Syksyn 2009 IVF/ICSI/PAS-hoitolaisia pinoon :)

Mukana menossa maanantaina 21.9.2009




Pohtijatar : 2. IVF, siirto 9.9.,(2) PP12

minttu1 : 2. IVF:n 1. PAS, siirto 10.9.,(2) PP11

eevi-antero : 1. IVF:n 1. PAS, siirto 10.9., PP11

Irene80 : 1. IVF:n 1. PAS, siirto 10.9., PP11

Sannuli-81 : 3. IVF, siirto 11.9., pitkä kaava,(2) PP10

Peppiina78 : 1. IVF, siirto 11.9., pitkä kaava, PP10

Sarma : 1. IVF 2. PAS, siirto 11.9., PP10

anna1979 : 1. IVF, siirto 14.9., PP7

Isis : 2. IVF:n 3.PAS , siirto 15.9 PP6

sebu08 : 2.IVF:n 3 PAS, siirto 16.9, (2) PP5

Ripe72 : 1. IVF, siirto 16.9., PP5

kirma : 2.IVF, siirto 17.9. (2) PP4

Miimi78 4. ICSI, siirto 18.9., pitkä kaava, PP3

plastex : 1.IVF, punktio 21./22.9, PP-

nippe81 : 1.IVF:n 2 PAS, vko 39, PP-

tvvo : 1.IVF, punktio vko 39, PP-

Maribel : 1. ICSI, vko 40, PP-

Elenia : 1. IVF, VKO 40, PP-

verve : 1. IVF, vko 41, PP-

Rosetta : 1. IVF/ICSI, punktio vko 41, PP-

Inkku83 : 1.IVF, punktio vko 41, PP-

Sharlin : 1. ICSI, punktio/siirto vko 41, PP-

Silja-Leena : IVF:n PAS, vko 41, PP-

idaliina : 2. ICSI, vko 42, PP-

hemu80 : 1. IVF, vko 42, pitkä kaava PP-

kolmisin: 2. ICSI, vk 42, pitkä kaava pp-

Paiju :1 IVF, vko 45, pitkä kaava, PP-

Pelkkää kriisiä : 1. IVF, vko 46, PP-

fifiris : 1.IVF:n 1.PAS, lokakuu, PP-

Nele : 1. IVF:n PAS lokakuu, PP-

Plamsu75 : 2. IVF, heinä-elokuu, PP-

Jannika07 : 2. IVF:n 1.PAS, elokuu, PP-

vaana : 1. IVF, syyskuu, PP-

Tytti82 : 1. IVF/ICSI, lokakuu, PP-

sininata : 1. IVF/ICSI, syyskuu, PP-

Kaneli-07 : 2.ICSI, syyskuu, PP-

turilainen : IVF, marraskuu PP-

SaaraX : 2. IVF:n PAS, marraskuu, PP-

pirpana74 : 1. IVF:n 1. PAS, lokakuu, PP-

Äititär : 1. IVF, marraskuu, PP-

dreamer78 : 2. ICSI, marraskuu, PP-

Linnia : 1. IVF, syksy, PP-

Bluemami : 1. ICSI:n 1. PAS, syksy, PP-

annamaria83 : 2ICSI, syksy, PP-



Plussanneet

Taikapapu Luomu :heart:

viksi : 1. IVF :heart:

aitiliini83 : 1. ICSI :heart:

Minni79 : 1. IVF :heart:

Eena : 1. IVF :heart: :heart:

wattu : 1. ICSI :heart:

tiki-71 : 3. IVF :heart: :heart:

aurin-ko 1. IVF:n 2. PAS :heart: :heart:

Vadelmaunelma : 1. IVF/ICSI :heart: :heart:

Electra : 4. ICSI :heart: :heart:



Myöhemmin onnistuvat :hug:

sade83 1.IVF

shenda81 1.IVF:n 1. PAS

Nalle76 1.ICSI

Amelie80 : 1. ICSI:n 1. PAS

Nipsu74 : 1. IVF:n 1.PAS

Pikku-Tintti : 2.ICSI

Kristiina76: 4.IVF:n PAS

paa-pu : 1. ICSI

astrid : 1. ICSI

Duffy: 1. ICSI

Piiuli-74 : 1. IVF

JäsenJ :1. ICSI

puskatäti 1.IVF

StellaR : 1. IVF

onnenkukka : 2. ICSI

Inia : 1. IVF

kipsu : 4.IVF:n PAS
 
StellaR, kipsu ja puskatäti :'( :hug:

Jaksamista arvoa odotellessa Vadelmaunelma :wave:

).( Alkaa jännittä ja pelottaa tuo loppuviikko, vaikka mielessä sitä asennoituu jo seuraavn hoitokerran odotteluun. Plussaa ei uskalla edes ajatella, se olisi melkoinen yllätys. Muuta kummempaa ei omassa olossa ole kuin todella kipeät ja turvonneet rinnat.. voihan luget minkä teitte.. ;)

*muoks* onnenkukka :'( :hug:
 
Ensiksi hirmuiset rutistukset kaikille sitä tarvitseville :hug:

Tulin juuri lääkäriltä.Viime viikolla se puhui lahjoitusmunasoluista ja nyt tänään(en oikein usko vieläkään) sanoi että marraskuussa aloitetaan UUSI HOITOJAKSO =) siinä aloitan nenäsuihkeet ja puregonia heti alkuunsa 300 yks. Niil yritetään saada munasolut kasvuun et jos saatais edes se minimi eli kolme kappaletta kasvamaan. Voi tavatonta et ollaan miehen kans hirmu onnellisia uudesta mahdollisuudesta

:heart:
 
Sarma
:hug: Neganneille.. :(

Juu, loppuviikosta sit pitäis minunkin testata.. Jotenki en usko plussaan ollenkaan.. Kai sitä on jo niin tottunut siihen negaan, ettei muuta uskalla edes toivoa.. Aikasemmin on ollu kuitenkin sellanen pieni kiherrys mahan pohjassa ennen testipäivää, et mitä jos sittenkin... mutta nyt ei oo sitäkään..

Usko näihin hoitoihin alkaa kyllä olla koetuksella ihan tosissaan.. Välillä tuntuu, et kyllä sen joskus on pakko napata mutta välillä tuntuu, et eiköhän me taas kuuluta siihen porukkaan, joka ei koskaan onnistu.. Aika näyttää mitä tapahtuu, vai tapahtuuko mitään.

 
Onnee Mintulle :flower: Jes, plussapino kasvaa!
Minä testaan huomenna, JOS menkat ei ala tänään, viimeksi alkoivat pp 12 ja illalla juili alavatsaa aika kovasti. Voi apua, jos osasin elää yli viikon lähes ajattelematta asiaa, niin nyt en osaa ajatella mitään muuta. Vessassa käynti pelottaa. Rinnat ei ole enää kovin kipeät ja turvoksissa, mutta nuo alavatsan juilimiset, onko ne nyt sitten kohdun kasvua vai niitäkö menkkoja. Minä hölmö olen taas ruvennut kuvittelemaan, että jospa meillä kuitenkin olisi nyt tärpännyt. 2006 vuodesta lähtienhän tätä on jo toivottu.
No se on huomenna sitten totuuden hetki. Täytys varmaan käydä nenäliinakaupassa.Ja älkää nyt menkat alkako, älkää----
Tsemppiä muille piinailijoille ja inia, toivoa on vielä =)
 
plastex, kiitos :) kyl täs marraskuuta jo odotellaan mut ihan mukava kun on "huilauskuukausi"välissä.Saa varmaan juuri turvotuksen laskettua kun alkaa uusi :LOL: Viel kerran huomiselle oikein mahdottomasti onnea :hug: Tule kertomaan kuulumiset heti kun jaksat =)
 
neganneille :hug: :'(
Vadelmaunelmalle kovasti toivon hyviä uutisia labrasta :heart:
Onnea turilaiselle uudesta mahdollisuudesta!
Onnea ja tsemppiä myös kovasti tällä viikolla testaaville :flower: Pohtijatar: Mulla on myös ajoittain aika kovatkin menkkajuilimiset, viimeksi tossa aamulla kun kävin kävellen kaupassa niin tuntui että koska vaan voi lorahtaa. Samanlaista mulla oli ekassa raskaudessa aluksi, joten nyt en jaksa olla siitä niin huolissani kun sillon. JOS toi viiva tosta vahvistuu niin piina vaan jatkuu, ennen ultraa en ainakaan uskalla täysillä iloita. :$

 
Halaus neganneille, Kipsu, Stella, puskatäti... (ja minä) :hug:

Vadelmaunelmalle peukkuja!

Testasin siis tänään pp12 puhtaan valkean negan (näitähän on nähty :( ). Vähän tuli jo punaistakin paperiin pyyhkiessä. Mutta proget jatkuu keskiviikkoon, ellei kunnon vuoto ala sitä ennen. Katse on kohti marras-joulukuuta, ja uutta ivf:ää! Välissä ehkä yksi passi, sikäli kuin neljästä 2-soluisesta yksikään pääsee siirtoon asti.

Kaikille jaksamista piinailuun, hoitoihin, ja negoihin. Hienoa turilainen, että uusi hoito häämöttää! Käyn täällä kuitenkin lukemassa teidän kuulumiset, ja toivon paljon plussia tähän pinoon! Ja ehkä tulen pas-piinailemaan, jos pino vielä on hengissä...
 
Minttu, toivotaan että viiva siitä vahvistuu!! :heart:
Minullakin loppui punkku pp5, enkä taida osaa uutta pulloa. Toivon että minäkin saisin edes sen haalean viivan ensi viikolla.

Dreamer, itse luotan kyllä myös enemmän tuoresiirtoon. En täysin aina ymmärrä että miten passissa siirtopäivän voi tietää tarkasti...?? Varsinkin kun ovistestit näyttää mitä näyttää. Jos tämä pas epäonnistuu niin ensi kierrosta alkaakin jo uusi IVF, sitä jo kovasti odotellen ja tuoresiirtoa toivoen!

StellaR, meille on tehty kaksi IVF-hoitoa, kun ensimmäisestä ei jäänyt mitään pakkaseen. Silloin piti olla välissä yksi kierto. Toivottavasti pääsette pian uuteen yritykseen!!

Vadelmaunelma, toivotaan että vuoto ei olisi pahasta ja että kyytiläiset pysyisivät mukana vielä 9kk. :hug:

Inia, toivotaan että pääsisitte passiin tässä välissä, eihän sitä tiedä miten teidän 2-soluiset lähtevät jakautumaan. Toivotaan parasta!!

Omaa napaa.. tänään se sitten iski, se valtava epätoivo! Nyt on pp5 ja tähän asti (jopa 5 päivää) olen osannut olla ajattelematta ja stressaamatta.. nyt kuulin parhaan ystäväni vauvauutiset heti maanantain kunniaksi ja tuntui kun olisin vajonnut samantien maan syvyyksiin. On se vaan niin epäreilua!!!!

Kiitos kuitenkin vertaistuestanne! Kun luin teidän kuulumisianne, tajusin taas kuinka arvokasta tukea täältä saa, toisilta samassa tilanteessa olevilta. Ilman teitä olisi ahdistukseni paljon suurempi!
 
