Tänäänkin Helsingissä on Marinin hallituksen vastainen mielenosoitus

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
vierailija
Globalistipuolue kokoomus: Suomessa otettava käyttöön rokotepassi palvelujen saamiseksi
Kokoomus osoitti äärimielisen ja ylikansallisen globalistisen ohjailunsa, jälleen kerran, esitellessään eduskunnassa, että suomalaisten tulisi todistaa rokotushistoriansa rokotepassilla - uudella ID-järjestelmällä - päästäkseen julkisiin tiloihin, palveluihin ja tapahtumiin.

”Kokoomus haluaisi jokaiselle rokotetulle henkilölle rokotetodistuksen eli rokotepassin. Se olisi osoitus siitä, että on rokotuksen saanut ja voisi lähteä kotoa, mennä kirjastoon, seniorikahvilaan tai konsertteihin eli palata pikkuhiljaa normaaliin elämään,” sanoi kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo eilen julkaistussa videolausunnossa.

Hänen mukaansa kansalaisten luokittelu rokotettuihin ja rokottamattomiin kansalaisiin rokotetodistuksella eli rokotepassilla olisi ”erinomainen tapa”.

Kommentti: Äärimielistä globalismia

Ensin viedään kansalaisilta oikeudet ja vapaudet, sitten niitä myönnetään niitä takaisin rajoitetusti ja ehdollistaen, muokaten yhteiskunnan siihen suuntaan mihin sitä suunnitellusti on haluttu vietävän. Tästä on kysymys, eikä nykyisellä lännen valtaliiton hallintatavalla ole mitään tekemistä demokratian kanssa. Kyse on kapean globalistieliitin tyranniasta, jota tällä kertaa perustellaan ”terveysvaarojen torjunnalla” – tosiasiassa flunssalla.

Kokoomus on äärimielinen järjestö, jonka ylikansalliset tavoitteet ja kuuliaisuus globalismin agendoille uhkaa vakavasti suomalaisten perusvapauksia, oikeuksia, terveyttä ja kansantaloutta. Rokotepasseihin liittyvän ylikansallisen agendan antaminen kokoomuksen esiteltäväksi kuvastaa ylikansallisen hallinnan vaikutusvaltaa, jossa ns. ”oppositio” asetetaan nyt kaikkein äärimielisimpien agendojen veturiksi.


Kohti pakkorokotusta siis, koska muuten et ole yhteiskunnan täysivaltainen jäsen, joka saa liikkua vapaasti ja naukkailla vaikka kahvia kaupungilla.

Nyt lähti laukalle - rokotepassia ehdotetaan käyttöön jo Suomen sisällä ja tästä siinä olisi kyse

Sebastian Tynkkynen puhuu fiksuja, miksi Kokoomuksen ideaa rokotepasseista ei voida toteuttaa ihmisten perusoikeuksien vastaisena ja toimimattomana keinona, vaan Suomen olisi kansalaisten arvottamisen sijaan pyrittävä koronaviruksen tukahduttamiseen Uuden-Seelannin, Australian, Taiwanin jne. tapaan, joka mahdollistaa maan sisäisen toiminnan avaamisen ilman perusoikeusloukkauksia.

Jännää miten Marinin hallitusta saa kritisoida aina vain uusilla ja uusilla aloituksilla, mutta kokoomuksen toimien vastaava arvostelu yhdessä ketjussa johtaa KOKO viestiketjun poistoon. Arvovalintako :(
 

Yhteistyössä