*Tammikuun piinailijat*

Perjantai 25.1.08

Onneliina.........inssi....pregnyl, luget.....................kp31/30/pp17
Ruusunen79.......4. inssi ...clomit.........................kp28/25-31/pp15
Kurreliini.............vuodon ja ivf:n odottelua........... kp25?
Pupuvaimo......luomupupuilu.....km 01/08..............kp22?/?
Tiiti....................................................................kp
mmm..............luomupupuilu/3.inssi......................kp7/
Hobelix...........luomupupuilu.................................kp15/30-45/pp
Ulpu78.......................2.inssi...............................kp14/
Sahrami73..........tauko/luomu..............................kp19/26-28
nippe81......................2.inssi...............................kp
Miruliini.......................inssi..................................kp28/24-27
Macy..................2.inssi...clomit, puregon..............kp18/32/pp3

Tässä päivityksiä. Aika monella on jo melkoisen hyvällä mallilla tämä piinailu, joten tulkaahan nyt pian kertomaan plussauutisia!! :saint:

Miruliinille plussamaista lomaa! :heart: Ja kiitokset tsemppauksesta!

Aurinkoista perjantaita kaikille,
Kurreliini
 
Hobelix, No nyt ymmärrän. Eipä siinä taida olla vastaan sanomista.
Voihan käydä niinkin, ettei ivf:ää tarvi ollenkaan.

Ulkona on tosiaan ollut ihanan keväinen ilma. Pakko lähtee pitkälle lenkille.
Hyvää viikonloppua kaikille!
 
Nyt on sitten 2. inssi takana.. Ja taas oli ihan yhtä tuskallinen kokemus ku edellinenki! Verta sitten vuosi ku pistetystä siasta ja kipu oli suhteellisen valtaisa.. Lääkäri taas tuskasteli minun ahasta kohdunkaulaa ja tarvitti jos jonkin näköstä vempainta sitä laajentamaan, jotta sai katetrin sisäle. Positiivista tosin on, että miehen siittiömäärä ja laatu oli parantunu iliman pesuaki, mutta pesun jäläkeen a liikkuvia oli 98% :) Ja mullaki oli lähtökohat kuulemma hyvällä mallilla. Lääkäri otti jo suostumuksen IVF hoitoihin ja aiko laittaa lähetteen heti vetämään jos ei tärppää. Jonotuksen aikana aiko kuiten vielä yhen inssin tehä. Pelottaa tosin, että jos / kun seuraavaan inssiin joutuupi, niin sitten mulle kuulemma tehään jonkilainen operaatio heti menkkojen jäläkeen kohdunkaulan leventämiseksi.. Voin sanoa, että ei hirviästi kiinnosta ajatus mihinkään operaatioon joutumisesta.. :/ Noh, jospa nyt seuraavat 2 viikkoa jaksais olla ajattelematta asiaa ja keskittyä muihin juttuihin.

Oikein mukavia ja piristäviä pakkaspäiviä kaikille!
 
Lauantaiaamua!! :wave:

Hobelix, ikävää, ettei inssiä tehty teille. Luomua vaan peliin! Reilua kuitenkin lääkäriltä tehdä inssi paperilla. Kuulostit tyytyväiseltä, ettei suunnitellut aikataulut kuitenkaan mene myttyyn tuon takia.

Kurreliini, täyttä höytyä kohti viikkoa 8!! Helpotus, ettei mitään hurjempaa löytynyt vuodon aiheuttajaksi. Sanoiko lääkäri muuten, että mikä niiden kaikkien follien kohtalo lopulta oli ollut? Tai näkeekö sitä edes enää? Osa ilmeisesti ovuloitunut, jos oli keltarauhasia, vai? Sori - olen vaan utelias.

Nippe, toivottavasti paikat on jo palautuneet tuosta inssikokemuksesta. Kuulosti kyllä hurjalta! Itsellänikin inssit tehneet kipeää, mutta silti ilmeisesti menneet aika helposti. Sulle kovasti plussaonnea, ettei tarvitse enää kohdunkaulaan käydä käsiksi.