Sarma
Menin sit ovistestin tekemään tänään kun tein pari päivää sittenkin ja siinä oli sillo "melkein samanvahvuiset viivat". Nyt ei mitään, eli eiköhän tän hoidon lopputulos ole taas selvä. Saatto olla oma ovis sillon ku oli niitä ovistuntemuksia, joka oli monta päivää siirron jälkeen. Eli todennäköisesti ihan vituralleen meni siirtoajankohta kyllä nyt!
 
Sarma, minuakin on mietityttänyt nuo samat ovisasiat omalla kohdallani... Minkä perusteella sinun siirtopäivä sitten katsottiin/pistitkö pregnyliä? Eikö siirtopäiväsi ollut jo yli viikko sitten, vai ymmärsinkö väärin?

Itsellä ovistestit näyttää positiivista melkein kierron jokaisena päivänä, sen takia minusta tuntuukin että pas ei meidän kohdalla voi onnistua, menee sen verran arpapeliksi. Viimeksi lääkäri kuitenkin sanoi, että testeihinkään ei voi aina luottaa, että kaikilla ne ei näytä tulosta/yhtä vahvjoja viivoja jne... en saa jotenkin selvyyttä näihin asioihin ja turhauttaa tämä pas-touhu.
 
Plussapuhurin metsästys jatkuu ensi kuussa. Seuraava aika klinikalle pasin suunnitteluun 5.10.

Mutta mutta... pitää nyt vielä käydä kontrolliverikokeessa, koska tulos oli hoitajan mukaan "himpasti positiivinen". Vuotoa on kuitenkin runsaasti ja varmaan vain joku kiinnittymisyritys kyseessä. Huoh.
 
Sarma
sebu: Meillä siis lääkkeelliseen kiertoon ja oletuksena etten ovuloi, vaikka satunnaisesti voin ovuloidakin. Sehän tässä hassua olikin, että ekassa passissa lääkäri kysyi MINULTA minä päivänä MINÄ haluan siirron.. Sanoin sillon vaan, että sillon kun aika on otollisin alkion kannalta. Nyt en huomannut kysyä millä perusteella ne sen päivän arpoo ja vaikuttaako siihen se, jos ovuloikin siinä kierrossa itse kun mulla on aina tosi myöhään ovis, jos se luomuna tulee..

Lisäksi mua on häirinnyt se, että pas siirrot tehny lääkäri ei saa kohtua ultrassa esille ollenkaan, eikä siis nähdä varmasti, et se alkio jää sinne kohtuun vaikka katetri tyhjä onkin. Tuoresiirrossa se näkyi ihan helposti.

Arpapeliähän tää tuntuu olevan. Toisilla on parempi tuuri kuin toisilla.
 
Sarma, meillä on noi passit hoidettu aika eri tavalla..
Ovulaatio ei meillä ole ongelma, joten meillä pas tehty aina luonnolliseen kiertoon. Kp 10 on yleensä ollut ultra, jolloin on ultrattu ja katsotta limakalvon paksuus sekä rakkuloiden läpimitta (en tiedä voiko tätä tehdä jos siirto lääkkeellisessä kierrossa??)
Jos mitat ei vastaa kierron päiviä niin silloin siirtoa ei tehdä. Lisäksi olen saanut aina pregnyl pistoksen tukemaan ovista ultrauksen jälkeen.

Siirron yhtydessä olen aina mennyt paikalle rakko täynnä, hoitaja on vielä painanut rakkoa "ultra-anturalla", jotta kohtu tulee hyvin näkyviin ja siirtoa voi seurata näytöltä. On nää kyllä niin vaikeita ja monimutkaisia juttuja että ihmettelen jos jollakin onnistuu tuo PAS!!
 
Electra jotain outoa lämpöilyä oli muutama ilta mutta olo ei muuten kipeä.

