Syysfiilistelijät 2024

Lienee aika alkaa huhuilla syysfiilistelijät kolosistaan viettämään yhteistä loppuvuotta kaltaisiensa kanssa. Jo neljäs vuosi uudella alustalla! Sykähdyttävää, että olemme saaneet pidettyä keskustelun hengissä kaikesta huolimatta. Toivottavasti keskustelun pariin löytävät taas vanhat tutut nimimerkit ja myös uudet syksyn ystävät.

Syysfiilistelijät on avoin ketju kaikille, jotka kesän paahteessa alkavat tuntea kaipuuta syksyn viileyteen, nauttivat ikkunoihin ropisevista pisaroista ja syysmyrskyjen huminasta sekä ilahtuvat kirpeissä aamuissa höyrystyvästä hengityksestä.

Voit kirjoittaa vain yhden viestin tai jatkaa kanssamme aina marraskuuhun asti, jolloin keskustelu muuttuu Joulufriikeiksi - lämpimästi tervetuloa! Tervetuloa lämminhenkiseen yhteisöömme tunnelmoimaan, jakamaan kuulumisia ja tekemään syksyntuoksuisia arjen havaintoja.

Viime vuoden keskustelut:
Syysfiilistelijät 2023
Joulufriikit 2023
 
Hei kaikki! Täällä ollaan vielä aivan kesälomatunnelmissa ainakin pari viikkoa, mutta halusin avata keskustelun jo valmiiksi. Ensimmäistä kertaa yrittäjyyden aikana minulla on kokonainen kuukausi kesälomaa, jota pidän jo itsessään hienona onnistumisena.

Eiköhän ensi kuussa ajatukset ala kovasti jo taittamaan syksyn puolelle ja hämärtyviin iltoihin. Kuullaan taas pian!
 
  • Tykkää
Reactions: Aigguli

Yhteistyössä