Oma ).( - täällä fyysisesti erinomainen olo, ekaa kertaa syyskuun jälkeen! Ihanaa! Ilmeisesti hormonihoidot tosiaan tekee mun keholle isoja kepposia ja sen huomaa konkreettisesti nyt kun pitää taukoa. Väsymys helpottaa, tissit on palanneet takas tuttuun helppoon A:hansa, finnipelto selästä kuivunut pois, vatsa on litteä eikä tunnu miltään... Pitääpä ymmärtää nauttia tästä täysillä ennen kuin seuraava piikityspläjäys taas alkaa.

No mutta - mukavaa viikonloppua kaikille ja pirteää mieltä piinailuun kullekin. Kivoja ajatuksia lähettelen teille jakoon, kun ilmaantui sellainen vaihe, että niitä jostain kumpuaa. Ruususelle erityislasti auringonpaistetta avuksi kp1:n fiiliksiin.
:flower: :flower: :flower:
 
mmm
Ruusunen79 MEGA :hug:

Täällähän on oikein huumorimieltä viljelty :LOL: Loistavaa, porukalla fiilikset korkeella, kaikesta huolimatta. Kurreliinille mulla kierto 29 päivää, ihan vaan jos viitsisit päivittää :) Täällä alkaa ovulaation jahtaaminen huomenna ja oikeesti pelottaa löytyyköhän sitä. Ennen km:a olen sen kyllä pongannut noilla tikuilla, vaan saas nähdä nyt.

Tälläin ihan kiireesti piipahdin, joten plussatuulia(kovia sellaisia) kaikille! Toivottavasti saatais edes yks plussa tälle kuulle. Kiire kyllä tulee...

t.mmm
 
Sunnuntai 27.1.08

Onneliina.........inssi....pregnyl, luget.....................kp33/30/pp19?
Ruusunen79.......4. inssi ...clomit.........................kp3
Kurreliini.............vuodon ja ivf:n odottelua........... kp27?
Pupuvaimo......luomupupuilu.....km 01/08..............kp24?/?
Tiiti....................................................................kp
mmm..............luomupupuilu/3.inssi......................kp9/29
Hobelix...........luomupupuilu.................................kp19/30-45/
Ulpu78.......................2.inssi...............................kp16/
Sahrami73..........tauko/luomu..............................kp21/26-28
nippe81......................2.inssi...............................kp /pp2
Miruliini.......................inssi..................................kp30/24-27
Macy..................2.inssi...clomit, puregon..............kp20/32/pp5


 
Sunnuntaihuomen!

Voi nippe81, kuulostipa ikävältä sun inssi, mutta siis jatkoa ajatellenhan se lupaa tosi hyvää kuitenkin! =) Ja vielä ei ole aika miettiä tuota 2 viikkoa pidemmälle olleskaan, vai mitä sanot? Hurjasti plussaonnea!!

Ruusunen79, voima :hug: IVF:ää kohti sitten mennään, sama täällä.

Sahrami73, ihanaa että olet noi hyvällä tuulella ja energinen, nautihan siitä omana itsenä olosta nyt täysillä! :D Ja ilman muuta saa olla utelias. :p Mun lääkäri ei sanonut, että mitä arveli niille jättifolleille tapahtuneen enkä tiedä voiko sitä enää sanoakaan, mutta ne 2-3 keltarauhaskystaa oli kyllä aika suuria... ehkä siellä sitten oli ovulaatio ollut, vaikkei testitikku inahtanutkaan. Tiedä häntä sitten.

mmm, onnea oviksen metsästykseen kovasti!! =)

Pupuvaimo, miten jakselet?

Kaikille mukavaa sunnuntain jatkoa, ja kukakohan meistä olisi se, joka toisi plussan tähän pinoon ja saisi positiivisen vireen tarttumaan...?? :p

Kurreliini
 
Kurreliini & Sahrami: Kiitoksia kannustuksesta! Ihmeen hyvin on asiat nyt inssin jälkeen menny. (Vaikka paikat onki vielä arat eikä seksi näin ollen tule kysymykseenkään.) En ole turhan paljoa tulevaa miettiny, en ees tämän inssin onnistumista. Työnteko on oiva lääke ajatusten muuale suuntaamiseen.. Pitänee nauttia nyt tästä "ajatuksettomasta" ajankohasta ku se tulee kuitenki muuttumaan yhä enemmän, mitä lähemmäksi menkkojen todennäköstä alakamista mennään..

