Tammikuiset 2022

Varovasti tulen mukaan.. toissa päivänä kp24 plussasin digillä ja epäilen kiertoni olevan vähemmän kuin 28.. siksi veikkaan itsellä LA tammikuun lopulla.. kp28 menisi helmikuun alkuun.. joten olen täällä mukana kunnes nt ultra käytynä☺ Mielellään sen jälkeen liittyisin salaiseen faceryhmään. Eikö ole outoa plussata 3+1?! Kp24 mukaan olisi plussattu 3+5 joka kävisi järkeen.
 
  • Tykkää
Reactions: Mirksukka
Fenix2021
Onnittelut kaikille plussanneille ❤

Täällä aloitettiin lapsettomuushoidot vuoden alussa, nyt huhtikuussa tokasta inssistä tärppäsi ja äitienpäivän tienoilla testi näytti plussaa❣ Tähän mennessä oireina mm väsymystä ja huonovointisuutta, varsinkin kaikista hajuista ja tuoksuista nousee helposti etova olo mitkä ennen raskautta olivat hyviäkin tuoksuja.

Olisin myös kiinnostunut liittymään fb-ryhmään jos vielä mahtuu ensi viikkoisen varhaisultran jälkeen
 
  • Tykkää
Reactions: Mirksukka
Heipä hei vaan, täällä olisi yksi raskautunut pian 32-vuotias . LA olisi ~24.1. Pää on pyörällä ja kaipaan vertaistukea , kolmas lapsi olisi ja yksin tulisin odottamaan ja kasvattamaan lapsen:rolleyes:
Laitan myös fb-ryhmään pyyntöä pian!
 
  • Tykkää
Reactions: Mirksukka
Varhaisultra takana. Tuulimunaraskaus. Viikon sisään sairaalalle ultraan ja sitten tyhjennykseen jos tilanne on sama. Gyne sanoi että on prosentin mahdollisuus ihmeeseen että olisi ilmestynyt ruskuaispussi yms viikon sisällä. En siihen jaksa uskoa. Eniten harmittaa että joutuu kärsimään aamupahoinvoinnista ja tietää että palkinnoksi vauvaa ei tule
Poistun takaisin kuumeilijoihin kun toinen ultra on takana ja täysi varmuus tuulimunasta. Joku muu saa sitten ruveta lisäilemään fb ryhmään ihmisiä
Hei oletko käynyt jo varmistus ultrassa? Toivottavasti ruskuaispussi löytyi!
Olet ollut mielessä. <3
 
Vitsi miten pitkä aika odottaa! Onko sinulla mitään oireita etteikö raskaus jatkuisi? Toivon että olit vain ajoissa ultrassa, ja päivät vähän myöhemmällä menossa kuin laskelmat.
Raskausoireina pahoinvointia on ollut, mutta ma iltana alkoi oksennustauti. Vieläkin oksettaa, mutta en tiedä johtuuko raskaudesta vai oksennustaudista vielä. En oo vuotanut yhtään eikä oo ollut mitään kipujakaan.
Näin jälkikäteen ajatellen niin pieni toivo on että olisin raskautunut myöhemmin kun kuvittelin. Plussan sain tosi myöhään ja kierto oli ensimmäinen kierukan poiston jälkeen eli mitään säännöllisyyttä siinä ei ollut vielä. No viikon päästä on tää piina vihdoinkin ohitse.
 
Heips, mitäs tänne kuuluu? :)

Meillä eka neuvola ens viikolla ja nyt etova olokin on vähän helpottanut, oikeastaan vaan aamuisin on kauhea nälkä ja pitää muistaa syödä muutenkin tasasin väliajoin. Välillä vaan miettii että onko tää oireettomuus merkki jostain vai onko masussa vielä kaikki hyvin.. Varhaisultrassa käytiin pari viikkoa sitten ja silloin vastas viikkoja... Täytyy vaan odottaa rauhassa seuraavaa ultraa ja toivoa parasta.
 
