Tammikuu 2012, onko vielä muita?!?

Pikaista kommenttia, kun tyttö on päikkäreillä...

Viola30Oon niin peukut pystyssä, että on vain jotain harmitonta alkuraskauden vuotoa!! Voimia!:hug:
Neljän suora Vitsit, aika kiva tuo kalenteri =) Poikaa se lupailee, mutta katsotaan kuinka käy!
Raskausvitamiineista Multivita aloitettu ja maitohappobakteeri. Rauta pitää varmaan taas myöhemmin aloittaa...

Vielä viikko varhaisultraan... mitä jännäilyä:eek:
Voi tätä väsymyksen määrää, tuntuu ettei mitään saisi aikaan... Ja alavatsaa ja selkää vähän jomotellut.. Huonovointisuutta ei ole ollut, mutta eipä ollut esikoisen odotusaikanakaan =)
Nyt vaan odotellaan, että olisi jo ne maagiset 12raskausviikkoa takana ja kaikki np-ultrassa kunnossa, niin voisi alkaa "kunnolla" nauttia ja rentoutua tämän odotuksen kanssa!
Mukavia odotushetkiä teille!:heart:
 
Ela
Violalle osanotot :(

Ton kalenterin mukaan meille olis Poika tulossa, sopii mulle. Meillä kun on jo kumpaakin sukupuolta, niin ei tosiaan ole väliä kumpi tulis.

Mä en syö mitään vitamiineja. Varmaankin rautaa joudun sitten syömään jossain vaiheessa. Luotan terveelliseen, monipuoliseen ruokavalioon. :)
 
:wave:

Ihan ensimmäiseksi sellainen kysymys, että haluatteko että tuossa etusivun listassa näkyy myös ne odottajat jotka ovat matkasta tippuneet?:attn:

AnPelliina Tuollaisen tikittimen voi luoda ainakin Lilypie.comissa Ihan helppoa on, täytetään vaan tiedot ja sitten kopioidaan sieltä se koodi viestiin.

sheebis Onnea plussasta ja tervetuloa. :flower: Toivottavasti paha olo helpotta pian.

Neljän suoraJos katsotaan hedelmöittymiskuun mukaan niin meillä 3/5 menee oikein. Jos taas katsotaan sen kuun mukaan missä on plussannut niin 4/5 on oikein. Nyt tyttöä tuo povaa ja taas on itsellä tuota kuvottavaa olo, mitä ei ole poikaraskauksissa ollut. Mutta tammikuussahan tuo sitten varmasti selviää. :D

4skö Viimeeksi kysyttiin sukupuolta ja ajattelin että nytkin sitä voisi tiedustella.

Kävin tänään tekemässä ensimmäiset hankinnat pyöristyvää vatsaa ajatellen, Lidlistä masutuubeja hintaan 4,99/2kpl. Vaikutti ihan hyvälaatuisilta, niin oli pakko ostaa vaikka vähän aikasta onkin. Saahan ne sitten myydä tai lahjottaa pois jos huonosti käy.

MLM + monsteri
 
Viimeksi muokattu:
Voi Viola :hug:
Itsellä oli kanssa tänään päivällä vuotoa, ei paljon, mutta oli kuitenkin. Jäi pala kurkkuun ja paha pelko, ettei kaikki ole hyvin.... Kamalan pitkä aika sinne ultraankin...:(
Tosin, jos on mennäkseen kesken, niin mielummin nyt.
Kiitos Neljän Suora kalenterista!! Se olis sit toinen tyttö tähän perheeseen, jos tää raskaus nyt on kunnossa. Se sopii! Oikeestaan aika sama kumpi tuli, kunhan vaan terve yksilö olis.
Mä syön kalaöljyä (muuten en jaksa mitään) ja raskaus multivitaa. Nillä pärjäsin viime raskauden mukavasti.
Huoh, nyt on vähän semmonen olo, ettei oo varma pitäiskö kauheesti hehkutella ittelleen tätä raaskautta.... ??
 