Ja nyt sitten takaisin sorvin ääreen, vielä on paljon työtä tehtävänä ennen ku tämä yö on ohi..
 
Miinus paukahti tässä arvonnassa. :'(
Nyt ei kuin uutta lottoa vetämään, tämä tuntuu juuri yhtä todennäköiseltä. Ja ai niin, hevosetkin lentää :headwall:
Todella on into ja USKO päällä uusien lääkekokeilujen suhteen. Ihan pelkkää kokeilua ja kokeilua.. Positiivisuusnappi irtosi ja upposi juuri metriseen lumihankeen. Saa nähdä löytyykö sitä enää lainkaan. Ainakin tällä hetkellä tämä touhu tuntuu niin PELLEILYLTÄ!!
 
Miruliini :hug: No, siitä Femarista ei katsos tiedä, eli sehän saattaa räjäyttää pankin sulla. Tai ainakin auttaa positiivisuusnappulan metsästyksessä. Ensin on kuitenkin hyvä tyhjentää pää tästä kierroksesta ja siellä hankien keskellä ehkä nauttia muutama lasi/pullo skumppaa, eikös vaan? :p

Jotenkin mulla oli eilen kanssa sellanen päivä, etten oiken tiennyt miltä kantilta tätä kaikkea vois katsoa, jotta tässä näkis jotain järkeä tai toivoa. Miksi rikkoa itseään koko ajan ja laittaa kerta toisensa perään alttiiksi tälle epätoivoiselle ja raivoisalle yrittämiselle, joka sitten vaan lyö vasten kasvoja sen karun totuuden teki mitä tahansa... :ashamed: Ja koska meillä alkanee kait pian ivf, niin olen seuraillut tässä kuussa vastaavaa kokeneiden palstaa, jossa eilen siellä verikokeissa kolmelle tuli negat! Siis kolmelle!! Ja sen pitäisi olla jotenkin tehokkaampi ja toimivampi keino... Tuli todella paha olon näiden henkilöiden puolesta. Miks tää on näin vaikeeta? Miks aina käy samalla tavalla, teki sitten mitä tahansa? On tää vaan niin tätä... :headwall:

Toivottavasti täällä jollain on parempi päivä menossa. Ja muuten Miruliini, mäkään en usko lottoon sitten yhtään enkä ole nähnyt heppojenkaan lentävän, mutta eikös meidän nyt silti pidä vaan täytellä kuponkeja, ja toivoa, että josko vaikka joka miljoonas arpa voittais...?

Kurreliini
 
Tiistai 29.1.08

Onneliina.........inssi....pregnyl, luget.....................kp35/30/pp21?
Ruusunen79....... inssi......clomit.........................kp5
Kurreliini.............vuodon ja ivf:n odottelua........... kp29?
Pupuvaimo......luomupupuilu.....km 01/08..............kp26?/?
Tiiti....................................................................kp
mmm..............luomupupuilu/3.inssi......................kp11/29
Hobelix...........luomupupuilu.................................kp21/30-45/
Ulpu78.......................2.inssi...............................kp18/
Sahrami73..........tauko/luomu..............................kp23/26-28
nippe81......................2.inssi...............................kp /pp4
Miruliini.......................inssi..................................kp2?
Macy..................2.inssi...clomit, puregon..............kp22/32/pp7

 
Miruliini, :hug: Voi kun voisit heittää nämä ajatukset kaikkinensa myös sinne metrin hankeen loman ajaksi. Tiedän, helpommin sanottu... Mutta, Kurreliini on oikeassa siinä, että uudella lääkkeellähän on aina potentiaalia tuoda ihan uusia tuloksia (siihen pirun tikkuun). Koita ajatella niin, että parempi kokeilla uutta kuin junnata vanhaa uudestaan ja uudestaan, jos tulosta ei ole tullut.

Vähän tosiaan järkytti uskoa tähän systeemiin nuo kaikki ivf:n negat eilen. Niin surullista kaiken toivomisen ja ikävien hoitojen jälkeen. Meilläkin ivf seuraavana hoitona. Pitäisi käydä parissa verikokeessa vielä ennen sitä, mutta en ole edes sitä vielä uskaltanut.
 
