Suomen katujengien hahmot esitellään. Ei ole Pekkaa ja Anttia

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Minä taisin joo solvata Sebua. Olisi pitänyt käyttää pehmeämpää kieltä. Silti sanoisin, että jonkinlaisia solvauksia tuolta harmailta tuli minuakin kohtaan ennen sitä. En nyt jaksa uhriutua, olen siihen tottunut. Mutta myönnän, että kun jonkinlaista paskaa kaadetaan niskaan (vaikkakin lähinnä harmailta), niin se ei voi olla vaikuttamatta siihen omaankin kommentointiin.

Sanotaan nyt sitten vielä Sebusta se, että tosiaan olen joskus jonkun verran hänen videoitaan katsellut. Enempi ehkä vuosia sitten. Mielestäni siellä on hirveän paljon sellaista provosointia, johon on otettu mallia ulkomailta. No se on hänen tapa tehdä politiikkaa. Ääniä ja fanitusta sillä näemmä saa. Kaipa siihen on syynsä, että kaveria ei ministeriksi ei edes harkita.

Muistakseeni Ben Zyskowicz (tuskin häntä voidaan väittää vihervassariksi suvaksiksi) kuvasi asiaa aika hyvin aikoinaan:

Zyskowicz jyrähti: "Sebastian Tynkkynen palautettava BB-taloon" | Paikalliset | Helsingin Uutiset

Tämän jälkeen Sebu on vain lisännyt kierroksia.
Minusta nuo viimeiset kappaleet ovat vain poliittista peliä ja menee vähän samaan kategoriaan tuon sinun mielestä ikävä paita.

Jos Tynkkysestä ei muuta vikaa löydy kuin joidenkin mielestä ruma paita niin keskustellaan sitten rumasta paidasta?

Vai, voitko spesifioida jonkun asian minkä Tynkkynen on hoitanut huonosti?
Oikeuskeissit olivat puhdasta sananvapauden riistoa, harmi, että ihmiset ovat valmiita luopumaan sananvapaudestaan. Lisäksi tarkoituksenmukaisesti on luotu tilanne jossa meillä on erittäin epäselvät ohjeet mitä saa sanoa ja mitä ei. Tämä luonnollisesti johtaa itsesensuuriin.
Voit joutua syytteeseen sanomisistasi vaikka siteeraisit raamattua!
Ja useat somet harrastavat nykyään myös ennakkosensuuria!

Mutta, kun kyse on ihmisten raiskauksista, tapoista, murhista, elävältä polttamisista tietyn kulttuurin toimesta, niin ei saa tiedottaa/ennakoida/suojella koska se on joidenkin mielestä rasismia. Vaikka meillä on mallimaa vieressä ja näemme tilanteen kulun, JOS, pidämme silmät auki ja kerromme siitä muille.
 
Et ole sitten seurannut uutisia ollenkaan? Verovähennyksen omavastuu nousee
Koko himmeli pitäisi poistaa. Ihan pelkkää piilottelua ja hujaamista. Rahaa laitetaan yhteen taskuun ja toisesta viedään vähintään saman verran - toki lähes aina viedään kuitenkin enemmän kuin laitettiin.

Kansalaiset todella tarvitsisivat kipeästi edunvalvojia!
 
tuo koskee vain niitä jotka saa oman auton käytön vähennyksiin, bensan hinnan laskusta hyötyy kaikki
Ensin nostetaan hinta tappiin, kaikki huutavat hoosiannaa. Sitten tiputetaan vähän ja kaikki ovat tyytyväisiä.
Wau, saatiin pysyvästi korkea hinta, mutta ihmiset ovat oudon tyytyväisiä.😁

Viinasen Iiron väliaikainen verolappukin oli hittituote ja aina voidaan selittää asia parhain päin jos näyttää, että kansalaiset eivät ymmärrä parastaan.😁
 
vierailija
"Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella toimii katujengi, joka koostuu pääosin kantasuomalaisista, poliisista kerrotaan STT:lle. Poliisi on aiemmin sanonut, että katujengit ovat pääosin maahanmuuttajataustaisten miesten muodostamia ryhmiä.

