Seuraa Tampereelta

pompuli Tervetuloa mukaan. Aamupäivisinkin ollaan kahvilla käyty, ehdotin tuota klo 14 jotta mnää pääsis poikansa kanssa myös mukaan.

Nupsuliina Joo, meillä on innokas uimari. Taidetaan mennä myös tuonne Lapinniemen ryhmään mukaan, tänään mennään infoon. En näe toisella silmällä ollenkaan ja toisella huonosti, en siis oo ylpee vaikken morjesta kun tulen vastaan B)
 
Piupa, voi kun kiva lähteä reissuun, olen kyllä ihan kade :D
No jospa mekin tässä joskus päästäisiin johonkin...

En-na, ei törmätty ja arvasin ettei sulla ole näkö mukana joten no hätä :)

Meidän tulosta keskiviikkona en siis vielä tiedä, tullaan jos keritään.
Ensi viikolla olisi vapaata, olisiko silloin esim tiistaina perhekahvilaseuraa, jos on hyvä keli niin torille kahville, jos torilla jotain jo on.
 
zoa
Huomisen tapaaminen jää meiltä väliin, mennään lääkäriin, ja jos ehditään, suunnataan siitä vielä kurkkaamaan läheiseen kerhoon. Mutta ensi viikolla vois lähteä vaikka sinne torikahveille tms. B) Jaa mut tosin juuri tuo tiistai ei meille sovi :/
 
Täällä 31-vuotias 5 kk:n ikäisen tytön äiti myöskin itä-Tampereelta. Asutaankohan me loka-mamman kanssa lähekkäin? Joku muukin taisi kirjoittaa asuvansa Tasanteella?

Tämähän vaikuttaa mukavalta porukalta ja lähtisin mielelläni kahvittelemaan vaikkapa jo seuraavaan tapaamiseen.
 
:hug: Tervetuloa mukaan kaikki uudet!

Nupsuliina Puhuttiin tänään kahvilla, että tuo tiistai sopii. Mennäänkö heti klo 10 sinne kahvilaan?

Laitan vielä tietoa (kopioitua) siitä Mannerheimin lastensuojelu liiton Perhekahvilasta

Perhekahvila on perheiden kohtaamispaikka. Lasten vanhemmilla riittää varmasti keskusteltavaa toistensa kanssa. Lapsille löydät meiltä paljon leikkikavereita ja vaihtelua kodin leluvalikoimiin. Perhekahvilaan ovat tervetulleita myös isovanhemmat.

Avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 10-14 Laivapuiston perhetalossa (Tiiliruukinkatu 1).

Vapaan seurustelun ja yhdessäolon lisäksi Perhekahvilassa tapahtuu:

* Perhekahvilassa järjestetään säännöllisesti myös ohjattua toimintaa.
* Perhekahvilaan lapset voi jättää myös lyhytaikaiseen hoitoon. Hoitoajasta on sovittava etukäteen joko Perhekahvilassa käydessä tai soittamalla osastomme toimistoon, puhelin (03) 213 0721.
* Perhekahvilassa voit myös nauttia välipalaa tai kevyitä lounaita. Kahvilan tuotteet ja ruokalistat ovat esillä Perhekahvilassa.


http://www.mll-tre.fi/a_toiminta.html
 
Sx2
Tiistain pistäisi sopia meillekin.
En tiedä ehdimmekö ihan klo kymmenen, mutta yritetään tulla mahdollisimman ajoissa.
Olisi kiva vihdoin päästä mukaan!
Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!
 
Mekin aamulenkkeillään perhekahvilaan - vauvavarauksella. Kun ei koskaan tiedä, mikä on päivän epistola.

Eilen oli puhetta niistä kernisistä ruokalapuista. Bongasin jonkinlaiisa muovisia (lötköjä, ei niitä kaukaloita siis) H&M:ltä. Kahden pakkaus maksoi 4 tai 5,90 ?. Vähän pienempää kokoa kuin ä-pakkauksen malli, muttei mitään pikkukauluksia kuitenkaan. Olisin ostanut, jossei meillä jo olisi muutama sopiva lappu.
 
Me jätetään myös tänään tapaaminen väliin. Poika on ollut nyt muutaman päivän ajan todella kränkkä, johtuneeko sitten rokotuksesta, hampaiden tulosta vai mistä...Klo 10 sattuu menemään päällekkäin pojan päikkäriajan kanssa, joten sinänsäkin vähän huono aika meille. Seuraavaan tapaamiseen yritetään taas päästä mukaan.
 
Heipsis,
Ja kiitokset kivasta tapaamisesta. Suosittelen kyllä meidän puolesta tuota MLL:ää, vaikkakin meteliä oli niin lapset varmasti viihtyivät hyvin. Meillä Venla nukahti autoon kotimatkalla (ihme). Vaikkei näitä tapaamisia tuolla järkättäisi niin kannattaa joskus käydä jos haluaa itse levätä, aika tehokkaasti lapset keskenään touhuaa ja ihmettelee toisiaan. (tai sitten meillä oli vaan tosi hyvä päivä)

:wave:
 
Moro.
Ei onnistunut meille tuo mll:n juttu. Mut tultais täältä perämettiltä sivistyksen pariin Tampereelle torstaina, siis tällä viikolla. Jos jollekulle tapaaminen onnistuu näin lyhyellä varoitusajalla niin täällä olis halukas kahvittelija (vaikken kahvia juokaan). Joskus puolenpäivän/iltapäivän aikaan olis sopivin. :wave:
 
Merikukka, mehän käydään tytön kanssa kahville miltei päivittäin. Olisi kiva saada seuraa, joten jos oot vielä torstaina tulossa niin mieluusti näkisin. Miten ois siinä puoli yhden puoli kahden pintaan? Stockmann, Sokos, Cine Atlas tms.?

Joo, samaa mieltä Nupsuliinan kanssa, että tuo MLL:n kahvila on hyvä paikka. Meilläkin tyttö simahti heti, oli niin mielenkiintoista seurailla muiden lasten touhuja lattialla =)
 
lumeton Tosi kiva jos nähtäis. Tuolla Stockalla ei oo vielä tullu käytyäkään. Mutta muistanko oikein, että sulla ei olis ihan mahdoton matka Pyynikin munkkikahvilaankaan? Meinaan sinne mahduttais hyvin, jos ei muita oo tulossa. Mut jos enemmän tulee niin sitten Stocka. Yhdeltä sopis mulle oikein hyvin.
 
:wave: Mummu lähti kotiin ja normaali elämä saa taas alkaa :LOL:

Merikukka ja Lumeton Meillä on torstaina tuo muskari enkä siis ehdi ennen kuin kahden aikaan. Jätän siis seuraavaan kertaan kunnen jaksa tuota Pyynikin mäkeä kulkea.
 

Yhteistyössä