Sairastaako rokotetut lievän koronan pahempana kuin rokottamattomat?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Löytyisikö tästä mitään tutkimuksia tai artikkeleita? Nyt ei siis puhuta sairaalahoitoa vaativista koronatapauksista, vaan kotona sairastettavista, lievemmistä tapauksista.

Tärmännyt moniin kertomuksiin joissa rokotetut olleet aika huonoina, kun taas rokottamattomat saaneet tosi lieviä oireita. Molempiin joukkoihin mahtuu varmasti molempia ääripäitä, mutta olisiko mahdollista että rokote saa herkemmin aikaan töpäkämmän taudin?
 
En jaksa etsiä artikkelia, mutta juuri tuli tietooni että ystäväpiirissäni kuusi on testattu positiiviseksi ihan verikokein.
Viidellä ei mitään oireita, yhdellä päivän päänsärky.
Yhdelläkään ei ole rokotetta.
Iältään alle nelikymppisiä.
 
vierailija
"Vaccinated people are reporting headaches, body aches and fever when infected with omicron, she said. Unvaccinated patients are more frequently reporting cough, shortness of breath and flu-like symptoms."

Jos näin olisi, niin äkkiseltään tuollainen flunssan kaltainen yskä setti ei kuulosta minun mielestä ollenkaan niin kamalalta kuin päänsärky, kivut ja kuume.
 
vierailija
Poikani työskentelee hoitolaitoksessa, jossa tällä hetkellä 13 koronapositiivista asiakasta. Kaikki rokotettuja ja osalla flunssan kaltaisia oireita ja osalla oireettomana.
 

Yhteistyössä