Tammikuiset 2006

pikaisesti taas pyörähtämässä..

Lapsilisistä: Meillä menee kyllä ne elämiseen. Kotona ku oon kodinhoidontuella, niin ei mitään mahiksii että ne menis johki säästöön..
Toivottavasti sitten joskus tulevaisuudessa kun menen töihin ja tienaan enemmän niin sais ees vähän tytölle säästöön..
Possu on kyllä meilläkin kotona ja sinne tulee kolikoita tiputeltuu..
Ja tytön lahjarahoja ollaan laitettu osa tilille ja osalla ostettu sille sitten jotain kivaa sille!

ei muuta täl erää..

-s-a-j

ps. palstalaiset , takkuaako teillä yhteisö? mä en päässy sinne eilen enkä nytkään.. eilen koitin kotikoneelta, nyt kaverin.. :x
 
Meillä vietetään tänään tytön 10-vuotissynttäreitä =) Jännää kun poika täytti just vuoden ja nyt isosisko 10 v :D Poika on ihmeissään kun on niin paljon lapsia kylässä, e tiedä minne juoksis :whistle:
Pakkaset sen kun jatkuu, eilen käytiin pijan kanssa happihyppelyllä kun oli vaan 16 astetta pakkasta. Tänäänkin on luvattu lauhtumista mut vielä mittari näyttää -20 :(
Onko teidän taaperoilla lempiruokaa vai maistuuko kaikki yhtä hyvin? Meillä suosikki on muussi ja jauhelihakastike :p Sitä poika syö vaik kuinka paljon! Banaania ei jostain syystä tykkää syödä, sylkee heti pois :x
Moikka :wave:


Santeri
 
mie en ainakaan tänään päässyt yhteisön sivuille :eek:
Toivottavasti ohimenevää...

Luka popsii mielellään banaania. sit perunaa tykkää mutustella kans, ihan paljaaltaan, siis keitettyä. hyvä on tää syömään että tykkää kyllä syödä lähes kaikkea.
 
Moikat!

Meillä kans muusi on herkkua, samoin keitot maistuu hyvin: hernekeitto ja kasvissosekeitto erityisesti!

Ja herkut maistuu myös, meill on kaapin päällä sellanen keksipurkki ja yx aamu Aada sitä miulle näytteli, jäi isi kiinni, että oli sieltä kekseillä herkuteltu :D

Maalattiin tälläviikolla aadalle oikein pikkutyttöjen huone, seinä vaaleenpunaseksi ja sitten sillä Tikkurilan taikamaalilla töpöttelin sydämmiä sinille. Isi oli kyllä sitä mieltä, että sydämmiä oli vähän liikaa, mutta miusta se oli vallan hieno :)

Iso sänkykin sinne jo vietiin, mutta tuo perhanan patja ei millään meinaa kuivua! On jo kolmatta päivää kuivumassa. Nyt oon saunaa lämmitelly tän päivää, että huomiseksi se edes saatais käyttöön, että päästään kokeilemaan, onnistuuko siinä alkuun vaikka päikkyjen nukkuminen!

Tänää aama heräskii jo 15 yli 5 :eek: Otettii sit meiän keskee, siinä se tunin yrittä saada unta, mutta kun nukuttanu, ni oli lähettävä sit aamupalalle. Nyt onkii sit jo toiset tirsat menossa. Muutenkin tällä viikolla ollaa taas palattu siihen normaaliin, että kuudelta ylös. Oon aatellu, että jos johtuis siitäkii, ettei olla päästy ollenkaa ulos, kun on ollu koko viikon niin kovat pakkaset. Jospa tää nyt vähän tästä lauhtuisi, alkaa tympiä tää sisällä olo!

Mut nyt täytyy lähtee pistää paikat kuntoo, että on taas Aadalla tilaa sotkea, kun herää ylös :D

rouva80 ja Aada + "sisko" 31+1
 
Täällä oli muutama päivä sitten puhetta hampaiden pesusta. Me koetetaan pitää rutiinia yllä ja harjata Aaron kanssa hampaar aamulla ja illalla samaan aikaan, kun me vanhemmatkin. Mut ei harjaus kestä käytännössä kuin 20 sekuntia. Sen jälkeen poikapistää hanttiin.

Oletteko noudattaneet tiukasti sitä suositusta, että vanhempien suussa käynyt lusikka ei saisi mennä lapsen suuhun jotteivät mahdolliset bakteerit ja karies siirtyisi lapsen suuhun? Mulla on vähän huono omatunto, sillä Aarolle uusia makuja antaessani saatan käyttää omaa lusikkaani tai haarukkaani. Olenko ainoa? En ole käynyt toviin hammaslääkärillä, mutta ei mulla mikään kamalan huonosti hoidettu hammaskalusto pitäisi olla...

