Syyskuun Sydänkäpyset *S Y Y S K U U*

Huomenta kaikille! =)

Onnea toivotan vaavelin saaneille, olen tainnut mennä jo sekasin ketä oon onnitellu ja ketä en... :D

Pai toivotaan, että nyt on menoa ja tänään jo pieni vauveli sylissä! Onnea matkaan :heart:

Mites sinne naamakirjan ryhmään nyt pääsikään... montakohan kertaa oon lukenu mut ei muista taas... joku imetysajan dementtia menossa... Ja taas heräs Prinsessa ku tähän tulin.. Neidillä on joku kuudesaisti :LOL: :heart:
 
  • Tykkää
Reactions: Jemmiksi
Huomenta taas täältäkin...

Onnea Santzuu ja Horrorpop ja pikaista paranemista Santzuu.

Pai täällä on peukut pystyssä että pääsisit synnyttään! Ja mitä limatulppaan tulee, en sitä havainnut laisinkaan esikoisen kohdalla. Lieneekö irronnut samalla kun kalvot puhkaistiin?

Joo niin se horoskooppimerkki on vaihtunut neitsyestä vaakaan ja kuu syyskuusta lokakuuhun eikä toi pikkuäijä vaan tajuu tulla pihalle :headwall: Mies koitti aamulla lohduttaa itkuista vaimoaan sanomalla että parempi näin ettei ainakaan kauheasti ennenaikaisena tullut. Tottahan tuo mutta kun ei sekään nyt just jaksa lohduttaa. Jospa menisi haistelemaan ulkoilmaa ja tulisi itsekin aurinkoisemmalle tuulelle.

Tsemppiä mammat!

mopotyttö ja hemmo 41+3
 
Hyvä, hyvä Pai, toivottavasti ei tarvi sun juttuja nyt pariin päivään lukea ;)

Ihanaa lokakuuta! Täällä ei minkäänlaisia oireita, että synnytys lähenisi..

FB.iin pääsee ainaskin jos ensin lähettää yksäriä täällä santulle ja santtu sit pyytää/hyväksyy FB-kaveriksi ja lisää sit sinne ryhmään..

Kiippu & kj (40+4)
 
  • Tykkää
Reactions: Santtu81
Aika outoa että tykkäilen kun toinen kylpee tuskanhiessä:) Mutta ko. kipuja ottaisin itekin ihan mielelläni!
Onnea Santzuu ja Horrorpop vauvoista! Santzulle kovasti paranemisia!
Eilen istuin mutkasella tiellä pakettiautos parikyt minsaa ja supistukset tuntu tosi inhottavilta mutta eivät muuttuneet sitten kivuliaiksi kuitenkaan:(
En todellakaan uskonu vielä lokakuussakin olevani yhtenä kappaleena mut mitenkäs kävi? Mur.
 
Tsemppiä Pai! :D

Naamakirjaan täytynee liittyä minunkin, on niin hiljaista täällä. Ja toisaalta vähän ärsyttävää laittaa yleiselle keskustelupalstalle mitään juttuja : /

( . ) Ei tunnu missään mitään. Selkä ihan loppu, liitoskivut kamalia ja mieli maassa, mutta niillä ei paljon synnärin ovia kolkutella :kieh: Jep, hauskaa viikonloppua ja kokeillaan sitä synnytysten yötä paremmalla onnella ens yönä ;)

Mayah ja Pupu 41+2 :heart:
 
Juu eli fb halukkaat laittakaa yskärillä nimi ja millä löydän/tunnistan niin laitan pyyntöä tulemaan :) Kun kaveripyyntö on hyväksytty voi lisätä ryhmään.

