukset voimistu, käskivät tulla 9 illalla sinne.
Saa nähä makuuttaako ne sit vaan osastolla aamuun vai miten on tapana. Pah :/
 
onnea uusille vauvautuneille :flower: :heart:

täällä eka yö oli pikkasen kiukkua mutta ainakin toinen yö meni hyvin!! =) vasenta rintaa ei halunnu alux syödä ja eilen se sit syöpötteli ihan kiltisti mutta tänään taas ei oikein onnistu!! maitoa siitä rinnasta tulee ihan kivasti koska joudun pumppaamaan..keinoja tähän syöttöön kellään??joudun monesti ennen imetystä pikkusen pumppaamaan koska rinta on kova ja silloin ei tyttö saa otetta,,tää imetys ei olekkaan nii nips naps ku luulee!! :|

rontti1 ja tyttönen
 
Mä lähden nyt lukemaan ja sitten siitä käyn nukkumaan..Jännittää jo kamalasti.

Toivotaan että palailen kertomaan kuulumiset vauvan kanssa :heart: Joten pitäkää peukkuja että saan huomenna jäädä sairaalaan.

Sannis ja patu rv 41+3
 
katselin tuolta pikkukakkosten odotuspuolelta niin tigru87 on näköjään kanssa synnyttänyt :whistle: "Pientä päivitystä tohon listaan, eli mulla poika syntyi 4.1. ei 4.12, kuten tos listassa lukee.. ja laskettuaika oli 12.1." poimin tuon tekstin sieltä. Eli hänet voi varmaankin myös lisätä listaan synnyttäneet. :heart:
 
Sannis: tsemppiä huomiselle! ei ne sua enää kotiin pistä! :)

No mä kävin siellä vastaanotossa. Vastassa oli todella inhotava kätilö! :( Just tyyli oli se että mitä sä nyt tänne juokset. Ja sanokin suoraan että no eipä me voida sille mitään jos vauva ei liiku!! :eek: :eek: no käy nyt kuitenki lääkärillä sitte.. :(
Otettiin käyrää ja siinä supistuksia tuli 5-10 min välein ja osa jo sattui ihan kunnolla! :)
Mutta siis vauva on elossa ja muuten kaikki hyvin!
lääkäri tutki sit minut ja vauvan painoarvioksi saatiin nyt 3,3kg ja meinasi että la:na olis n.3,5kg.
Lääkäri oli todella ihana!! Se oli aivan toista maata kuin kätilö. Sanoi vain että enää et saa jäädä kotiin miettimään kahdeksi päivää jos joku mietityttää vaan se pitää tarkistaa. Siinä se jutteli että ilmeisesti synnytys alkaa käynnistyä tässä pikkuhiljaa ku supisteli koko ajan. Nyt sitten vuodan verta sen sisätutkimuksen jälkeen. Ihan kuin Pahat kuukautiset olisivat alkaneet! Ja hirveät kuukautiskivun tapaiset tuskat koko ajan. Mä tässä nyt mietin että mitä mun pitäisi tehdä kun lääkäri sanoi että vähän saa verta tulla mutta jos se alkaa kunnolla vuotamaan niin heti takaisin. :/ Ajattelin tässä että seuraan vähän aikaa rauhoittuuko veren tulo. Veri on siis ihan punaista eikä mitään hyytymiä tai mitään ole. Otin nyt 2x500mg paratabsin ja katsotaan helpottaa kipu yhtään. Sais kyllä vaikka käynnistyäkkin tuo synnytys ihan kunnolla! :)

muoks. ai nii.. siellä se pikkuinen teki kuulemma hengitysharjoituksia kun ultrattiin toista!! :heart: :heart: :heart: :heart: Toinen valmistautuu ihan yksikseen siellä tulemaan tähän karuun maailmaan!!
( ai miten niin taas hormoonit tekee temppujaan??? :eek: :xmas: :D :ashamed: :ashamed: )
 
Huoh ja möks.. täälä ei siis edistystä ja pakko kai sinne neuvolaan on huomenna mennä :( . Perkule kun meinaa siis syntyä heti uhmaikänen ipana, kun ei voi äidin toiveiden mukaan syntyä. Saakoon pysyä sisällä sitten niin. :kieh:
 
onnea Lumi

Ja rontti1 ..elähä sie siel laittele kirjotuksiis "tyttönen" vauvelin kohtaan, mie rupesin volisemaan tääl :ashamed:
Nää o nää hormonit,mitkä pistää miut sekasi, mut jotenki vaa näytti nii ihanalta ko siun tekstin lopus luki "rontti ja tyttönen" :snotty: Ja taas..argh!!! Mul silmät vaa kostuu!!Mie meen pois! :wave:

Pörri ja pätkä 38+4
 
:wave:
Ikionnellinen poikavauvan aiti ilmottautuu. Vihdoin ja viimein kaynnistyksen paatteeksi rakkaamme syntyi (rv42) 17.1.10. Mittaa pojalla 3895/53, aherrus kesti 5 tuntia, ponnistus 10min. Mahtava olo!