Heippa! Ilokseni ja yllätykseksenikin saan ilmoittautua mukaan joukkoon! :)

Tänään testasin selvän plussan ja yllätys oli aika suuri, kun tässä on useampi vuosi enemmän ja vähemmän säännöllistä yritystä takana. En ehtinyt vielä lukea viestiketjua läpi innostukseltani, mutta ihan pakko ensimmäiseksi kysyä, että onko täällä vielä tulevia tammikuisia Lapista? Itselläni siis jos kaikki menee hyvin kyseessä olisi kolmas lapsi, LA 8.1 (kierto tosin epäsäännöllinen, joten luultavasti muuttuu) ja synnystyssairaala LKS. Ihanaa päästä tänne vihdoinkin!!

Onnittelut kaikille muille plussanneille!

Viola ja Kolmio: mulla on kahdessa edellisessä raskaudessa kummassakin ollut vähäistä vuotoa raskauksin alussa. Toivottavasti teilläkin kaikki siis hyvin :)

Voi, huomasin vasta nyt tuon Violan viimeisen viestin : / Osanotot!
 
Viimeksi muokattu:
Moikka kaikille ja tervetuloa uusille.

Violalle paljon tsemppiä ja jaksamista.

Mä uskalsin tänään soittaa neuvolaan. Heti pääs juttelemaan oman alueen neuvolatädille ja vaikutti tosi kivalta. Ja heti sai suoran numeron sinne omalle terkalle. Jäi tosi hyvä mieli, ku etukäteen jännitti hirveesti. :)

Kävin myös apteekissa ostamassa Multivitaa. En löytäny sitä ja jouduin kysymään. Tuntu jotenki kivalta, ku sai kysyä vitamiineja raskaanaoleville! Huomaatte ehkä, että odotan ensimmäistä. ;)

Synnäristä en oikeesti vielä tiiä. Varmaan naistenklinikalle.

Sukupuolesta: Jotenki on tuntunu, et eiköhän tää ois poika. Ja tuo hauska kalenterikin veikkas samaa. Mutta mistä sitä tietää.

Oireista: nyt on ollu aika ok olo ja nippailutki on vähän helpottanu. Välillä huono olo, mutta ei mitään pahaa. Eiköhän tästä kohta oo lenkille lähettävä, ku ei oo ees mitään hyvää syytä jäädä sohvalle :)

Kiiku & käpy
4 +6
 
Jaksamista Violalle! :hug: :(

Toivottavasti Kolmiolla kaikki hyvin.

Neljän suoran linkittämän kalenterin mukaan olisi tulossa tyttö. Tosin tuon samaisen kalenterin mukaan eka olisi ollut myös tyttö, mutta toisin kävi. Mulle ei ole väliä kumpaa sukupuolta tulee, molemmat on yhtä tervetulleita. Mulla on ehkä enemmän itsellä tyttöolo. Mies on kyllä sitä mieltä että on tehnyt taas pojan :p , oli viimeksikin ainoana oikeassa veikkailuissa.

Mulla on myös sitä raskaus ja imetys Multivitaa, rautaa joudun varmasti ottamaan myös, mulla on muutenkin aina niin alhainen hemoglobiini.

Pahin mahanmyllerrys on täällä onneksi jo helpottanut ja pystynyt jo juomaan ja vähän syömäänkin. Toivottavasti oli joku 24h pöpö, joka menee nyt sitten ohi. Ei hirveesti jaksa touhuta pojan kanssa, jos joutuu vaan pöntön kanssa seurustelemaan.

Nyt käyn etsimässä itselleni myös tuollaisen tickerin.

Hyviä vointeja kaikille!
 
Violalle suuret pahoittelut ja paljon jaksamista. :hug: :hug: :hug:


Kaikille uusille onnittelut plussasta ja tervetuloa mukaan juttuihin! :wave:

Sukupuolesta vielä, uskoisin että rakenneultrassa pyydetään kätilöä jalkoväliin kurkkimaan. Kaikista muistakin ollaan kysytty ja saatu tietää, vaikka tämä pikku-neiti olikin niin häveliästä sorttia, ettei suostunut jalkoväliään kunnolla näyttämään. Siitä jo pääteltiin, että tyttö sen täytyy olla. Meidän pojat kun esittelivät aina kumpainenkin vehkeitään oikein antaumuksella. :LOL:
Toisaalta olis kauheen kiva tässä viimeisessä raskaudessa pitää jännitys loppuun asti, mutta en taida malttaa. :ashamed: Meillä tosiaan kaikki tytön vauvanvaatteet on vielä tallessa (ja niitä on paljon!) ja niistä ei liene yksikään mitenkään unisex-värinen. Ja luulen, että ainakin mies vois olla vähän sitä vastaan, että hänen poikansa puettaisiin vaaleanpunaiseen pitsiin. :D

MLM, Mun mielestäni olisi ihan hieno ajatus muistaa pinosta poistumaan joutuneita etusivun listassa.
 