Sahrami73, pitäisikö meidän laittaa pystyyn helmikuun ivf-pino? Missä vaiheessa teillä on hoito tulossa? Toisaalta tuolla kyllä on jo parikin pinoa, jonne voisi mennä mukaan, kunhan vaan uskaltaisi.... :ashamed: No, mä oottelen nyt et kystat vuotaa pois ja sitten kun piikitykset alkaa, niin täytynee pinoutua. Ja taas vaan alkaa kaivamaan sitä positiivista energiaa ja uskomaan onnistumiseen. Tuskin sitä onnistuu, jollei itse edes usko siihen. Joten yritämme jälleen, eikös vain?

Kurreliini
 
Kurreliini, kun seuraavan kerran teet päivitystä tuohon listaan, niin mun kohdalle voi laittaa myös et Menopur,Pregnyl ja tänään olis pp5.

Miruliini, anna positiivisuusnapin olla siä hukassa ihan huoleti. Eihän tässä kokeilussa, odottamisessa ja sit pettymisessä olekaan mitään positiivista. Suututtaa vaan niin, että kurkkua kuristaa.
Läheiset ihmiset lohduttaa kliseisesti, että kyllä se sit joskus. Sit joskus ei vaan paljoa lohduta kun on paha olla tässä ja nyt. Hyväähän ne vaan yrittää, mut tulee välillä viä enemmän kiukkuseksi.

Tuo Kurreliinin ehdottama pullo skumppaa varmaan parasta lääkettä. Ja maljaa voi nostaa käsittämättömän kärsivälliselle itselleen.
 
Kiitos rakkaat siskot!! Nyt on pakkaspäivät ja ulkoilu tehneet tehtävänsä ja katse on suunnattuna kohti uusia kujeita. Kunhan ne menkat vaan alkaisi; nuo luget tuntuu sotkeneen kiertoni täysin. Eli Kurreliini..taulukkoon voit korjata omalta kohdaltani vielä pelkkää odottelua ja kysymysmerkkejä..

Mutta, tuo skumppaidea ei ollutkaan ollenkaan huono. Vaihdoin sen tosin punkkuun ja kippis! :)
 
Tervetuloa munkin puolesta IVF:n odottajien pinoon Kurreliini ym. Sahrami onkin jo siellä listoilla! Moni teistä onkin tuttu inssipiinailijoista :hug:
Jännät ajat käsillä täälläkin, huomenna eka ultra ja pistokset ekaan ICSI:in alkaa to/pe, hui... Puregon on uus tuttavuus mulle ja vähä hirvittää kuinka mun monirakkulaiset munis-sarjat reagoi siihen.. :whistle:
 
Kurre, uusi piinapino helmikuulle kuulostaa hyvältä, mutta meillä ei vielä ivf edessä. Pidetään muiden kiireiden takia taukoa vielä tovi. Hyppää ihmeessä mukaan myös tuonne IVF:n odottajiin, siellä on täsmäkeskustelua aiheesta (ja välillä vähän vierestäkin).

).( Hyvä olo jatkuu: missään kohdassa ei tunnu miltään ja olen siitä tosi tyytyväinen. Silti vanhat tavat on tiukassa. kp:t nousee ja kävin just katselemassa r-testejä netissä. Nyt kun tilaisi, niin ehtisi tulla vielä viikonlopuksi... Hitaasti sitä tyhmä näköjään oppii.
 
Kippis Miruliini!! :D Ja odottelu sekä kysymysmerkit viilataan sun kohdalle listaan, ja ah ne on niin tuttuja mullekin... :LOL: Nyt jatkat siellä hiihtämistä ja itsesi hemmottelua, niin sillä menolla se täti kurvaa paikalle ennen kuin huomaatkaan. Ja sitten alkaa uusi startti kohti plussaa!