Meillä on peltiboksissa suklaarusinoita, joita ollaan annettu joskus satunnaisesti. Aaro tietää peltiboksin paikan ja käy joskus itse rynkyttelemässä sitä. Onneksi ei vielä rupea huutamaan jos ei niitä saakaan. Olen antanut hieman periksi makean syömisessä, mutta mun mielestä noi suklaarusinat on terveellisempiä kuin keksit tai "puhdas" suklaa...
 
Moikka!

Muruliina: Meillä kanssa menee kyllä lusikka välillä omaan suuhun. Samoin joku lelu, kun leikitään... Aada aina on työntämässä niitä myös muiden suuhun, kun ite järsii kaikkia leluja :D
Ja huonoa omaatuntoa olen myös potenu.
Meillä on myös pesty aamuin illoin hampaat ja kesto ei varmaan oo yhtään pidempi ku teilläkään. Pääasia että oppii sen rutiinin!

Tänää Aada nukku ekat unet isossa sängyssä. Alkuun ihmetteli, että tähänkö sitä pitäis nukkumaan käydä ja sit alko myllätä siinä! Mutta nukahti sit kuitenkii suht nopeesti. Herättyään sit jo heti keksi, että sieltä pääsee poiskin, konttaamalla alas tultii. Onnex sänky on niin matala, että niinkin onnistuu, ennen kun oppii takaperin tulemaan. Miulla on vielä patja siinä alla varmuuden vuoksi.
Yöunille laitoin kuitenkin pinnikseen vielä. Ja saattaa olla, ettei malta nyt oikein siihen isoon sänkyyn jäädäkkään, kun osaa sieltä pois tulla.

Tänää ulkoiltii oikein reippaasti, aamulla mentii pulkalla kauppaa ja iltapäivästä oltii vielä melkein kax tuntia pihalla. Toivottavasti nyt nukuttais sitten hyvin!

Rouva80, Aada ja "sisko" 31+2
 
Me käytiin eilen vasta 1-v neuvolassa. Mitat on 11kg 255g ja pituutta 81,5!!! Painoa tullut hyvin lisää mutta hoikka poika on edelleen. Ei malttanut poika paikoillaan pysyä neuvolassa, just sai täti kaikki tutkittua mitä piti, muuten poika oli koko ajan menossa, kirjoittikin neuvolakorttiin että kerkiävä poika :D
Musta on aina kiva käydä neuvolassa, saa itekkin jutella mieltä painavista asioista ja tietty on kiva kuulla miten lapsi kasvaa ja kehittyy.
Meilläkin hampaita pestään, vaihtelevalla menestyksellä tosin :whistle: Suu pysyy auki välillä pidempään, välillä vain sen aikaa että saa harjan suuhun. Mutta kun sanon että mennääs hampaiden pesulle niin poika menee jo innoissaan vessaan päin, eli ymmärtää mistä on kyse :)
Taas nousi pikku pakkanen, meil on -15 nyt aamulla. Pitäs mennä käymään hoitopaikkaan tutustumassa tai käydä eka siinä niiden pihalla, mut taidetaan mennä vasta iltapäivällä... Sit huomenna käydään ihan sisällä asti hoitajan luona kahvilla. Mä aloitan työt parin viikon päästä, voi apua :eek: Mitähän siitä tulee... Mut sen näkee sitten :/
Mutta pirteätä pakkaspäivää :heart:

Santeri
 
huhhuh, meidän poikaa sais olla vetämässä pulkassa päivät pitkät. tykkää niin mahottomasti siitä touhusta. No ei kait siinä, meillä kunto kasvaa ja rasva palaa. ei oo pahitteeksikaan.
Hoitopaikka löytyi nyt pojulle ja oikeen ihanan tuntunen tätsy olikin. Sellanen rento ja Luka ei yhtään vierastanut vaan lähti leikkimään heti. Se on outoa käytöstä meirän vekaralta. Työt alkaa mulla 1.3 ja sillon siis poju jää sinne pph:lle hoitoon. Totuttelua tässä loppukuusta ja sit täytyy mun luopua pojan hoidosta..nyyh :'( . Äidille taitaa olla kovempi paikka kuin pojalle...

mut nyt lounasta suunnitteleen, poju sais jo herätä aamu-uniltaan..kukku tänään viiden jälkeen jo ylös. plääh.
 