Violalle paljon jaksamisia, tuntuu todella pahalta sun puolesta :( Mulla oli viime alkuraskaudessa ruskeata vuotoa, mutta onneksi se oli vain n.1vkon ajan. Haleja ja toivottavasti olet pian jo kevään uusissa ketjuissa mukana!!

Mitäs ton kalenterin mukaan, kun mulla on synttärit juurikin huhtikuussa, ja maha-asukki sai alkunsa 10.4 sunnuntaina (99%) niin laitanko sen aiemmin iän vai tän nykysen iän.. heh, tiedän, että pitäis varmaa laittaa se mikä sinä hedelmöityspäivänä, niin sen mukaan lapsi olisi poika, mutta toivotaan tyttöä, koska meillä ei ole vielä tyttöä, toki molemmat on yhtä lailla tervetulleita!!

Tänään sitten oli sellanen itkupotkuraivari, mielialat heitteli ja pahasti. Onneksi mies ymmärtää eikä hermostu vaikka se saa kaiken kestää.
 
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lmtm.lilypie.com/sWayp3.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb1m.lilypie.com/x2WGp3.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie First Birthday tickers" /></a>
 
joo tuosta sukupuolesta, mulla on jotenki tyttöolo nyt (?) tuon kalenterin mukaan ois poika tulossa, toisaalta meidän esikoistyttären pitis sit olla poika ja pikkuveljensä tyttö joten tuskinpa pitää kalenteri paikkansa :D Omat arvailut on aina menny niin sanotusti metsään, että katotaan nyt ku ei sillä sukupuolella mtn väliä oo. Sen verran tulee lapsille ikäeroa (n. 4,5v nuorimmaiseen) että hankintoja joudutaan tekemään kuitenki =)
 
Tulin kurkkiin mitä tänne pinoon... Itse kirjoitellu tämän vuoden tammikuisissa ja pikkuprinsessa syntyi 5.1.2011. Uskomatonta että vuosi sitten itsekin ollut taipaleen alussa kuten te nyt.
Paljon Onnea kaikille odotukseen ja paljon tarrasukkia kaikille.
:heart:
Ninnipo ja pikkuprinsessa 4kk
 
Täältä löytyisi yksi eilen plussannut. Pikkukakkosta odotellaan kun kotoa löytyy jo (-09) yksi poika. Mulla on vahva veikkaus pojasta. Tosin johtunee siitä, kun ollaan yritelty vuoden alusta ja oon sitten aina tulevaisuudesta puhuttaessa puhunut pojista. :D Tiedä sitten.
La olisi arvailujeni mukaan 4.1, mutta asia tarkentunee myöhemmin. :)

Onnea Ninnipo1 tytöstä ja kaikille plussanneille tarrasukkia. :flower:
 
Mä komppaan -Elle-:ä. Toivotaan että ois jotain harmitonta. Mullahan edelliseltä alkoi vuoto rv7 ja jakui satunnaisesti loppuun asti, Syynä herkät limakalvot.

Kolmiolle toivon, että oli vain harmitonta.

Mä odotan sydämen sykkeiden kuulemista ja sekä np-ultraa, sitten annan itselleni luvan olla raskaana 100% :D

Mun pitää soittaa tänään teratologiseen tietopalveluun mun lääkityksistä. Saatava selvyys....


Haaveilen vähän, mitä tään odotusaikana voisin tehdä vauvaa varten ... rv 20 jos sinne asti päästään, hankin bola korun :heart:, sitten kestovaippoja voi alkaa ostaa ja ompelee tuon viikon jälkeen. Ja syksyllä sitten vauvalle villapukuja neulomaan niin että savu puikoista nousee, ja tottakai pitää myös kantoliina :heart: Toivon, että nuo vielä toteutuu...

Mukavaa tiistai aamua kaikille :heart:


 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä