Tämän takia inhoan muotiblogeja

  • Viestiketjun aloittaja Harmaapää
  • Ensimmäinen viesti
Harmaapää
Hei pupulit!

Allekirjoittanut kotiutti tänään tämän ihanan rakkausteepparin, koska kauneus. ehkä laitan sen seuraaviin bibiksiinkin.

(Kuva teepparista tarkennettuna xs-kokolappuun)

Tässä myös kuva tämän päivän ateriastani, vaikka hävettääkin kun on myönnettävä, että sorruin taas syömään aivan liikaa. Olkaa armollisia.

(Kuvassa raejuustoa, kalapuikko ja omena)

Ja hei muruset jäin taas jumittamaan Nellyn sivuille, koska siellä on vaikka mitä upeaa tarjolla! Laitan tähän linkkejä omiin suosikkeihini. (Vaikka oikeasti olenkin vain napannut ensimmäiset näkemäni kuvat. Mutta onneksi tililleni kolahtaa jokaisesta klikkauksesta rahaa, jolla voin ostaa sitten jotakin josta oikeasti pidän.)

Laitan tähän loppuun kasvokuvani, netissähän kiertää nyt Naked Truth -haaste, eli kuvia meikittömistä bloggareista. Olen haasteen kanssa samaa mieltä, luonnollinen kauneus on se minun juttuni.

(Kuvassa hiuspidennykset, akryylikynnet, ripsienpidennykset, kestopigmentoidut kulmakarvat ja kuinka sattuikaan juuri tänään bloggari ei saanutkaan pestyä pois kaikkia kajalin rippeitä silmistäni)
 
"vieras"
Hyviä pointteja, osaan yhdyn.

Uusin piirre joka itseäni ärsyttää on " Hei, katsokaa miten ihanat kengät löysin!", seuraavana päivänä ne samat löytyy toiselta bloggaajalta, siitä seuraavana viikonloppuna kolmas kirjoittaa miten osti vihdoin jo kauan haaveilemansa kengät, ne samanlaiset tietenkin.

Eli ihan älytöntä pitää "muotiblogia" jos ei ole mitään omaa näkemystä tai makua muodista, ostaa vain kaiken saman minkä on jossain hieman itseä suositumman bloggaajan blogissa nähnyt.plaah!
 
"vieras"
Tuo"naked truth", meikitön haaste lähti liikkeelle siitä yksinkertaisesta asiasta että muutama blogisti on paisunut kuin pullataikina, sitä lukijat kommentoi ja blogistit käänsi sen niin ettei lukijat enää tunnista miltä "aito nainen" näyttää.

Fakta nyt vaan on että jos syö paljon eikä liiku, niin lihoohan siitä väkisinkin ja silloin ne samat vaatteet ei näytä enää samalta.
Tuntuu vaan ettei muutama lihonut blogisti oikein myönnä itselleensäkään kasvaneensa vaan niitä samoja kireitä pillifarkkuja ängetään väkisin päälle ja sehän näyttää tosi kivalta kun paikat tursuaa.

Mutta joo, ihan kiva kyllä nähdä miltä ne blogistit "oikeasti" näyttää.
 
"vieras"
Miten noita muotiblogeja voikin olla noin paljon?! Päälle vielä kaikki muut blogit; leivontablogit, teiniäitiblogit, yleiset angstiblogit...

Suunnilleen kaikissa on joku peilin edessä otettu kuva, toisessa kädessä järkkäri ja toisella kädellä pörrötetään tukkaa, mutristetaan suuta ja sitten kuvatekstinä jotain siitä ihkusta henkkamaukan minihameesta. Kommentoijina ovat sitten toiset bloggaajat, joiden tietysti täytyy osallistua kaikkiin blogien arvontoihin ja muihin kissanristiäisiin

Onko kaikki tosiaan nykyään näin huomionhakuisia ja itseään esille tuovia? On sitä ennenkin pärjätty ilman "laifstailia" voi helsvata sentäs. Ennen pidettiin päiväkirjaa ITSELLE, ja kommenttimerkinnät päiväkirjan sivuilla olisi varmaan ollut katastrofi. Ikävä noita aikoja. ;)
 
"vieras"
moumou:sta taisi tämä kohu lähtä kun hän poseerasi Mert Otsamon mekossa ja sitten joku onneton oli kommentoinut että olisi asu näyttänyt paremmalta jonkun hoikemman päällä..
 
hmmmm
Saako tätä nyt linkata? http://focusonfashion.indiedays.com/2012/11/20/naked-truth-salla/

Onko tämä muka oikeasti meikittä? Kertoi, että tekoripset on, mutta ei sitten muuta :O Eikö tuossa näy, että olisi huultenrajaukset, huulet näyttää siltä että on huulipunaa tai jotain sävyä ainakin, silmissä on alhaalla rajaukset ja luometkin näyttää tummilta (vai tekeekö nuo ripset vaan sen vaikutelman?)
 
"mies"
[QUOTE="vieras";27582391]Miten noita muotiblogeja voikin olla noin paljon?! Päälle vielä kaikki muut blogit; leivontablogit, teiniäitiblogit, yleiset angstiblogit...

Suunnilleen kaikissa on joku peilin edessä otettu kuva, toisessa kädessä järkkäri ja toisella kädellä pörrötetään tukkaa, mutristetaan suuta ja sitten kuvatekstinä jotain siitä ihkusta henkkamaukan minihameesta. Kommentoijina ovat sitten toiset bloggaajat, joiden tietysti täytyy osallistua kaikkiin blogien arvontoihin ja muihin kissanristiäisiin

Onko kaikki tosiaan nykyään näin huomionhakuisia ja itseään esille tuovia? On sitä ennenkin pärjätty ilman "laifstailia" voi helsvata sentäs. Ennen pidettiin päiväkirjaa ITSELLE, ja kommenttimerkinnät päiväkirjan sivuilla olisi varmaan ollut katastrofi. Ikävä noita aikoja. ;)[/QUOTE]

No, te naiset olette kohteita tässä teollisuudessa :) Tavallaan oma valinta, tykkääkö olla objektina vai ei. Mukavaa kuitenkin, että joku nainen osaa kritisoidakin asiaa. Meille miehillehän tuo on pelkkää plussaa silmille :D Vaikka joo, itsekin haluaisin että naisella on muutakin tarjottavaa.
 
"Anne"
http://focusonfashion.indiedays.com/2012/11/20/naked-truth-salla/

Eiks tolla tuu pää kipeeks tosta kenottamisesta vai onko sillä jokin semmoinen vamma että aina vinottaa noin pahasti?
 
"mies"
Naisellisuus sinänsä on oikea suunta ja pidin kyllä itse Annen linkin kuvan naisesta. Ihannenaiseni ei ole bimbo, muttei nk. suohirviökään. Ongelma on ainoastaan, jos naisessa trendikeskeisyyttä on liikaa, siis enemmän kuin "oikeaa" sisältöä.
 

Yhteistyössä