Seuraako kukaan blogia "Oma koti valkoinen"?

  • Viestiketjun aloittaja wt
  • Ensimmäinen viesti
Kävin lukaisemassa muutaman postauksen, ihan kivan oloinen blogi ja sisustus huolella mietitty.

Maalaisromantiikkaa en kyllä löytänyt, ??

[QUOTE="vieras";25927819]Sisustusmaku on jokseenkin mielenkiintoinen, jopa outo. Designia ja maalaisromantiikkaa ängetty yhteen, ei oikein toimi, ei millään tasolla.

Mutta se olikin minun mielipiteeni, tärkeintä että omistaja tykkää.[/QUOTE]
 
Täti
Lähinnä huvikseni tuota luen. Miia ei itse anna anonyymien kommentoida sivuillaan, joten sanonpahan tässä. Mielestäni blogi on pelkkää piilomainontaa (ensin hehkutetaan NIIN ihania kuppeja, lakanoita, puppyja tyyliin voi kun saisi ja kymmenkunta lukijaa huokailee samaa kommenteissaan) ja kas kummaa, parin päivän päästä on arvonta, jossa joku näistä turhanpäiväkkeistä on palkintona, näin tuotteen myyjä palkitsee mainostajan. Parisataa ihmistä havittelee jotain "disain"-härpäkettä, yksi sen saa ja 199 haaveilee ostavansa samanlaisen seuraavista lapsilisistä. Tämä on minusta huolestuttavaa, näin identiteetiltään epävarmoille nuorille äideille synnytetään turhia tarpeita. Ei ihme, jos ylivelkaannutaan. Mitä sitäpaitsi vauvaperhe tekee samppanjacoolerilla, olkoon sitten Riviera Maisonia tai mitä vaan hömppää?

Tosissa kirjoituksissa sitten valitellaan rahapulaa, sitten suunnitellaan, jotta heivataan viimeisetkin kiinteät kaapit kodista ulos (missäs ne kaikki astiat/lakanat ym. sitten pidetään?) ja tehdään muutenkin outoja ratkaisuja (pariovet nurkkaan ymv.). Pahoin pelkään, että omakotivalkoista voi olla vaikeuksia myydä käytännölliselle perheelle, mutta se ei tietenkään ole minun ongelmani.
 
"vierailija"
Hei haloo mikä oikein mättää; eikö teillä todellakaan ole muuta tekemistä kuin haukkua toisten blogeja?
Jos blogi ei kiinnosta ole lukematta sitä mutta älä arvostele ja hauku tuntematonta ihmistä!
Tämähän on kun alaluokkalaisten kerho ja oletan että olette kaikki kuitenkin täysi-ikäisiä. Katse peiliin ja mieti
vähän ennen kuin alat arvostella; tuskin itsekkään olet täydellinen.
 
7thHeaven
Siis jos tässä tarkoitetaan tuota blogia joka tulee ensimmäisenä Google-haulla, niin miksi se näyttää noin amatöörimäiseltä? Vai onko sillä joku ulkoasun muutosvaihe? Oon käsittäny et kyseessä ihan suosittukin blogi. Kamala ulkoasu. Sisältöön tai muuhun en ota kantaa.
 
Täti
[QUOTE="vierailija";26138438]Hei haloo mikä oikein mättää; eikö teillä todellakaan ole muuta tekemistä kuin haukkua toisten blogeja?
Jos blogi ei kiinnosta ole lukematta sitä mutta älä arvostele ja hauku tuntematonta ihmistä!
Tämähän on kun alaluokkalaisten kerho ja oletan että olette kaikki kuitenkin täysi-ikäisiä. Katse peiliin ja mieti
vähän ennen kuin alat arvostella; tuskin itsekkään olet täydellinen.[/QUOTE]
Varmaan meitä mättää sama kuin sinua: tulla nyt tänne arvostelemaan niitä, jotka arvostelevat jotain blogia. Kai mielipiteensä saa sanoa ja asioita kritisoida.

Eri asia on, jos alkaa solvata tuntemattomia (mitä sinäkin muuten teit).
 
Hahah
Nyt Miia on menossa ostamaan Stokkalta uuden Block-valaisimen, edellisen omistamansa haukkui maan rakoon ja ilmeisesti palautti. Ärsyttävää mainontaa, mitään muuta blogissa ei ole aikoihin ollutkaan. Ei ole blogistin ahneudella mitään rajaa, kun törkeästi valehtelee ja laskee luikuria.
 
"vieras"
blogin nimi on ainakin yhtä kiehtova kun esimerkiksi "lempijäätelöni vanilja". Eli siis kertakaikkisen tylsä. Joku "kotinani huvikumpu" vois äkkiseltään kuulostaa heti hauskemmalta!
 

Yhteistyössä