Moikka!

Santeri: Iso poitsuhan teillä on :heart: Jäi meidän neitikin kakkoseksi :D Sillä tosi on aikamoinen kellikkamaha :D Äitiinsä tullu.. :D

Tänää oli aivan ihana ilma ulkona, pakkasta n. 7 astetta ja ihanan aurinkoista =) Oltii ulkona pariinkin otteeseen ja tehtiin olemattomat lumityöt! Sit käytii vähän pulkkailemassa ja iltapäivällä potkuttelemassa.
Mutta täytyy äidin kyllä kohta tunnustaa, että ei enää jaksa, kelkkailu käy selkään ja vauva painaa jo alas niin paljon, ettei oikein pitkää matkaa jaksa pulkassakaan vetää :ashamed: Mutta onnex on tuo isukki :heart:

Eilen käytii ostamassa Aadalle huoneesee uus lipasto, se alkaa pikkuhiljaa muutta vauvan huoneesta pikkutyttöjen huoneeksi. Saadaa lipasto ensviikolla ja sit viedää hoitopöytä ja pinnis pois!

Aadan kuvatkin haettiin ja kyllä siellä muutama kuva oli ihan ok, kalliita vaan kun mitkä! Sit kun töytyy vielä kummeille, isovanhemmille ja meiän sisaruksille kuvat ottaa, ni huh huh.. Tai en tiiä onko täällä ees kalliit, kuvaus + kansio, jossa 4 kuvaa oli 99? ja lisäkuvat 13*15(????) 12?/kpl. Ja otetaan varmaan sit vielä jossain vaiheessa ihan kunnon kokonen kehystetty kuva, mutta sille ei vielä oo paikkaa, ni sen ehtii sit myöhemmin. Tuntuu tätä rahanmenoa nyt olevan ja miehen vuorotteluvapaa lähestyy.. Nyt piti säästää, mutta mutta... Lainataa sit Aadalta :D

Mut nyt lähetää moikkaa miun siskon porukoita, ne on lähös viikonlopux taas johonkin hiihtämää, lapset hiihtää kilpaa ja kaikki niiden viikonloput menee kisoja kiertäessä!

Moikka moi!

rouva80, Aada ja "sisko" 31+5
 
Moikka kaikille! Täällä yks taustailija kirjoittelee, olen seuraillu jo varmaan sen vuoden ajan tätä teidän jutustelua, meillä on poika, joka tuossa 4.2 täytti vuoden (la oli 26.1) ja aattelin nyt laittaa lusikkani tähän soppaan kun alkaa olemaan aikaa tässä koneella enempi.
Elikkäs olen vm -79, kahden lapsen äiti, esikoinen onkin jo tokaluokkalainen ja tämä kuopus siis vuoden.

Täällä kävellään ite ja juostaankin jo, ukko lähti kävelemään 10kkden iässä, tarkalleen itsenäisyyspäivänä... Painoa oli 1vneuvolassa 11,400g ja pituutta 75cm. Hampaita tehty oikeen urakalla, nyt tulossa ovat kulmahampaat ja onpa yks poskihammaskin puhjennut. Mekkalakin ollut välillä sitten sen mukaista :/. Mut onhan ne hampaatkin oltava!
Yksvee kuvassa käytiin viime ma ja ja meillä ihan samat taksat täällä kuin teilläkin, rouva80. Tuli ihan mieleeni et ollaanko käyty samalla kuvaajalla, kun samat hinnat.. :LOL:

Kyselkää lissää jos jotain mieleenne pälkähtää, mukava saada keskustelukumppaneita näin tähän arkeen... =)
 
tervetuloa vaan joukkoon keskustelemaan Rasmus!!! Täällä on välillä aika hiljaista mutta nostellaan pinoa ja kirjoitellaan ettei huku =)
Meillä poika jo söi ruuan ja nukahti just, ihmeen aikaisin sillä oli jo nälkä ja väsy... \|O Aamulla oltii jo kyl jonkin aikaa lumessa pyörimässä ulkona joten kai ruoka ja uni sit maittaa.
taidan alkaa hiljalleen siivoamaan nyt kun voi rauhassa siivoilla :D

Santeri :wave:
 
Tervehdys taasen! Uutuuden innostama täällä huhuilee!! :D Meillä sai poika tänään uudet talvipopot ja siitä mieleeni tulikin, et mitä teette ulkosalla?? Meillä kun tuo kävely ulkona ei ole yhtikäs pop, vaan ukko jäköttää joko rattaissa tai pulkassa... ois kiva enempi tuohuta pihalla mutta kun ei halua sielä liikkua. Nyt toivon et uudet kengät innostais hieman katteleen pihamaata.. ´

