Suomalainen proffa: Joe Biden on pettänyt vaalilupauksensa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Cuomon ura alkaa ainakin olla katkolla. En kylläkään ymmärrä miksi demokraatit ovat häntä tuomitsemassa, sillä hän on ollut heidän härskein soturinsa. Mutta jos vasemmistolla tulee väliaikainen oikosulku, niiin se on aina hyväksi muulle maailmalle.
 
vierailija
Minkäs Trump sille voi jos demokraattikuvernöörit eivät ottaneet koronaa tosissaan.
(y)

Kyllähän yksi suurimmista yksittäisistä tekijöistä USA:n koronaepidemian takana oli BLM-liikehdintä. Viikosta toiseen jatkuneet iskulauseiden huutamiseen keskittyvät massakokoontumiset, joita demokraatit suorastaan tukivat ja kannustivat ja joihin osallistuivat. Siellä se virus levisi ja se oli kaikille ihan ok koska BLM.

Ja sitten toinen juttu on esim. tämä Cuomon keissi, joka hyssyteltiin hiljaiseksi ennen vaalea ja nyt sitten hoidetaan alta pois kaikessa hiljaisuudessa. En siis tarkoita seksuaalista ahdistelua, vaan hoivakotien pakottamista ottamaan vastaan koronapositiivisia vanhuksia mikä johti suoraan epidemian räjähtämiseen käsiin New Yorkissa. Samaan aikaan demokraatit taputtelivat itseään selkään, haukkuivat Trumpia ja peittelivät tilastotietoa demokraattijohtoisten osavaltioiden epäonnistumisista.
 

Yhteistyössä