Sensaatio artikkeli ufoista!

  • Viestiketjun aloittaja "Madde"
  • Ensimmäinen viesti
"Madde"
Uskotko sinä ufoihin? Oletko kenties ajatellut, että meitä ympäröivässä avaruudessa on korkeampia sivilisaatioita, joiden kehitystaso on vuosituhansia meitä edellä ja joiden teknologiasta me voimme vain haaveilla? Oletko myös ajatellut, että näiden kaukaisten planeettojen asukkaat, humanoideiksi kutsutut ja vähän ihmisen kaltaiset olennot, tulevat aina silloin tällöin vierailulle tälle planeetalle ja että jotkut voivat jopa nähdä niitä? Tai ehkä sinulla itselläsi on jopa ollut fyysinen kontakti niihin ja ehkä olet saanut viestejä niiltä?

Mutta ovatko ufot todella ufoja vai onko niiden olemassaoloon jokin muu selitys? Meidän ei varmastikaan kannata epäillä niitä ihmisiä, jotka väittävät nähneensä niitä ja avaruusolentoja, mutta onko mahdollista, että itse humanoideina esiintyvät olennot olisivat pettäjiä?

Huikaiseva sensaatio tässä linkissä. Ufot avaruusolennot humanoidit lentävät lautaset satelliitit
 
En usko mihinkään ennen kuin näen omilla silmilläni,mutta on todella epätodennäköistä,että missään muualla maailmankaikkudessa ei olisi elämää. Ihminen ei pysty edes käsittämään avaruuden laajutta. Pelkästään galakseja on jo joku 100 miljardia kappaletta ja niissä kaikissa vähintään satoja miljoonia tähtiä,joilla siis jokaisella voi periaatteessa olla planeettoja kiertolaisina ja näillä planeetoilla elämään. Elikä olen hyvinkin varma,että Maa ei ole ainoa elämää sisältävä planeetta. Mutta onko ne humanoideja ja lentääkö ne ufoilla,se on ihan eri asia sitten. Mutta kieltämättä on kauheaa ajatella,että IHMINEN olisi koko maailmankaikkeuden älykkäin olento...
 

Yhteistyössä