Meillä täällä muutenkin ollut hieman takkuinen aamu, en tiedä vaivaako nuo hampaat nyt taas ihan urakalla vai mistä kiikastaa mutta itkua tuhertaa ja sylissä vaan viihtyis. Meiläkin tuo siivoominen onnistuu lähinnä silloin kun poika on pihalla unilla tai sitten toisella käsivarrella sylissä.. haba kasvaa!! :LOL:

Sitä piti kans kysymän, et "harrastatteko" mitään aktiviteetteja kodin ulkopuolella? Me ollaan oltu muskarissa 6kk etiäpäin, tosin nyt alkaa mennä lähinnä karkuunjuoksemiseksi siellä.. Oon aatellu monta kertaa lähteä yhteen perhekerhoon, mut aina laiskuus voittaa ja jääkin kotio. Menishän se aika mukavasti sielläkin kivast, ehkä jopa vähemmillä kiukuilla kun kotona, mut se eka askel on vaan niin suuri.

Joo, pitää vissiin koettaa saada muutakin aikaseksi nyt kun ukkeli on unilla joten
:wave: :wave: seuraavaan kertaan!!
 
Heissuli vei!

En ookaan aikoihin naputellut tänne. Tiistaina käytiin 1v neuvolassa ja mitat oli 80,5cm ja 10,680kg että ihan kivan kokoinen poika meillä :) Allergiat vaan taas vaivaa. Söi broileria tuossa kokeilumielessä ja nyt on vatsa sekaisin ja kutittaa :(

Rasmus: tervetulloo mukaan joukkoon! Meillä oon näköjään ollut sama laskettu aika, meitin poika vaan syntyi 10.2.
Ulkona kyllä kävellään ja lumitöitä tehtäis kovasti, pulkkailu on suurta huvia! Ilari sai hienon pulkan synttärilahjaksi.
Mitään sen kummempaa aktiviteettia meillä ei päivissä ole, kavereita tapaillaan ja kotona köllitään. Uimassa voisi kyllä ruveta käymään, vähän tuossa semmoista suunniteltiin.

Nyt ruokaa ja sitten tuleekin kavereita kylään! :)

-L


Niin, piti tuosta kuvauksesta sanoa sen verran, että jestas mitä hintoja!!! Meidän kuvaus maksoi 46e ja siihen sitten kuvat päälle 6e/kpl, eli jo on hinnoissaan jos 99e maksaa... Täälläkin olis toises kuvaamos maksanut 75e kuvaus+ 4 kuvan kansio, mutta samanlainen setti tuolla missä käytiin maksaa alle 70e ja loistavia kuvia tuli!!!<br><br>
 
Heips!

Studiokuvaus toki maksaa, mutta katsokaas esim. 20x30-suurennosten edullista hintaa mm. oheisessa palvelussa
www.fotonetti.fi
Sieltä mä oon meidän potrettikuvista (järjestelmädigikameralla otetut, tiedostot meillä) teettänyt suurennoksia 1-3 euron hintaan...
 
Moikka!

Ja tervetuloa rasmus

Meillä kans vähän sama ongelma, eli aina aika samat kuviot pihalla, pulkkailua tai potkuttelua. Mie ootan vielä toista vauvaa ja nyt on menossa rv 32+ risat, et ei oikein enää jaksa kauheesti pulkkaa kiskoa ja potkutella. Aada kyllä ulkona taapertaa sillon kun tykkää, mutta menee minne tahtoo ja on jääräpää, suuntaa ei noin vain käännetä, jos neiti niin päättää :D Ja usin askeleet suuntaa kohti limipenkaa, jos vaikka vähän ehtis lunta maistella, enen kun äiti on pois kiskomassa ;) Tässä iässä se näköjään jo alkaa!

Me käydään perhekerhossa, kun se on ainut aktiviteetti tällä paikkakunnalla. Aada on onnex niin reipas, että jää hyvin ohjaajien kanssa leikkimään, jos on esim . askartelua. Saa sitte ite rauhassa puuhata ja jutustella muiden mammojen kanssa. Rohkeesti mukaan vaan, ihan kivaa siellä on. Uimassa käytii sillon, kun Aada oli ihan vauva, viime syksy oli kokonaan välissä ja nyt tänävuonna on käyty 3 kertaa. Meillä matka rajottaa vähän sitä, kun uimapaikka on 50km päässä. Ei joka viikko jaksa lähtee ajamaan.

