Taaperogallub

Moikka laitan huvikseni hiukan gallubbia, koska meillä on iso neiti ja minkä kokoisia on teidän n.1v6kk?

Meillä meni 1 1/2vuotisneuvola vähän pitkäksi, kun ei ollut aikoja ja neuvolasa käytiin tasan 1ja7kk päivänä. Pituutta oli 90cm ja painoa 14,8kg. Eli akas sio prinsesa meillä. Tyttö ei ole ollenkaan lihava vaan on vanttera, vahva ja erittäin hyvin kehittynyt. Puhua pälpättää ja lauseet on kolmen-neljän sanan mittasia. Koordinaatio on todella hyvä ja tosi aikaisin lähti liikkeelle huolimatta siitä, että on aina ollut ikäisekseen tosi pitkä. Oli mukava kuulla lääkärinkin kehuja ja ihmetystä neitistä. Ylpeäksi tunsin itteni, hih.
Ajattelin, että mukava välillä on laillaa kivoja ja positiivisia pinoja, kun aina tuntuu, että puhutaan vain ongelmista.

Aurinkoa ja hyvää mieltä kaikkien taaperoiden ylpeille vanhemmille.
 
Meillä poitsun mitat 1v4kk 86cm ja 15660g.Pian onkin 1,5v.Eli aikas iso mies täälläkin ;) ei mikään lihava tai pullukka vaan jysäkkä.
Aikasin lähdettiin meilläkin liikkeelle,sitä ihmeteltiinkin kun yleensä isokokoiset lapset myöhemmin lähtevät mutta eipä meillä pitänyt paikkaansa :whistle: Ja sanavarastossa on kivasti sanoja jo. =)
Eli näin meillä :wave:
 
Meillä tyttö 11kg450g ja 88,5cm pitkä. tyttö puhuu myös lauseita ja kiipeilee kiipeilytelineisiin. Viikko sitten oppi ajamaan pyörällä sisarusten perässä ja kyllä saa äiti melkeen silmät kiinni kattella tuota menoa =) Kauhean kova menijä pienestä pitäen.
 
öppis
Meillä myös opittiin juuri tuo pyörällä ajo, hauskaa katseltavaa kun poju polkee kuin hullu :kieh: Meillä ollaan 90cm pitkä ja 11920g. Hoikka poika, isosisko on 3v ja painaa 16kg ja on aika pyöreä.
 
Kyllä menee normaalikäyrillä.Ei mikään lihava,pullukka vaan roteva,isoluinen poika.Näin neuvolassakin sanottu ;)
Ikinä ei ole neuvolassa sanottu pullukaksi!
Turhapa tästä on kinastella,sitten vasta ymmärtää kun poitsun näkee. :headwall:
 

Yhteistyössä