Sitten kun menkat alkoi niin alkoi tulla sivuvaikutuksia (synarellasta), neljä päivää koski päähän herkeemättä ja kyllä tuli huomattua minkälaiset on kuumat aallot... onneksi nyt taas olo tasaantunut, mietin jo että miten jaksan jos jatkuu...

huomenna ekaan ultraan jännittää
 
Tein tänä aamuna sen testin ja sain siihen kaksi viivaa. Vaaleampi se toinen viiva on kuin toinen, mutta selvästi erottuvat molemmat. Tänään verikoe, jonka tulokset tiedän iltapäivällä tai huomenna. En usko kyllä tätä vielä todeksi. Aloitettiin hoidot 2007 vuonna, ensin terolut, sitten clomit, sitten piikit menopurein ja nyt toinen ivf pitkällä kaavalla. Tämä oli elämäni ensimmäinen kaksi viivaa.
Toisaalta ajattelin, että jos ei nyt onnistu niin ei sitten koskaan. Tällä kertaa palelsi enemmän kuin negakerralla eikä hikoiluttanut paljoa. Alavatsaa on juilinut enemmän, ja menkat ei alkaneetkaan. Rintojen kipeyskin hellitti hieman, eivät kipeytyneet niin kuin ennen menkkoja.
Mutta varovaisin mielin vielä mennään, mutta aion kuitenkin iloita tässä ja nyt tästä hetkestä. Eihän sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu.
Plussatuulia muillekkin.
Terveisin hieman hämillään oleva pohtija ;)
 
Voi pohtijatar Onnea!! :heart: Mulla oli eilen vähän semmonen tunne että plussaat kun luin kirjotuksesi, mutta en uskaltanut kirjoittaa mitään jos olisinkin ollut väärässä..
(.) Pakkohan se oli tänään testata ja nyt oli vähän selvempi plussa kuin eilen. Vaalea edelleen, mutta tuli melkein heti näkyviin ja erotti kyllä hämärässäkin valossa. Ajattelin soittaa tänään klinikalle että saisin lähetteen hcg:n mittaukseen. Iltapäivällä vasta kyllä ehdin labraan, joten tuloksia joutuu odottamaan huomiseen.


-minttu ja pikku-Toivot :heart: :heart: pp12
 
Onnea plussanneille!!! Olen aina välillä käynyt täältä taustalta lukemassa teidän kuulumisia ja ihania uutisia oli tänään aamulla luettavissa sekä Mintulta että Pohtijattarelta!!! Oikein oikein paljon onnea ja tarrasukkia!
Nyt vain heti tuonne naapuripalstalle, lapsettomuudesta plussanneiden pinoon jonka Rouva B on perustanut!
 
Kiitos onnitteluista!
Kauanko Irene maltat odottaa...? Toiset ne pystyy, en mä vaan :saint:
Napsuneiti: Taidan odottaa ainakin ekan hcg-tuloksen ennenkuin siirryn plussanneisiin.. Kirjoitteleeko siellä muuten sellaisia joilla on jo hoidoilla saatuja lapsia? Meillä on tuo melkein 2v. 1.ivf:n tulos.
Soitin äsken klinikalle ja hoitaja lupas laittaa postiin 2 lähetettä hcg-verikokeeseen ja zumenon-reseptin (oon onnistunut hukkaan reseptin ja ne loppuu huomenna :ashamed: )
Samalla varattiin ultra-aikaa, toivottavasti ei tarvitse perua sitä.. Aika on 14.10. ja silloin olis viikkoja 7+1