Mitähän muuta.. Joo, Aadalla on silmä mustana, kun eilen sattu ulkona sopivasti kaatumaan lumikolln ja sattu poskipää kolan reunaan :ashamed: Siihen tuli pieni naarmu ja tosiaan veti silmän mustaksi. No, illalla sitten pesuhuoneessa Aada leikki leluillaan ja välillä meni sit pesuvatii istumaa. Sieltä kun kömpi ylös, ni jalka jotenkii lipsahti ja suoraan naama edellä laattalattiaan! Kauhee huutohan siitä seuras ja kuhmu otsaan. Osu vielä just laatan reunaan, että jäi sit saumakohta otsaan näkyviin. Taidetaa pysytellä paripäivää kotosalla, ettei kukaa ala epäillä perheväkivaltaa :D Onnex ei aina sähelletä ihan yhtäpaljon!

Täällä ei ollu ees minkäänlaista laskiaistapahtumaa, vaikka sitä oottelin. Oli sit ihana löhöpäivä, kun mieskin oli vapaalla. Sain aamulla nukkuu pitkää, sit lepposaa ulkoilua (= mies veti Aadaa pulkassa ja ite sain vaa kävellä :D ) päikkärit, hyvää ruokaa ja illalla vielä pintä ulkoilua. Nyt on ihanan levännyt olo. Eilen olikii koko päivän liikenteessä ja sen kyllä alkaa tällä masulla jo huomata! Pitäis ottaa rennommin, mutta kun niiin haluis tuon Aadan kanssakii touhuta kaikkee ja antaa sille vielä paljon huomiota. Mutta pakko tässä on ruveta pikkuhiljaa löysäämään ja tunnustaa, ettei enää jaksa samalla tavalla kun vielä kuukausi sitten.

Taidan vielä lähtee ettii jotai herkkuja, jos löytyis :ashamed:

rouva80, Aada ja "sisko" 32+1
 
Heips taas! Täällä keräilen motivaatiota näin aamulla heti, pitäis alkaa siivoaan ja ei yhtään huvittais.. Pakkanenkin näyttää olevan miltei 20 asteen luokkaa, mur, tietää päiväuni-probleemaa, meiän ukko kun nukkuis vaan ulkona, sisälle nukkuttelu yhtä huutoa. Tai sitte pitäis lähteä pienelle autoajelulle ja kantaa sit nukkuvana sisään, näin joskus on onnistuttu nukuttaan sisälle..

Kolhuista, meil tuli kans just eilen tuohon silmänaluseen mustelma kun poitsu vaan mennä törötti ja suoraan päin keinun käsinojaa.. Todella tuuria et siihen pystyy osumaan! :D
Eilen illalla oli ihana nukutusoperaatio, vissiin puoltoista tuntia meni, aloitin kai liian aikasin nukuttelemaan ja siinä sit virkisty eikä millään olis suostunu unille. Puol 10 viimein simahti ja tänä aamuna 6.22 tikkana ylös. Mukavaa kun on näin vähäuninen lapsukainen!!Onneks nukku kyllä ihan yhteen pötköön tuon pätkän mut kyl olis mukava jos sais edes 7 asti köllötellä.. Meillä on olleet nuo yöt aikamoista sillisalaattia aina, nyt vasta on alkunu unet yhtenäistymään, viimeinkin *koputtaa puuta*.

Tempperamenttia ja omaa tahtoa kans löytyy, huomaa kyllä milloin ei mene herran suunnitelmien mukaisesti asiat :whistle: .
Ulkoilusta, nyt siis suostui niillä kengillä hiukan kävelemäänkin, mut auttais paljon jos olis muitakin "pätkäkansaa" paikalla silloin liikkuu vilkkaammin. Ei oo äiti niin mielenkiintonen et sen kanssa jaksais innostu kulkemaan.

Onkai se tästä hilauduttava noita matttoi rullailemaan ja ulko-ovelle raahaamaan, eivät näy iteksiin liikkuvan..huoh.
 
