Taapero, vauva ja olematon seksielämä, nyt pännii!

  • Viestiketjun aloittaja "unelma sirpaleena"
  • Ensimmäinen viesti
"unelma sirpaleena"
Missä helkutin välissä te harrastatte seksiä kun taapero nukkuu huonosti ja heräilee ja pikkusisarus on täysimetyksellä eikä nuku oikeastaan ilman tissiä lainkaan??

Tänään taas sama juttu, vanhempi lapsi viivytteli nukkumaan menoa ja vauva ehti nukkua pienet torkut. Isompi nukahti niin vauva valvoo. Saan vauvan nukahtamaan rinnalle sänkyyn, ei herää kun nousen. Mennään vierashuoneeseen miehen kanssa ja just kun ollaan tunnelmassa kuuluu makuuhuoneesta itkua. Mä en jaksa eikä mies jaksa. Ylipäänsä tilaisuuksia ja että halut kohtaa tulee niin saakelin harvoin niin sit kun käy näin niin ai että kyrsii.

Pitääkö tässä nyt vaan istua jalat ristissä ja kärsiä itse ja mies etenkin kun ei tästä saatana mitään tuu.
 
Niin tai
Sehän on jo loistavaa että kummallakin on halua yrittää, mutta voi olla et hieman aikaa on kovin hankalaa ja sitten se taas paranee. Kunnes olettekin taas vain kahden.
Kaikki aika on rajallista ja joskus vaan täytyy keskittyä muihin asioihin enemmän.
 
"alkup."
Vauva 5kk. Kyllä tämä liki puoli vuotta on mielestäni melko pitkä aika jo.

Kun onnistuisi edes joskus. Mieskin tekee vuorotyötä niin on iltoja poissa ja sekin syö tilaisuuksia. Just puhuttiin siitä, kuinka molempia tämä tilanne harmittaa, mutta ei harmin myöntäminen puutetta paikkaa. :(
 
"mei"
Meillä on ollut pääsääntöisesti samanlaista kun nuorin on ollu vauva. Lapsia nyt 3, nuorin vajaa 2 v, ja seksielämä kukoistaa. Vielä se teidänkin aika tulee, ymmärrän toki että harmittaa!
 
"tjaa"
Ihan normaalia, että pikkulapsiaikana ei ehdi. Teillä molemmat haluaa, joten eiköhän tilaisuus aina joskus tule. Nyt te olette vanhempia ja lasten etu ajaa teidän tarpeiden ohi, sitä se vanhemmuus on.
 
meillä sama tilanne, tosin vauva vasta 7vk, että ei voi oikein olettaakaan, että se nukkuis yhtäkkiä niin, että ei olis huolta seksin keskeytymisestä. ja taapero toisaalta on hyvä nukkuja, että siitä ei olis harmia.. ei edes olla itse yhdyntää vielä kokeiltu, kai tässä pikkuhiljaa pitää seki ottaa repertuaariin takasi :D uskon, että teitä tympii!! jos saisitte joskus taaperon hoitoon, ja pienempi nukkuis vaunuissa pihalla, toki miehenki pitäis olla sitte kotona, että saattaa olla aika vaikea yhdistää nämä kaikki.. :p tsemppiä, äkkiä tää pikkulapsiaika kuitenkin menee! vaikkei kyllä itsestäkään tällä hetkellä siltä meinaa tuntua..
 
"hmmm"
Ei missään välissä. Tosin toinen on vasta mahassa :D enpä uskalla ees aatella vauva-aikaa. No jos esikoisen saa hoitoon, silloin on tilaisuus. Muuten se on just tota säätämistä ja aina lapsi herää keskeyttämään ja nyt kun on isompi niin seuraa perässä toiseen huoneeseen... nauti siinä sitte! Mutta jos teillä kuitenkin isompi saadaan nukkumaan jotenkuten yksin, niin viihtyiskö vauva hetken esim. pikku kakkosen edessä? Oma esikoinen kun oli vauva ( aina ollut perkuleen huono nukkuja) niin paras tilaisuus oli silloin kun vauva oli juuri herännyt, syötetty, vaihdettu kuiviin ja sitten joku teletappi telkusta pyörimään 10 minuutiksi niin tyytyväisenä sitterissä sitä katseli ja naureskeli. Silloin ehti pikaisesti toisessa huoneessa... tais olla just 5 kuukauden ikäinen kun alkoi hetken sitterissä viihtyä, muuten oli kanniskeltava malli x)
 
"alkup."
Sanotaan, että hyvinvoiva parisuhde on onnellisen perheen pohja. Kuinka parisuhde voi olla onnellinen ja lasten hyvinvointi taata jos vanhemmat eivät pääse hoitamaan yhtä tärkeintä osaa parisuhteestaan?

