Ajattelin tehdä itse soseita, mutta tuli muutama kysymys mieleen...
Meillä ei tytölle käy porkkana niin teen sitten jostain muusta!
Eli jos teen soseen kukkakaalista tai parsasta niin kannattaako käyttää pakasteita vai tuoretta?? Saako pakasteita käyttää, jos aijon soseen valmiina pakastaa?!
Bataattia ajattelin myös koittaa... Keitänkö sen kuorineen ja kuorittuna?!
Olisiko muita kasvis ehdotuksia?!!?
Kiitti jo etukäteen vastanneille!!
Meillä ei tytölle käy porkkana niin teen sitten jostain muusta!
Eli jos teen soseen kukkakaalista tai parsasta niin kannattaako käyttää pakasteita vai tuoretta?? Saako pakasteita käyttää, jos aijon soseen valmiina pakastaa?!
Bataattia ajattelin myös koittaa... Keitänkö sen kuorineen ja kuorittuna?!
Olisiko muita kasvis ehdotuksia?!!?
Kiitti jo etukäteen vastanneille!!