Ja siis tarkennuksena että tässä syyskuunlistassa mukana olevat vain hyväksytään, ei muita (tarkistan siis tuon nimilistan jos en muuten musita;) )
 
  • Tykkää
Reactions: marja76 ja tömpsis
kai munkin pitää sinne naamakirjaan tulla ;)

kiitos kaikille vinkeistä ja tsempeistä :) ananasta voiskin koittaa, alkomaholijuomia en käytä, joten se ei käy. ja miksen mä muista juoda tarpeeks? en muutenkaan osaa ottaa iisisti, koko ajan oisin nostelemassa jotain painavaa tai muuta kiellettyä, voi mäh! toivottavasti en saa mahaani rikki...

joo tosiaankin yksi kätilö kielsi seksin, ja taas mietin, että onko se se yhdyntä vai kaikki seksi... :headwall: juu kuukauden odotus ei nappaa, kun tekis jo mieli :whistle:

me haettiin sitten ne antibioottitipat silmiin, mutta ei alotettu vielä. vedellä kun ollaan nyt enemmän pyyhitty niin turvotusta ei ole tullut enää. vähän punotusta on tossa luomella, mutta ei niin paha kuin perjantaina oli unien jälkeen.

onkos meidän vauva jotenkin omituinen vai johtuuko se tosta melkeen 2 viikkoa yli lasketun ajan menemisestä? se osaa nostaa jo päätä yllättävän paljon, kaverikin kommentoi, ettei ole yhtään 1 viikon ikäsen olonen, ja sillä on sentään pik-ka-sen enemmän kokemusta vauvoista ku meillä... tossa rinnan päällä kun makoilee niin usein siitä itse pungertaa päätä ylöspäin :O ihmelapsi :heart:

voi mikä syömäinto iski pikkuiseen :heart: eilenkin näihin aikoihin oli monta syöntikertaa, tissiä pulloa tissiä pulloa. Tällä hetkellä menee 50ml korviketta kerralla. Toivottavasti on maanantaina paino jo nousussa.

Pai taisi lähteä synnyttämään! :hug: Limatulppaa ei mulla näkynyt missään vaiheessa, ellei se voinut jumiutua matkan varrelle ja tulla vasta jälkivuodon mukana - ainakin sairaalassa sain jotain limaa oikeasti "kiskoa" ulos :p

Koitan jaksaa kohta kirjottaa jo sen synnäritarinan... mitenköhän sen sais tiivistettyä sopivan mittaseks...

nähdään taas :)
tömpsis ja super noin 10vrk
 
tömpsis jospa pienen silmät eivät tulehtuisi ja menisi ihan ahkeralla silmien putsauksella ohi. Meillä oli esikoiselle ahtautunut kyynelkanava ja se silmä vaan vuoti koko ajan ja rähmi :( Toivottavasti tällä toisella ei näin olisi.

Pai pääsi eilen kyllä synnyttämään =)

Minä vaan täällä roikun :( Viikon päästä pääsen jo yliaikaiskontrolliin rd:n takia. Jospa sinne ei tarviis mennä. Eli vauvalla on viikko aikaa tulla ulos! |O Miehelle nousi yöllä vielä kuume ja tyttökin räkätaudissa, että en tiiä pääsevätkö vierailemaan osastolle jos nyt kuitenkin pääsen tästä pian synnyttämään :(

nessu ja pieni 40+3
 
Huomenta vaan... On sulla Nessu täällä edelleen kohtalotoveri :wave:

Viime yönä tuli taas valvottua suppareitten kanssa puolisentoista tuntia. Kivasti oli taas potkua mutta mihin hittoon sitten menivät taas katoamaan. Alkaa käymään jo fysiikankin päälle nuo yölliset sessiot, väsyttää koko ajan, krooh. No, jos saisi esikoisen mukaan päikkäreille niin ehkä sitä jaksaisi.

Aurinkoista sunnuntaita mammat!

mopotyttö ja hemmo 41+4
 
nessu eikös se sun enneuni viitannut tähän päivään? ;) Tässähän on vielä hyvin tätä päivää jäljellä! Mutta se on kyllä harmi jos mies js lapsi just nyt sairastui! Toivottavasti paranevat pian!