Tere kaikki! :hug:

Jos vaikka ehtis ees vähän kirjoittamaan, joskus tuntuu, että yhden lapsen kanssa ei ehdi mitään, miten ihmeessä kaksi lasta saadaan sitten pidettyä tyytyväisenä?? Ei siis oo pikkukakkosta tulossa meille vielä... ;)

Joona touhuaa mahottomasti koko ajan ja äidin pinna alkaa kiristyä jo yleensä aamusta, kuuluu kai ikään että mitään ei hyväksytä olankohautuksella vaan KAIKESTA pitää taistella. Onko muilla jo uhmaa? Sitten kun Joona ei vielä puhu muuta kuin siansaksaa niin taitaa turhauttaa sitäkin kun äiti ei ymmärrä. Ymmärtää kyllä ite tosi paljon mutta kun ei voi aina luetella kaikkia maailman asioita että selviää mitä se ukko haluaa... :/

Ollaan siirtymässä pikkuhiljaa yksiin päikkäreihin mutta kovin vaikeeta on kun yleensä 5 aikaan noustaan aamusta, ei millään jaksa olla hereillä puoleenpäivään.. Eikä ulkona olla oltu ku viimeks joskus viikko sitten kun pakkaset paukkuu, kohta 2kk ollu niin kylmä että kohta Joonasta tulee jääkarhu kun nukkuu päikkäreitä ulkona silti :D Eilenkin oli -25 ja tyytyväisenä veti 2h ja oli hiestä märkä kun heräs =) Mutta täällä ilma onkin kuivempaa kuin etelässä joten voi kovemmillakin pakkasilla nukkua ulkona, muuta ei sitten voida tehdä kun meinaa herralla varpaat ja näpit jäätyä pulkassa. Eikä oikeen vielä osaa touhuta muuten kuin kävelemällä, kädet tumpuissa ei oikeen helpota tekemistä... :\| Täällä periferiassa on muutenkin tuntunut viime aikoina melko toivottomalta, mutta odotan, että aurinko alkaa lämmittämään, josko sitten... :)

Miten ootte muut selvinny töihin palaamisesta? Mulla taitaa olla edessä työnhaku tai muuten ei kauaa omakotitalossa asuta asuntolainaisina.. Tuntuu vaan ihan hirveältä! Oma äitini oli aina kotona joten kynnys on suuri laittaa oma lapsi hoitoon.. :ashamed:

Nyt taitaa aamu-unet loppua, kuulumisiin!
-Tiia
 
Tulin vielä tuota työhommaa kommentoimaan, itelläni se edessä siis vasta ens syksynä, mutta kauhulla odotan, on ihana vakipaikka kyl odottamassa, mutta kolmivuorotyötä, ja vapaat sattuu sit miten sattuu ja välillä on pitkiäkin putkia, et saa nähdä mite sitä sitte jaksaa. Ei olis viel siksi mitään mahiksia mennä töihin, kun tosiaan tuon meiän ukkelin unenlahjat on mitä milloinkii, oisin varmaan ihan naatti jos nyt jo olisin töihin painattanut. Hieman kyllä rahallisesti tuntuu, kun kotihoidontuella sitkuttaa, mut kunhan nyt leivä pöytään saa, se lienee se tärkein..

Omaa tahtoa meillä kans osoitetaan huutamalla ja protestoimalla, väliin enemmän ja sit taas vähempi, uhmaksikin sitä luonnehtisin, kun toisinaan ei ole mikään hyvin, ei leikit suju ja sylissäkin vaan kiukuttaa.

Päiväunia nukutaan miel vaan yhdet, mut kuten tänäänkin oli niin aikainen herätys niin nukahti äsken sisälle pullolle ja just kun pääsin täällä kehumaan ettei meillä sisällä koisailla :LOL: .... No hyvä näin ettei vielä tarvinnu pakata tuonnee pihalle, voipi sitte iltapäivästä olla jo hiukka lauhempaa, jos niitä toisia unia tarvii. Oon tehny niin et koko päiväunisaldo olis n.2-3h yksissä tai kahdessa osassa, enempi jos nukkuu niin alkaa sitten yöllä valvomaan ja se ei tosiaan ole kauhean kivaa :kieh: .

Taas tästä kotihommien pariin valuu hän... :wave:
 

Mäkin siis oon palaamassa töihin ensi viikolla, 3-vuorotyö ja mies toisella paikkakunnalla töissä :eek: eli kamala yhtälö mutta ollaan päätetty selvitä =) Alan tekeen lyhennettyä työaikaa että vähän olis helpompaa. Ei tässä pärjää jos ei töihin mene, sellasta elämä on :'( Ihana olis olla lapsen kanssa kotona, mä oon kotona viihtyvää tyyppiä... mut kun ei niin ei :(
Mutta kyllä se varmaan siitä alkaa sujua niin äidin työ kuin taaperon hoidossa oleminenkin. tsemppiä vaan kaikille työhönpalaajille :heart:

Santeri
 
Moro!