Ulpu78, päivitän sun tiedot myöskin kohdalleen. :)

PeePee77, kiitos kaunis kutsusta! =) Olenkin käynyt kurkkimassa teidän pinoanne jo monta kertaa ja seuraillut kuulumisianne mielenkiinnolla. Ja taitaa olla pian aika munkin liittyä seuraanne - tuomaan ainakin jonkinlaista naisenergiaa, joka toivottavasti siellä hyvässä seurassa vaihtuis plussaenergiaksi. ;)

Moikka Kamilla! =) Vau, sä pääset siis tositoimiin tosi pian! Taitaa olla parasta tulla sinne ivf-odottajien pinoon seuraamaan, kuinka sun tilanne kehittyy. Tsemppiä! :wave:

Sahrami73, ok, jatketaan siis keskustelua odottajien pinossa ja nopeasti se aika menee, eli pian huomaat olevasi itsekin jo ivf:n kimpussa. ;) Joo, mihinkäs se kettu turkistaan pääsisi, eli kummasti vaan opitut tavat puskee läpi, vaikka kuinka koittaa olla ajattelematta koko asiaa. Ja siis onhan se tietty hyvä olla aina pari r-testiä varastossa kotona, kun ei koskaan tiedä milloin se pakottava tarve testata pamahtaa päälle. :LOL: Ja aina voi ensin treenata ovistesteillä... :LOL:

Kurreliini
 
Keskiviikko 30.1.08

Onneliina............................ivf??...........................kp?
Ruusunen79....... inssi......clomit............................kp6
Kurreliini.............vuodon ja ivf:n odottelua........... kp30?
Pupuvaimo......luomupupuilu.....km 01/08..............kp27?
Tiiti....................................................................kp
mmm..............luomupupuilu/3.inssi......................kp12/29
Hobelix...........luomupupuilu.................................kp22/30-45/
Ulpu78...........2.inssi...Menopur, Pregnyl...............kp19/pp5
Sahrami73..........tauko/luomu..............................kp24/26-28
nippe81......................2.inssi...............................kp /pp5
Miruliini..............lomailua ja odottelua....................kp?
Macy..................2.inssi...clomit, puregon..............kp23/32/pp8

Pupuvaimo
, miten jakselet?
 
pakottava tarve = pp10 aivan yllättäen joka helkkarin kierrossa, jolloin + ei edes vielä näkyisi? Joo, mahdollista... ;) Taidankin tilata testit heti! Olis hirveetä, jos pitäisi jatkaa hyvällä fiiliksellä menkkojen alkuun asti, eikä koko kierrossa saisi testata yhtään negaa. Siinähän menis pasmat ihan sekasin ja varmaan ihottumaa ja muuta alkais pukkaamaan ihan vaan ahdistuksesta... :LOL: :LOL:
 
Täällä sitä taustaillaan, en ole saanut itsestäni suurempia irti tämän asian suhteen; ootan mielenkiinnolla lääkäriaikaa, joka on ensi viikon tiistaina =) Pientä tuhruttelua edelleen silloin tällöin, muutoin ihan normi olo. Oon ollut miettimättä koko asiaa ja keskittynyt muihin juttuihin :snotty:

..älkäähän menkö testailemaan negoja, tulee vaan paha mieli.. *paraskin sanomaan* :whistle:

Mukavaa päivää kaikille! :wave: :hug:
 
mmm
Täällähän on hiljaista! Pitäis alkaa siivoileen, mutta...keksin näköjään kaikkea muuta tekemistä, ettei tarttis tarttua imuriin :)
porukka näköjään siirtyilee jo tuonne ivf-puolelle, älkää nyt meitä kokonaan unohtako :) Nippe81 ja Macy piinailut käynnissä? Mitä kuuluu?
Itsekkin olen miettinyt tota ivf:ää, tosin nyt tehdään kuitenkin varmaan vielä inssejä, koska toisella tärppäs. Mut tiedä nyt montako ja tärppääkö enää. Jotenkin "pelottavalta" kuulostaa toi kaikki piikittely ja määrät ja tietty punktio, apua :eek: Mutta jos siitä tärpin saa, niin KAIKKI on vaivan arvoista ja varsinkin kun käärön käsivarsilleen saa. Meillä ei tällä paikkakunnalla ivf:iä tehdä, joten matkat pitenis, tosin ei pahasti, mutta kuitenkin. No tsemmppiä kaikille tuolle puolelle siirtyville ja jo siirtyneille. Käyn muuten lueskelemassa noitakin pinoja, ihan varmuuden vuoksi :)

