Siis oikeastiko joidenkin teidän äiti pyytää lapsenlapsiaan kylään tai jopa hoitoon?

  • Viestiketjun aloittaja kertokaa
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Yökylään on taas hiljattain kyselty, että millonka tulette. Varsinkin poikia haluataan kovasti, jotka ovat jo 11v ja 13v, samoin 9v tyttöä.
Hoitoon ei olla varsinaisesti lapsia viety koskaan. Ollaan otettu lapset mukaan aina jopa joululahjaostoksille (5 lasta).
 
mamma
kyllä meilläkin pyytää ja kaikki isovanhemmat :))
juuri viimeviikolla poika oli mummulassa kun mummu ilmotti että sillä on meille liput yhteen konserttiin ja se ottaa pojan yö kylään :))
 
esikoista pyytävät mökille muttei muuta. Miehen vanhemmat eivät pyydä lainkaan, vaikka sinne sopii aina viedä. Muttei me viedä, vaikka joskus mieli tekisi. Esim. tänään olisi ollut helpompi maalata tuota leikkimökkiä ilman lapsia :D
 
meillä
sekä mummu että pappa soittavat ja pyytävät päiväksi tai yökylään lapsenlapsiaan (asuvat yhdessä), heillä käydessä myös hoitavat täysin lapsemme (2v ja 1v.).
Mummi ja varavaari hoitavat myös mahdollisuuksien mukaan lapsia. Heihin on vain välimatkaa niin paljon että lapset yksin eivät ole yökylässä, mutta käydessämme hoitavat ja saamme omaa aikaa. Vaarikin kovin haluaisi ottaa yökylään, mutta häneenkin välimatkaa ja ikävä kyllä hänen kuntonsa sellainen että yöksi ei voi antaa eikä oikein tuntia pidempään muutenkaan.

Mutta olen todella onnellinen että meillä on hyvät tukijoukot ja lapsilla oikeasti isovanhempiinsa läheinen suhde ja ovat puolin ja toisin kiinnostuneita toisistaan.

Myös oma mummuni hoitaa lapsia välillä jos tarvitsemme hetkellisesti hoitajaa. Serkkupoikani olivat hänellä jopa juuri yökylässä, itse en kyllä yöksi enää veisi kun ikää kuitenkin on ja kunto ei paras mahdollinen.
 

Yhteistyössä