Tooosiiii pitkästä aikaa.... :ashamed:

Mitähän miun piti. Isäntä on autoo laittaa koko illan kun mie sain olla aamupäivän tallilla, tehtiin klo 15 jälkeen vaan vuoronvaihto kotona.
Mulla oli kivaa, ratsastin kahdella eri hepalla kaverin luona :D Siitä se taas lähtee...

Lapsilisistä kyseli joku, käytöstä. Meillä menee puhtaasti elämiseen ne rahat nyt. Molemmille lapsille on tilit auki ja pikkasen säästössä rahaa. Mutta aion myös osittain kustantaa joitain isompia ostoksia tulevaisuudessa niillä tarpeen mukaan. Rikkaampia ne silti on kun minä lapsena, onneksi ;)

Muruliina pohti lusikan yhteiskäyttöä satunnaisesti, sama täällä. Pyrin välttämään, mutta sillontällön on sattunu sama lusikka ja sitten esim. monet pusut oon kerinny saamaan suulle, vaikka koitan tähdätä aina poskea lapsille, vaan vikkeliä ovat, peijoonit. Eipähän sille mitä mahda..

Rasmus Tervetuloa vaan joukkoon, pitkäänhän tuota olet taustajoukoissa sitten jaksanut oleskella :) Mistäpä Idästä, jos saa udella? Itse Joensuusta.

Rouva80 :n Aadalla silmä mustana, ja Rasmuksenkin vesselillä. No, Sira tais vetästä enkat, meni nimittäin päiväunille yksi päivä ja heräs normaalisti ja herättyään oli koko luomen ulkoreuna kulmakarvoihin asti ihan mustana :eek:

TiiaJoona Mites se Joonan unikouluasia?
Kyllä Sirakin jo vähän väläyttelee tahtoaan, kiukkua tulee vaihtelevasti ja neiti osaa oikein dramaattisesti heittääntyä maahan mahalleen ja itkeä ja potkia jaloillaan samalla :whistle: Yleisön reaktio sitten määrää kuin kauan jatkuu, mitä isompi reaktio, tietysti sen kauemmin koitetaan kiukuta.

Mulla ei kanssa oo töitä oottamassa :( Viimekesänä olin 5 kk töissä ja varmaan tänä kesänä myöskin sitten, väliajat oon kotihoidontuella. Mutta kauhulla ootan että mitä sitä "sitten isona", kun miun alalla ei varmaan töitä saa täältä :( kauhistus, mitä mie alkasin tekeen, hui??

Ihanat rakkaat lapseni itkevät ja kiukkuavat, mustiksia koneelle. Istua tässä vielä saa vaan koskeppa näppikseen ;)

Soon Moro!

White
 
Kipakkaa laskiaista!

Rasmus: Meillä kyllä uhma näkyy ja kuuluu! Ja tempperamenttiä tytöllä löytyy. Itekseen kun vaikka yrittää palikoita laittaa oikeesta reiäntä tuohon palloon ja jos ei satu kotilleen, ni palikat saa kyytiä. Ja yx päivä isännän kanssa naurettii, kun aada lastas taaperokärry ja keikkein suurin lelu olis pitäny laittaa päällimäiseksi. No, se ei tietysti siinä pysyny, sitä sit viskeltiin pitkin lattiaa ja meluttiin samalla kauheesti. Ollaan vielä ihmeissään tuon neidin kanssa, kun vähän kasvaa :D
Ja täällä myös aamuvirkku :wave: Kuudelta aamusin noustaan ylös, joskun on kyllä luksusta, jos lähemmäs seittemää saa nukkua :D Mutta se on tosiaa harvinaisempaa.

Meillä unet vaihtelee vielä aika paljon, eilen Aada nukahti kauppareissulla autoon kymmeneltä ja nukku 1h, illall vielä vajaa 1.5h. Tänää taas nukkumaa 12 ja heräs ylös 15.35. Ja molempina aamuina herättiin kuudelta.

Tänää oli ihan kauhee ilta tuon neidin kanssa, kiukkus koko illan, mikään ei kelvannu. Ja tottakai sit meni itelläki hermot :ashamed: Jäi puolet iltapuurostakii syömättä, kun koko ajan heilu siinä ku heikkopää ja puurot löyty millon mistäkin, paitsi ei suusta. Kaippa se aamuun asti pärjää. Tulee vaa itelle aina morkkis, kun ei jaksa olla kärsivällinen :ashamed:

Nyt tuli aikamoinen valitusvirsi..

Lähen laittaa patongit uunnii ja oottelee miehusta kotiin palaavaksi. Ja sit nukkuu!