Meillä oli menneellä viikolla eka neuvola, ja oli tosi ihana neuvolan henkilö. Nyt on verikokeet ja np-ultra varattu kesäkuulle. Oireet täälläkin hellittänyt aika paljon. Huonovointisuutta tulee jos ruokaväli venyy ja iltaa kohti turvottelee. Sekä joka yö pakko käydä pissalla, kun ennen en ikinä öisin ole herännyt vessaan.
 
  • Tykkää
Reactions: Lottie23
Hei! Olen kolmen lapsen äiti ja nyt ootetaan neljäs vauva. En ole uskaltanut kirjoitta ennen kuin varhaisultra on tehty. Käytiin tänään ja siellä pieni vauvan alku köllötteli. Liikkui jo ihan näkyvästi niin raskauen kesto vaihteli 8+3 - 9+2. Olen niin helpottunut. Tämä on yllätys raskaus niin aikaa on mennyt sulatella tätä asiaa mutta nyt tuntuu toella hyvältä.
 
Meille ei tammikuista tulekaan. Varhaisultrassa ei ollut sykettä ja alkio oli kaksi viikkoa pienempi kuin pitäisi. Sain lähetteen sairaalaan ja viikkoa myöhemmin ei ollut kasvua tapahtunut, joten sain tyhjennyslääkkeet. Ekana päivänä tuli reilusti vuotoa, mutta sen jälkeen lähinnä menkkojen tasoista. Mitään isoja kipuja ei ollut ja pahoinvointi ja väsymys onneksi katosivat. Henkisesti tilanne on ihan hyvä, kun raskaus oli tosiaan yllätys, eikä sinänsä oltu toivottu kolmatta lasta, eikä ehditty tietääkään raskaudesta kuin viikko ennen huonoja uutisia niin oli aika helppo toipuakin. Ärsyttävintä oli kolme viikkoa kärsiä turhaan pahoinvoinnista. Ja nyt täytyy ekaan kertaan 14 vuoteen miettiä ehkäisyä kun ollaan tosiaan ihan tyytyväisiä 2 lapsisena perheenä. Haen ehkä kuparikierukan kunnalliselta kun sen saa ilmaiseksi ja luultavasti riittää sitten loppuelämäksi. Toivottelen kaikille muille ihanaa loppuraskautta!
 
Mirkkuli<3
Hei!
Varovasti ryhmään kurkistelen..
La olisi 13.1. Viime viikolla oli eka neuvola ja Nla-lääkäri jossa ultrattiin. Kaikki vaikutti olevan hyvin ❤
Haluaisin myös fb-ryhmään liittyä, mutta en löytänyt mistä voisin yv laittaa
Voiko johtua siitä etten ole rekisteröitynyt?
Onnea ja Zemppiä kaikille muillekin ❤❤
 
  • Tykkää
Reactions: Mirksukka
Moi vaan kaikille! Täälläkin tammikuista odotellaan, tai ihan tarkkaa tietoa ei lasketusta vielä ole sillä synnytin esikoiseni lokakuun lopussa -20 ja menkat eivät ehtineet välissä alkaa. Pari kertaa on neuvolan omalla, ikivanhalla, ultralla tilannetta tarkastettu ja syke näkyi mutta ei paljon muuta koneen iästä johtuen :sneaky: joten viikkojen määrittäminen oli vielä hankalaa. Tammikuun loppuun joka tapauksessa ennustelivat laskettua. Ensi viikolla vihdoin kunnon ultraan niin sitten tiedetään enemmän!

Vauva on ihan ehdottomasti toivottu sisarus esikoisellemme, ikäeroa tulee sitten olemaan noin 1v3kk. Vähän (välillä paljon) jännittää kyllä miten jaksaminen noiden kahden pienen kanssa riittää. Esikoisemme on kyllä ollut "helppo" ja aurinkoinen vauveli, toivotaan että tämä tilanne säilyy ja sisarus ottaa ainakin jonkun verran mallia :LOL:

Laitan Mirksukka sinulle viestiä tuosta fb-ryhmästä!
 
  • Tykkää
Reactions: Bubbu

Yhteistyössä