Tömpsis Me ollaan kummasteltu ihan samaa asiaa, Peppi nostelee jo tosi hienosti päätään kun makaa rinnan päällä! :) Monesti kyllä jo sairaalassa sanottiin, että on tosi jäntevän oloinen tyttä ja neuvolatätikin sitä ihmetteli, että teillä taitaa olla sama homma :)

Meidän tyttönen on ihan älyttömän kiltti! :heart: Melkein voisin sanoa, että yhden käden sormilla on laskettavissa ne kerrat kun on itkenyt! Yöllä ei ole herättänyt kertaakaan itkemällä, vaan semmoisella pienellä voikertamisella.
Kunpa tämä hyväntuulisuus jatkuisi..*Koputtaa puuta*

Mulla on melkein jo ikävä masua! :D On niin pieni ja tyhjä olo ilman sitä!!

Oikein voimakkaita supistustuulia teille muutamille joilla ne tuulet eivät nyt millään meinaa löytää oikeaan osoitteeseen!! PUUUUUH! :)


Vaniljainen ja Peppi- Pöppö 11vrk
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: eliiisa
Huomenia, huomenia :wave:

Voi kurjuus, meidän neidillä alkoi eilen kunnon nuha, ja yö on mennyt tukkosesti :( Neiti lauleskeli muumeja meidän sängyssä eikä kyennyt nukkumaan.. Toivottavasti limantulo helpottaa ennen vauvan syntymistä.. Joka tosin mun puolesta sais tulla vaiks heti!

Kaikille kivaa sunnuntaita!
Kiippu & kj (40+5)
 
Vaniljainen, joo tähän päivään se viittas, mutta ei näytä vielä yhtään lupaavalta :( Kun saadaan syötyä ja nuo sairastelevat päiväunille, niin lähden yksin tuonne prismaan taapertamaan ja kärryrundia heittämään, josko se saisi jotain muutakin aikaan kun jääkaappiin evästä!

Toivon teille kanssasisarille myös lähtöä pikaisesti synnärille! Ja kiipun neidille myös paranemisia!
 
R-M
Tömpsis, meillä kanssa on "päivitelty" tuota pojan päänkannattelua jo ihan syntymästä saakka. Tosi vahva niska sillä, pönkää päätään pystyyn tosi paljon! Neuvolassa 5vrk:n iässäkin neukkutäti sanoi, kun nosti olkapäätään vasten jätkän, että "Hei, sää oot vasta syntyny eikä sun pitäis vielä tolleen tota päätäs jängätä!" :D Mutta hienoahan tuo on että on jäntevä, helpompi ollu käsitelläkin ipanaa kun itsekin kannattelee hieman päätään. :)

Tsemppiä viimesille mahakkaille, kohta teidänkin odotus palkitaan!!! :) :heart:
 
  • Tykkää
Reactions: eliiisa ja Mayah
Meidän pikku-ukko myös on kova kannattelemaan päätään, ollut jo parin viikon ajan. Samoin meidän neukkutäti kehui kuinka osaakaan olla jäntevä poika kun masullaan on ja päätään punkaa ylös vaan. Jännä miten nopeesti poika on muuttunut kun valokuvia katsoo syntymän jälkeen jotka otettu. Posket on pulleat, samoin jalat, mitkä IHANAT pullukka jalat :heart: Pienimmät 56 cm vaatteet alkavat olla jo liian pieniä :)

Tsempit vielä lopuille masujen kanssa tuskaileville. Itse tuntee olevansa niin pieni kun ei ole massua.. Tykkään kyllä tästä olotilasta, vaikka oli masunkin kanssa ihanaa olla mut lopussa alkoi jo ahdistaa :) Mukavampi tuota poikaa on kanniskella täällä ulkopuolella :)
 

Yhteistyössä