Öitä!

rouva80, Aada ja "sisko" 32+3
 
Huomenia kaikille!! Meillä oli niin mielenkiintonen yö viimeyönä et \|O !!
Joku neropatti sai päähänsä soittaa miehen kännyyn klo 00.56 sillä seurauksella että VANHEMMAT valveutuivat, eivätkä enää saaneet unta. Mies taisi nukahtaa hiukka aiemmin, ite sain unta vasta viiden jälkeen ja ukkopukkelo aloitti aamumöykät samaan syssyyn joten koetin nukkua sit hänen kanssaa kaíkussa... Lievästi sanottuna patitti kyllä herätä aamulla puol seiska, esikoinen lähti kouluun ja pikku-ukko valveutui päivän toimiin. Nyt hiukka jyrän alle jääneen- olo!!
Mitään tässä maailmassa en sitte vihaa niin paljoa, kun et joku suvaitsee häiritä kotirauhaa yöaikaan :kieh:

No, eilen iltasella selvis se iltakiukkujenkin syy, poika tekee taas poskihammasta, toiselle reunalle kanssa, eli rauhoittui eilen aika hyvin kipulääkkeen jälkeen nukkumaan.. Monesti oon kyl miettiny et miksi ihmeessä niitten hampaidentulo voi olla noin hankalaa ja voiko olla jotenkin yliherkkä tuo suunalue tällä lapsella.


whitenight: Joo olen taustalla ollut aikas pitkään, ensin kai ujouttani ja sitten ajanpuutteen vuoksi, aika hulinata ollut tää eka vuos. Ja asustelemme siis täällä alempana, elikkäs Imatran nurkilla, harmillista kyllä. Uudet tuttavuudet ovat enemmän kuin tervetulleita!!

rouva80: Meil kans nuo illat usenkin tuollaista hulabaloota, ukko kun alkaa väsyä niin mikään ei onnistu ja yleensä se ruokailu kaikkein vähiten. Oikeestaan vasta nyt 1v ikäpyykin jälkeen on alkanu hokata tuon ruokailun päälle, et onki han mukavaa puuhaa, toisin kun aloitettiin kiinteät, huusi jo nähdessään ruokaliinan :LOL: . Ja monesti meillä huutaa täällä koko kööri jos mies iltavuorossa ja äitikin haluis vaan jo käydä nukkumaan ;).
Vielä sen verran piti sanomani, et nyt on alkanu kovasti kuulua vauva-uutisia ympäriltä, ihana huomata et sieltä niitä vaan putkahtelee, vm 2007 ... :heart: Mies on höpötellyt jotain pikkuveikastameillekin, mutta ite koetan ottaa asian hyvin lunkisti, itelläni nuo raskaudet ei niin hauskoja ole olleet et heti siihen tilaan haluaisin.

No nyt lopetan tään romaanin tähän, joku kakkapöksykin tuossa taitaa lemuta! :x
 
Huomenta!

Whitenight: niin huvittavaa kun se onkin, unikoulua ei sitten näillä näkymin enää tarvita... =) Eli nyt kun sinne oltas maaliskuun alussa oltu menossa niin yöt on rauhoittunut ja nyt mennään muutamalla tutin laitolla per yö, luksusta!! Tehtiin siis Joonalle sellanen sivuvaunu tohon meidän sängyn viereen ja avot! Kaikki nukkuvat hyvin! Katotaan mikä show alkaa sitten kun yritetään alkaa siirtämään taas omaan huoneeseen mutta toistaiseksi nukutaan ihan mieluusti näin, pääasia että nukutaan... :D

Eipä muuta, meilläkin ollaan mustiksia tälle aparaatille, kyllä miekin olisin jos oisin Joonan ikäinen! =)

Moi :wave:
-Tiia
 
Huomenia taas!
Täällä yks addikti kirjoittelee.. :LOL:
Ihan vaan muutaman jutun.

Rouva80: Kiitos yv:stä! Olen mieheni kanssa vm -79 eli samoja ikiä ollaan. Minun vanhemmillani on muutekseen mökki siellä päin, ja mekin siellä kesäisin paljon oleskellaan, mutta muuten ei oo tuttavia siellä suunnalla.

Täällä ei tänään kummempaa kriisiä, ihana rauhallinen yö takana ja kirkas pakkaspäivä edessä. Hieman ankea olo tuli eilisestä 45min, jotenki olen pitänyt tätä paikkaa henkireikänä, et jaksan kotona olla ilman aikuista seuraa päivittäin ja nyt tuli tuomio siitäkin :snotty: .
Eli painun tästä tärkeisiin kothommiin :saint: :wave:
 

Yhteistyössä