Missä välissä useamman lapsen vanhemmat ehtivät? En oikeastaan enää ihmettele, että moni eroaa ekan vauvavuoden aikana. Jos meillä ei olisi näin avoin keskusteluyhteys miehen kanssa, niin voin kuvitella, että huonosti kävisi.
 
oijoijoi
[QUOTE="alkup.";30475240]
En oikeastaan enää ihmettele, että moni eroaa ekan vauvavuoden aikana. [/QUOTE]

Toisaalta, miten itse ongelma siitä poistuisi, että eroaa?

Paitsi jos heti hankkii uutta (seksi)seuraa jonka kanssa hässii sitten aina, kun lapset on sen toisen vanhemman luona. Niin. Kumpi loppupeleissä on tärkeämpi, yhtenäinen perhe vai yhdynnät.
 
  • Tykkää
Reactions: Inanna
"alkup."
Ei tarvitse etsiä uutta seksiseuraa vaan ongelma poistuu kun paineet seksistä poistuvat. Kyllä moni on sanonut, että tulee kiukkuiseksi ja käyttäytyy huonosti kumppania kohtaan jos on epätyydyttävä seksielämä eikä siitä osata puhua.

Oletteko oikeasti sitä mieltä, että seksi ei ole tärkeää parisuhteelle? Olen hämmästynyt.

Ps. Seksi on niin paljon muutakin kuin yhdyntää, ainakin meillä.
 
oijoijoi
No on se tärkeää, mutta tärkeää on se lapsiperhearkikin. Ja siihen joskus kuuluu aikoja, jolloin seksi jää taka-alalle. Kun vaan molemmat vanhemmista tajuavat ettei siitä ota paineita, aika aikaa kutakin.
 
[QUOTE="alkup.";30475287]Ei tarvitse etsiä uutta seksiseuraa vaan ongelma poistuu kun paineet seksistä poistuvat. Kyllä moni on sanonut, että tulee kiukkuiseksi ja käyttäytyy huonosti kumppania kohtaan jos on epätyydyttävä seksielämä eikä siitä osata puhua.

Oletteko oikeasti sitä mieltä, että seksi ei ole tärkeää parisuhteelle? Olen hämmästynyt.

Ps. Seksi on niin paljon muutakin kuin yhdyntää, ainakin meillä.[/QUOTE]

Mitä sinä nyt haluaisit että sinulle vastattaisiin? On yritetty lohduttaa että nopsaan tämä vauva-aika menee ja on yritetty antaa vinkkejä yms. Silti nyt jotenkin syyllistät vastaajia (auttajia) siitä että teillä ei ole aikaa seksille... Ymmärrän että harmittaa mutta sitä se nyt on. Ei ole valitettavasti mitään vedenpitävää ratkaisua niin pitkään kun teillä tilanne on tuo. Koita saada/opettaa lapsen nukkumaan.
 
"alkup."
Aloitus on tehty eilen itkun ja turhautumisen ollessa päälimmäiset tunteet. Hain lähinnä sympatiaa ja lohdutusta ja olen niistä kiitollinen mitä sain. En vain ehtinyt sanoa sitä.

Ihmettelen myös, kuinka heti tuomitaan huonoksi vanhemmaksi jos normaaliin parisuhde-elämään kuuluvan asian puuttuminen harmittaa. Palstalla, jonka seksikyselyissä yleisin vastaus on vähintään 5-6 kertaa viikossa ei saisi kertoa ongelmastaan ilman, että heti on paska vanhempi jonka tulisi jättää lapset tekemättä.
Eikö se jo kerro halusta olla hyvä vanhempi kun on näinkin pitkään sinnitellyt ilman, että on apua pyytänyt ja laittanut lasten tarpeet joka kerta omien halujen edelle? Siitä tämä harmi alkunsa sai kun aina, joka kerta ( silloin harvoin kun kertoja on) joutuu toiminnan keskeyttämään lasten vuoksi. :(

Kyllä minä nyt mieleni pahoitin.
 