 
Mukana menossa tiistaina 22.9.2009




eevi-antero : 1. IVF:n 1. PAS, siirto 10.9., PP12

Irene80 : 1. IVF:n 1. PAS, siirto 10.9., PP12

Sannuli-81 : 3. IVF, siirto 11.9., pitkä kaava,(2) PP11

Peppiina78 : 1. IVF, siirto 11.9., pitkä kaava, PP11

Sarma : 1. IVF 2. PAS, siirto 11.9., PP11

anna1979 : 1. IVF, siirto 14.9., PP8

Isis : 2. IVF:n 3.PAS , siirto 15.9 PP7

sebu08 : 2.IVF:n 3 PAS, siirto 16.9, (2) PP6

Ripe72 : 1. IVF, siirto 16.9., PP6

kirma : 2.IVF, siirto 17.9. (2) PP5

Miimi78 4. ICSI, siirto 18.9., pitkä kaava,(2) PP4

plastex : 1.IVF, punktio 21./22.9, PP-

nippe81 : 1.IVF:n 2 PAS, siirto 25.9., PP-

tvvo : 1.IVF, punktio vko 39, PP-

Maribel : 1. ICSI, vko 40, PP-

Elenia : 1. IVF, VKO 40, PP-

verve : 1. IVF, vko 41, PP-

Rosetta : 1. IVF/ICSI, punktio vko 41, PP-

Inkku83 : 1.IVF, punktio vko 41, PP-

Sharlin : 1. ICSI, punktio/siirto vko 41, PP-

Silja-Leena : IVF:n PAS, vko 41, PP-

idaliina : 2. ICSI, vko 42, PP-

hemu80 : 1. IVF, vko 42, pitkä kaava PP-

kolmisin: 2. ICSI, vk 42, pitkä kaava pp-

Paiju :1 IVF, vko 45, pitkä kaava, PP-

Pelkkää kriisiä : 1. IVF, vko 46, PP-

Heni : 1.IVF, lokakuu, PP-

fifiris : 1.IVF:n 1.PAS, lokakuu, PP-

Nele : 1. IVF:n PAS lokakuu, PP-

Plamsu75 : 2. IVF, heinä-elokuu, PP-

Jannika07 : 2. IVF:n 1.PAS, elokuu, PP-

vaana : 1. IVF, syyskuu, PP-

Tytti82 : 1. IVF/ICSI, lokakuu, PP-

sininata : 1. IVF/ICSI, syyskuu, PP-

Kaneli-07 : 2.ICSI, syyskuu, PP-

turilainen : IVF, marraskuu PP-

SaaraX : 2. IVF:n PAS, marraskuu, PP-

pirpana74 : 1. IVF:n 1. PAS, lokakuu, PP-

Äititär : 1. IVF, marraskuu, PP-

dreamer78 : 2. ICSI, marraskuu, PP-

Linnia : 1. IVF, syksy, PP-

Bluemami : 1. ICSI:n 1. PAS, syksy, PP-

annamaria83 : 2ICSI, syksy, PP-



Plussanneet

Taikapapu Luomu :heart:

viksi : 1. IVF :heart:

aitiliini83 : 1. ICSI :heart:

Minni79 : 1. IVF :heart:

Eena : 1. IVF :heart: :heart:

wattu : 1. ICSI :heart:

tiki-71 : 3. IVF :heart: :heart:

aurin-ko 1. IVF:n 2. PAS :heart: :heart:

Vadelmaunelma : 1. IVF/ICSI :heart: :heart:

Electra : 4. ICSI :heart: :heart:

Pohtijatar : 2. IVF :heart: :heart:

minttu1 : 2. IVF:n 1. PAS :heart: :heart:



Myöhemmin onnistuvat :hug:

sade83 1.IVF

shenda81 1.IVF:n 1. PAS

Nalle76 1.ICSI

Amelie80 : 1. ICSI:n 1. PAS

Nipsu74 : 1. IVF:n 1.PAS

Pikku-Tintti : 2.ICSI

Kristiina76: 4.IVF:n PAS

paa-pu : 1. ICSI

astrid : 1. ICSI

Duffy: 1. ICSI

Piiuli-74 : 1. IVF

JäsenJ :1. ICSI

puskatäti 1.IVF

StellaR : 1. IVF

onnenkukka : 2. ICSI

Inia : 1. IVF

kipsu : 4.IVF:n PAS[/quote]

 

Yhteistyössä