Tsemppia viela kaikille!

 
huomenta kaikille huomattavasti on tämä pino alkanu hiljenemään vaikka ollaan vasta puolessa välin kuukautta!!

onnea sohvi77 :flower:

ihanasti olit pörri taas hengessä mukana,,ne on nää hormoonit joo!! ps.elä lue loppua!! ;)

rontti1 ja tyttönen
 
Onnea taas kerran uusille vauvoille ja äipille! :flower:

Missä kaikki loppukuun mammat luuraa??? :eek: :eek:

( . ): Viime yö meni valvoessa, lantio natisee ja paukkuu, supistelee ja pissattaa. Jee jee! Päivät vielä joten kuten menee kun on mies auttelemassa tuon esikoisen kanssa (1.5v). Torstaina neuvola, viime viikolla täti tokaisi, että toivottavasti ei enää nähdä näissä merkeissä. :LOL: Oonkohan mä ollut jotenkin liian äreä siellä käydessä tai jotain.. :p :whistle:

pikkuakka 39+1
 
Onnea taas kaikille vauvautuneille :heart:

Sannikselle tsemppiä....vaikka hyvinnii saattaa olla vauva jo sylissä :D

Täällä eilen taas myllättiin makuuhuonetta, että saatiin vauvan pinnis parempaan paikkaan ja hylly tarvikkeita varten sihen viereen. Nyt sitte odotellaan sinne pientä tuhisijaa. Poika lähti eilen mummilaan ja isälleen ja kun sieltä kotiutuu, niin onkin sitten jo isoveli :heart: Nyt jo kova ikävä, ja pitäis kestää monta päivää ilman poikaa. Tuo mahatauti veti uusiks nämä meiän tapaamissuunnitelmat, kun piti alunperin olla viikonloppu isällään ja sitte mennä ens viikonlopuksi uudelleen. Mutta nyt sitte on tosiaan varmaan sihen asti ku vauvan kanssa ehkä ens maanantaina kotiudutaan... Koskaan en oo näin pitkään ollu pojasta erossa....

Tänään kävin vielä verikokeilla torstaita varten... Nyt vaa odotellaan ja jännitellään. Eilen suppaili taas muutaman tunnin, mutta eivät saaneet kyllä voimaa lainkaan, eli tuskin tarvii pelätä, että ennen torstaita lähtö tulis.

Jaksuja vielä kaikille masun kanssa matkaaville :D

J.t ja Pampuliini rv 39 *POKS* :heart:
 
Täällä edelleen yhdessä kasassa, vaikka jokaikinen yö supistelee ja on aina semmoinen jokohan-nyt-kohta-NE-kovat-supistukset alkavat- olo. Mutta plääh. Aina ne hiipuvat ja sitten kello onkin taas jo viisi aamuyöllä ja ehtii ehkä just nukahtaa, ennenkuin pitääkin taas nousta. Pää ainakin on kypsä, jos ei alapää oliskaan... :kieh:

Sairaalakassi on pakattu varmaan jo 30 kertaa, kaikki sinne varatut suklaat ja salmiakit on syöty (syyllinen on varmaan kissa, koska kukaan muu ei tunnusta), kotiintulovaatteitakin on vaihdettu jo niin moneen kertaan, että en viitsi edes mainita. Aika valmista kauraa olis jo siis synnärille...

Joko-joko-kyselyitä tulee fb:ssa päivittäin. Ja heti jos päivitykseen laittaa jotain, mistä vois edes hiukan kuvitella asian viittaavan synnytystä, niin heti joku riemastuu, että joko sie oot lähdössä. Kaikkia muita kiinnostaa, paitsi appivanhempia. Ne ei edes uskalla soitella, kun pelkäävät joutuvansa lastenvahdiks. :headwall:

Jahas, jos menis laittaan tuon yhden ikiliikkujan päiväunille, niin sais juoda päiväkaffin rauhassa. Jos vaikka heräis kunnolla tähän päivään :LOL:

Tammiska :heart: pikkumuru 38+4 sekä isommat vilperit

Jaiks, onnea tietysti palkintonsa jo lunastaneille :flower:
 
Ei täälläkään tapahdu yhtään mitään! :kieh: Eilen käytiin oikein perheen kanssa ulkona syömässä ja saunottu on joka päivä ym. ym. ym. mutta ei tule suppareita ei niin ollenkaan! Tai no tulee niitä muutama illassa mutta kun ei ne tunnu missään. Limatulppaa kai se irrottelee tuolta alakerrasta kun tulee pikku klönttejä (Sori... :ashamed: ) mut siihen se sitten jääkin. Isukkikin on jo ihan kypsää kauraa ja haluais jo lomalle, mutta minkäs teet. Keskiviikkona on neuvola ja toivotaan ettei sinne tarvis mennä tai olis ainakin viimenen.

Illalla jos jää särkylääkkeet ottamatta niin lomkat ja liitokset huutaa hoosiannaa koko yön. Onneksi nuo rakkaat lapset nukkuu aamulla pitkään niin ei tarvi olla kukonlaulun aikaan niiden kanssa peuhaamassa.

Nyt taidan vaan olla ja möllöttää kun en jaksa edes pihalle menna vaikka muksut siellä onkin. Laiska mikä laiska... :ashamed:

Peikonpähkinä (ihan kypsä!) ja Pampula 39+1
 

Yhteistyössä