Hyvin pikaisia ne ihan vauva-aikana olikin, päiväuniaikaan jos mahdollista yms. Mutta kun ne lapset kasvaa kokoajan ja kyllä sitä aikaa taas tulee, se vaan on niin että vauva-aikana täytyy vähän joustaa ja tyytyä vähän pikaisempaan panoon sen perusteellisemman sijaan.
 
vilpereiden äitee
Minulle kävi tämän tokan myötä niin, että seksihaluni ovat kadonneet täysin. Toka on nyt puolitoistavuotias ja eipä tässä kovin tiheään olla peittoja heiluteltu. Kun ei itseä huvita ja kiinnosta. Mieheltä en ole asiaa kysynyt mitä hän tilanteesta tuumii? Ei ole ainakaan oma-alotteisesti aiheesta mitään maininnut.
 
"hattivatti"
Tuolla joku jo ehdotti niitä lastenohjelmia. Toimii ainakin meillä. Kyllä se vauvakin jaksaa hetken keskittyä niihin,kunhan on maha täynnä ja kuiva vaippa.
Meillä 2 ja 4 vuotiaat,on sitä joutunut soveltamaan välillä,mutta sillon tällöin ne pikaisetkin on paikallaan,ei sitä joka kerta tarvii maratonia vetää ;-)
vilpereiden äiteelle: minulla oli kanssa samanlaista ongelmaa,joka hävisi kun aloin syödä lisä magnesiumia. En siis tarkoita,etä olisi kestopanetus koko ajan,mutta halut kuitenkin lisäääntyi.
 
"laha"
Mä en ymmärrä tätä logiikkaa.

Seksi on tärkeää äidille ja sen puute ahistaa: "olet paska vanhempi, ei seksi saisi mennä vanhemmuuden ohi koskaan, mitä sellaista edes haluamaan kun on lastenhoidon ilot"

Jos seksi on tärkeää naiselle ja edellisen neuvon pohjalta ei tee lapsia ettei olisi huono äiti ja ihminen kun seksi kerran on niin tärkeää ettei puutetta kestäisi: "olet paska ihminen, koska et halua lapsia, vaan haluat nauttia seksistä"

Aina huonosti, prkle. Enkä tee lapsia sotkemaan (seksi)elämääni.
 
kahden muksun äiti
Meillä oli samanlaista säätöä kun lapset oli pieniä. Tuntui että aina jompi kumpi keskeytti hommat. Päikkäriaikaan oli paras aika ;) Nukkuivat yhtä aikaa. Illalla ei olis tullu kuuloonkaan kun nukuttamisrumba oli aikaa vievää hommaa. Kun sai lapset nukkumaan niin oli jo itsekin valmis nukahtamaan. Tosin ne päikkäripanot keskittyi viikonloppuihin kun mieskin oli kotona :D
 
"hmmm"
No en minäkåän nyt ymmärtänyt missä muka väitettiin ettei seksi ole tärkeää.. Ainoastaan yksi vähän provoava kommentti tuossa taisi olla..

Mutta niin, se vaan on fakta että lasten tarpeet suhaa vanhempien seksin edelle. Ei se tarkoita etteikö seksi olisi tärkeää tai etteikö se saisi harmittaa, näin se vaan on kun valitsee vanhemmuuden :) Tätä täytyy sietää, täytyy keksiä keinoja ottaa omaa aikaa ja parisuhdeaikaa, ei se valittamalla parane. Mutta toki välillä saa valittaakkin, kaikkien pitää purkaa joskus tunteitaan. Mutta nyt vaan isompi muksu hoitoon tms.
 
"ähäkutti"
Mua kans harmitti alussa just se, että ensin ei voinut koska oli niin kipee. Sen jälkeen kun pysty niin vauva aina keskeytti ellei ollu super nopee. Mies on onneks nopee mut naiselle vähän tylsä juttu.. Nyt lapsi jo vanhempi ja vähän parempi nyt mut kyllä se vituttaa ja varmasti ihan kaikkia normaaleja vanhempia vaikka miten rakastaja niitä lapsia. Ellei tääl oo sit lapsiin sekaantuvia ????
 
"alkup."
Kiitos viesteistänne. Kyllä tämä tästä varmasti kun lapset kasvavat. Kai se vain yllätti kuinka paljon haastavampaa on löytää kahdenkeskeistä aikaa kahden lapsen kanssa verrattuna yhden kanssa elämiseen.

Hyvä kun sain kuitenkin asiasta kertoa, ei näistä oikein voi keskellä yötä ja suurinta mielipahaa ystävilleen soittaa.
 

Yhteistyössä