Muun muassa sosiaalisen median perusteella ryhmä leimautuu Järvenpäähän ja sen nimi viittaa kaupungin postinumeroon. Rikoskomisario Jani Pulakka ei kommentoi STT:lle ryhmän nimeä tai sitä, missä kaupungissa se toimii. Ryhmittymä on tuonut itseään esiin sosiaalisessa mediassa, Pulakka kertoo.

Jengiin kuuluvat ihmiset ovat 18–26-vuotiaita nuoria aikuisia, Pulakka sanoo. Alaikäisiä toimintaan ei ole liittynyt."


 
vierailija
Oho!

"Itä-Uudellamaalla Järvenpäässä toimii pääosin kantasuomalaisten katujengi, jolla on MTV:n Rikospaikan tietojen mukaan vahvoja kytköksiä jo lakkautettuun, pahamaineiseen rikollisjärjestö United Brotherhoodiin.
Katujengissä on noin 15-30 jäsentä ja suurin osa heistä on kantasuomalaisia. Tämä poikkeaa muista katujengeistä, jotka koostuvat pääsääntöisesti maahanmuuttajataustaisista nuorista miehistä.
Rikospaikan tietojen mukaan muutaman Järvenpään katujengiin kuuluvan nuoren miehen isä on ollut United Brotherhoodissa vahvassa ja keskeisessä asemassa.
Järvenpään katujengiin kuuluu myös vahvasti gangsta rap ja roadman-kulttuuri, vaikka jäsenet ovatkin pääsääntöisesti kantasuomalaisia.
Osa jengin jäsenistä on jo saanut tuomioita vakavista huume- ja väkivaltarikoksista ja he suorittavat rangaistuksia vankilassa.
Jengiin kuuluvat ihmiset ovat 18–26-vuotiaita nuoria aikuisia."


 
vierailija
Syy on meissä suomalaisissa. Kuinka ollakaan. 🤔Tyypillistä. Onko niin vaikeaa sanoa suoraan että kaikki nämä eri uskonnon ja kulttuurin perheet eivät edes halua sopeutua vapaaseen länsimaiseen demokratiaan omien rajotteidensa takia? Kuuntelin vastikään tuttuja nuoria, heidän kaveriporukassaan on havaittu esim.tyttöjä ja naisia alistavaa asennetta jo pikkupojasta lähtien. Heräsi kyllä huoli, mihin ihmeeseen olemmekaan menossa.
 
vierailija
Tässä TPS:lle tuloksia mitä suvakot ovat saaneet aikaan:


Suvaitseminen on aina hyvä asia. Erilaisia ollaan kaikki, ja se on rikkaus, mutta jos surutta käytetään ihonväriä/kulttuuria keppihevosena toimia järkyttävällä tavalla toisten maissa, tuhoten kokonaisia kulttuureja niin se ei ole todellakaan okei. Suvaitsevaisenkin täytyy osata käyttää maalaisjärkeä - ideologia ei koskaan saa mennä niin yli, että esim. turvallisuudesta tingitään.

Mitäs @TERO PEKKA SUVAKKI sanoo seuraavasta:
(ihan lyhyt video jossa ilmeisesti mamu on vähän väärässä maassa?)

Aika uskomaton tuon mamman puhe. Jos ei ole vitsi.
 
vierailija
Aika uskomaton tuon mamman puhe. Jos ei ole vitsi.
Aivan, pysyisi poissa Suomesta kun inhoaa suomalaisia. Korkeakouluopiskelijakin vieläpä, hui kamalaa.

Taitaa olla niin että Ruotsissa järkiinnyttiin = persuunnuttiin liian myöhään maan pelastamiseksi. Mutta onneksi lakeja muutetaan ja entistä nuoremmat joutuvat edesvastuuseen. Kamalaa kuultavaa kansanedustajalta, mitä siellä oikeasti tapahtuu.

Suomi olisi tuhon tiellä jos Sanna ja muut heppatytöt olisivat edelleen vallassa! Sekä mamujen ja itärajan mamuvyöryn edessä, se on pian edessä ainakin yrittämisten suhteen. Mutta onneksi meillä on kova luu, Mari Rantanen & PS pitämässä puoliamme.

HALLELUJAA PERSUT!
 
  • Tykkää
Reactions: ruuttis

Yhteistyössä