).( sen verran, että ovulaation metsästys jatkuu. Vielä ei ole yhtä vahvaa viivaa näkynyt. Toivottavasti tulee, jotenkin vaan on sellainen tunne, et sitä ei tule. En ymmärrä miksi, mutta vahvana tää tunne kuitenkin on. Muutenkin olo on jotenkin levoton ja ärsyttää suunnattomasti, et mitään ei "tapahdu". Olisin voinut lähtee jo tässä kierrossa inssiin, mut jotenkin jänistin ja saa nähdä käykö ens kierrossa samalla tavalla. Mieskään ei halua painostaa inssiin menemisessä, mutta hän toivookin luomu ihmettä. Mulla vaan on semmonen tunne, että turhaan sitäkään ihmettä odottaa. Johtopäätöksenä voisi ajatella, että negatiivisin mielin tänään mennään :LOL:

Luomuihmeitä toivotellen ja plussatuulia kaikille :heart:
:wave: mmm
 
Nyt mennään sitten jo tammikuun vikassa päivässä, eli niin vaan tääkin kuu on piinailtu ja toistaiseksi ilman yhtään ainoaa plussaa!!! :eek: Voivoi, mutta toisaalta se tarkoittaa, että nyt vielä matkassa mukaan olevat jännäilijät on hyvällä mallilla, sillä jäljellä on vain positiivisia arpavoittoja! :D

Mä varmaan enemmänkin jatkossa ilmoittelen itsestäni tuolla ivf-puolella, kun kerta siihen leikkiin lähdetään. Ja tuntuu oikeestaan aika hyvältä, että pääsee nyt sitten toteamaan, että onko näillä sukusoluilla edes mahdollista saada plussia aikaseksi ja miltä tää tilanne oikeasti näyttää. Piikitykset ja punktiokaan ei vielä (paino sanalla vielä!) pelota, mutta lähinnä mua hirvittää vaan se mahdollinen nurkan takana vaaniva takaisku ja pettymys... kun se ei sieltä mihinkään häviä. Ja kun siirrytään "tehokkaampiin" hoitoihin, niin epäonnistumisten musertavuus varmasti myös lisääntyy. Kiva kun on näin positiiviset ajatukset jo tässä vaiheessa, mutta kaipa tää todellisuus ja kokemus vaan opettaa aika varovaiseksi. Mutta siis hanskathan ei ole lähelläkään tiskiä, joten kun vaan saadaan kierto alkamaan, niin täysillä lähdetään hommaan mukaan! Ja tavoitehan on kaikille selvä! :D

mmm, mä en myöskään ole onnistunut pongaamaan yhtään ovista sen km:n jälkeen. Taisi siinä mennä pasmat sen verran sekasin. Tai sitten näitä hormoneja on pistelty jo sen verran, ettei mittaritkaan enää tiedä missä mennään. :ashamed: Ja meillä siis oli myös tarkotus jatkaa inssejä vielä, mutta nyt nää ylistimulaatiot ja muut vastoinkäymiset sitten vei hermon, ja haluttiin kokeilla nyt ivf:ää. Ja ymmärrän, jos sulta on oma usko luomuonnistumiseen kadonnut. Niin se hävis multakin, ja siksi tuntuu välillä aika uskomattomalta, kun lääkäri ei tee inssiä liian monen rakkulan vuoksi ja käskee kotonakin käyttämään kondomia... :headwall: Mutta kuulostele nyt omaa tilannettasi rauhassa ja sitten kun tuntuu siltä, niin inssiä kehiin vaan. Ja luomut siihen lisäksi tukemaan toimintaa! ;)

Plussatuulia tänne :whistle:
Kurreliini
 
Hilijasta tuntuu olleen täällä ja osa jo vaihtaa maisemiakin..

mmm: Rauhallisesti yritetään ottaa ja asiaa turhia olla ajattelematta, joskin nyt hieman huonoin tuloksin. Maha on ku pullataikina, mikä johti siihen, että kauhukseni huomasin vain yksien farkkujen menevän nyt jalakaan niin, ettei ne ihan kamalasti ahista!! Tuntemuksina mahasa on ollu ajottaiset pistämiset koko ajan yhesä ja samasa kohasa. Pistot on useinmiten tylpältä tuntuvia, pistämisen kesto vain vaihtuu. Ja rinnat on arat, mutta sehän nyt ei mittään kerro. (Lääkityksien jäläkeen on tupannu olemaan.) Uskoa inssin onnistumiseen ei kuiten ole, mutta toivoa tietysti senki eestä :)

Jaksamista kaikille toiveen toteutumista odotellessa! :)
 

Yhteistyössä