SDP:n kannatus se vain jatkaa laskuaan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Jäsenmäärämme on kasvanut vuoden alusta 2.500 jäsenellä. Positiivinen kehitys jatkuu. On todennäköistä, että vielä tänä vuonna saavutamme 14.000 jäsenmäärän. Myös kuntavaaliehdokasmäärämme on ylittänyt 3.000 rajapyykin. Sovitaanko, että laitamme itsemme likoon, jotta meillä on ehdokkaita keväällä vähintään 6.500. Jos ja kun saavutamme tavoitteen, niin kisaamme 18.4.2020 kuntavaalien ykköspaikasta sekä prosenteilla että valtuutettujen määrällä mitattuna.

Tänään julkistettu HS:n gallup vahvistaa vaaliasetelmaa. SDP:n kannatus oli 20,8 % (0,1 %), kannatuksemme, 19,9 %,oli sama kuin edelliskuussa. Kokoomus on putoamassa kyydistä, nyt 16, 5 % (-0,3 %).Vaikka Keskusta piristyi, niin alle 12 % kannatuksella ei ole jakoa kärkeen. Muistakaa, että ehdokkaidemme määrä ratkaisee vaalituloksen!

Perussuomalisilla on selvästi suurin kannattajapotentiaali maaseutumaisissa - ja taajaan asutuissa kunnissa.


Nyt on useammassa kunnassa realistinen mahdollisuus tehdä vallanvaihto ja lopettaa kepulaisten korruptoitunut ylivalta. Kannatuksemme on maaseutumaisissa kunnissa koko syksyn ajan vahvistunut ja olemme repineet jo 1,5 %-yksikön kaulan Keskustaan. Näissä kunnissa muilla puolueilla ei galluppien mukaan ole jakoa. Listat vain niin täyteen kuin mahdollista, niin olemme useammassa kunnassa suurin puolue ja sen myötä suurin valtuustoryhmä. Se on realismia ja ainoastaan itsestämme kiinni.

Taajaan asutuissa kunnissa olemme kasvattaneet kaulaa SDP:n suuntaan jo yli 3 prosenttiin. Keskusta ja Kokoomus ovat pudonneet kelkasta, etumatkamme niihin on jo noin 10 %-yksikköä. Kaupunkimaissa kunnissa SDP on vielä vajaat 3 % - yksikköä edellä. Eiköhän oteta SDP kiinni ja mennä ohikin. Erityisesti tehdaskaupungeissa äänestäjille valkenee, että hallituksen hölmöläisiltä kopioima, ilmastopolitiikka sulkee tehtaita Suomessa jatkuvalla syötöllä. Rauman, Kaipolan, Naantalin ja viimeksi Tornion satojen työntekijöiden kilometritehtaalle pakottaminen saa valitettavaa jatkoa ensi vuonna. Marinin/Saarikon hallitus yrittää pistää tulevan konkurssiaallon koronpandemian syyksi. Korona ei sulje tehtaita Suomessa, tehtaita sulkee hallituksen hiilineutraalisuustavoite ja sen kustannuksia nostavat toimet, kuten esim. bensan- ja dieselin veronkorotukset. turpeesta puhumattakaan. Hallituksen tuhoisalle politiikalle on tehtävissä loppu, kunhan saavutamme rökälevoiton vaaleissa."
 

Yhteistyössä